Отзывы покупателей о Наматрасник Good-Dream "Miro Premium" с резинкой по периметру (GDMPF080200)

Оценка пользователей 4.17/5
  • Отзывы про товар продавца iSon
  • Александр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: iSon. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 80x190

Хорошее качество

• Константин
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 180x200

Не рекомендую виробника! Після першого прання цей наматрацник дуже усівся, на 25 сантиметрів по ширині. Умов прання дотримувалис точно, як вказано на упаковці. Тепер він просто не налізає на матрац.

• Ганна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 90x190

Повторно замовила т.к. в попередньому замовленні 884681516 прийшов наматрацник щільністю 150, а не 400. Прохання складу, щоб перевіряли не тільки розмір та назву, а і щільність.

Пані Ганна, дякуємо за повторне замовлення наматрацника Good-Dream Miro Premium та за ваш детальний коментар. Розуміємо ваше занепокоєння щодо щільності й дуже цінуємо, що ви вказали номер попереднього замовлення.

Хочемо пояснити важливий момент: на сайті вказується загальна щільність наматрацника 400 г/м², тоді як на вкладеній брошурі окремо зазначається щільність саме наповнювача (вона може мати інше значення). Тобто розбіжність у цифрах пов’язана не з помилкою комплектації, а з різними підходами до позначення щільності в описі та друкованій інструкції.

У вашому замовленні ви отримали наматрацник відповідно до характеристик, зазначених на сторінці товару. Якщо у вас залишаться додаткові запитання щодо щільності або складу, ми із задоволенням надамо розгорнуту консультацію через службу підтримки. Дякуємо, що допомагаєте нам ставати кращими.

• Оксана Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 160x190

Гарний наматрасник, розмір підходить 100%, простирадло не ковзає, гарний на дотик. Рекомендую

Пані Оксано, щиро дякуємо за ваш відгук про наматрацник Good-Dream Miro Premium та за рекомендацію товару. Дуже приємно чути, що розмір підійшов на 100%, простирадло не ковзає, а сам наматрацник приємний на дотик – це саме той ефект комфорту й фіксації, на який ми й розраховували під час розробки цієї моделі. Ваші враження допоможуть іншим покупцям упевнено обрати цей наматрацник для свого ліжка.

• Людмила В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 140x190

Придбала даний наматрацник. Розмір підходить до матрацу, гарно стьобаний, але… дуже прикро, що заявлена була щільність 400, а отримала щільність наповнювача 150…

Достоинства:
    Гарно стьобаний.
    Недостатки:
    Тонкий наповнювач.

• Олеся П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 160x200

Якість відмінна

Достоинства:
    Якість

Вітаю, Олеся.
      Дякуємо, що знайшли час написати відгук. Дуже раді, що вам сподобався наматрацник Good-Dream Miro Premium. Завжди будемо раді бачити ваші замовлення у майбутньому.

• Катерина Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 190x200

Замовила вже не тільки собі а ще й всій родині. Неймовірна якість. Не йорзається ,не скручується ,не парить. Все супер. Всім рекомендую

Достоинства:
    Бавовна. Всім рекоменду
  • Дмитро К***

140×190 гарно підігнан розмір,товщина матрацу 19см.,є запас для більшої товщини матр.

Достоинства:
    Розмір,якість тканин,ціна
    Недостатки:
    Вразливий при прямому влученні
  • Наталья

Наматрисник гарної якості, склад - бавовна з обох сторін наповнювача, бокова частина з синтетичної тканини, яка щільно притискає наматрасник і не дає зрушити, гумка щільна по усьому периметру. Товаром задоволена, раджу усім, якісна річ!!!

• Галина В***

Гарний, щільний і якісний виріб. Розміри 180 х 200 відповідають. Рекомендую

Достоинства:
    Гарний, щільний і якісний виріб. Розміри 180 х 200 відповідають. Рекомендую
  • Natalia K***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 140x200

дякую

Достоинства:
    Наматрасник якісно пошитий, тканина хб, не парить. Фіксуеться добре.
    Недостатки:
    Відсутні.
  • Светлана Т***

Наматрасник виконаний якісно, всі шви рівненькі, ідеально підійшов по розміру матраса. Тканина натуральна-не парить та простинь по ній не ковзає. Боковини із нейлонової ткани, прошиті резинкою, добре фіксуються на матрасі. Дуже задоволена гарним та якісним виробом.

Достоинства:
    Виробник - Україна
    Недостатки:
    Відсутні

Добрий день, Світлана

• Юлія П***

Підкажіть висоту вашого матрасу? Дякую.

Вітаю Юлія.
      Наматрацник Good-Dream Miro Premium підходить на матраци заввишки до 30 см. Борт – нейлоновий трикотаж. Висота борту 35 см.

• Ольга П***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 120x190

Заказала наматрасник 160×200 см. плотностью 400 г/м², пришёл плотностью 150 г/м²) ошиблись, не думаю!!!

Достоинства:
    ------
    Недостатки:
    Обманывают, матрасы с плотностью 150 г/м² стоят на порядок дешевле)

Дякуємо вам за відгук і зворотний зв’язок.
      Хочемо уточнити, що в описі на сайті вказана загальна щільність виробу — 400 г/м², яка відображає вагу наматрацника на квадратний метр. У інформаційній брошурі, що додається до товару, зазначена щільність наповнювача, яка є окремим показником. Саме тому числові значення відрізняються, але це не є помилкою.

Ви отримали виріб у повній відповідності до заявлених характеристик. Ми цінуємо уважність наших клієнтів до деталей і завжди готові надати додаткову інформацію про продукцію.

Доброго дня, Ольго! Дякуємо за ваш відгук. Хочемо звернути вашу увагу, що на сайті вказана загальна щільність наматрацника — 400 г/м², яка включає весь виріб: верхній матеріал, наповнювач та інші шари. У брошурі ж зазначена щільність тільки наповнювача — 150 г/м². Обидва ці показники є коректними і не суперечать один одному. Якщо у вас залишилися питання або потрібна додаткова консультація, будь ласка, звертайтеся до нашої служби підтримки. Дякуємо за вибір продукції Good-Dream!