- Владислав Т***Отзыв от покупателя. Продавец: DeviceHub. Длина: 0.5. Цвет: Черный
Купив як подовжувач для PS VR2.
Все працює ідеально - Олександр Н***Отзыв от покупателя. Продавец: DeviceHub. Длина: 1. Цвет: Черный
Подовжувач працює. Купував для подовження під'єднання монітору.
- ВалерійОтзыв от покупателя. Продавец: DeviceHub. Длина: 1. Цвет: Черный
Якісний кабель, брав для заміни менш якісного кабелю в зв'язку з нестабільністю передачі даних на монітор 24" через перехідник з макбука. Кілька днів роботи - проблем немає.
- Достоинства:
- Працює з перехідником до монітора для передачі відео сигналу і зарядки через type-c
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: DeviceHub. Длина: 1. Цвет: Черный
Зручний подовжувач через який можна заряджати швидкою зарядкою, а також добре передає зображення
- Достоинства:
- Оплетений через що менше перегинається
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: DeviceHub. Длина: 1. Цвет: Черный
В руках відчувається надійним, дуже товстий. Type - C порти якісні, міцно тримаються в гнізді. Швидкість передачі даних не перевіряв ще, однак думаю, що з цим проблем не буде. Зарядка на 65 Watt працює. За 100W сказати не можу, бо в мене такої немає.
Особисто для мене є один недолік, але для більшості це плюс. Як казав - кабель товстий (звісно, бо 100W підтримує) і обплітка добра. Однак, коли підключаю до смартфону і до USB хаба, то кабель не легко піддається згинанню, тому на гніздо смартфону навантаження зростання, тобто в плані розхитування, якщо смартфон тримати в руках. Однак до ноутбука це саме те. Сподіваюся працюватиме довго)- Достоинства:
- Type - C хорошої якості. З 65W працює. Працює з моїм USB хабом. Продавець швидко відправив. Буду замовляти ще
- Недостатки:
- Не достатньо еластичний (з ноутбуком це не має значення). Але це не псує враження від кабелю. 5 зірок заслуговує.
- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: DeviceHub. Длина: 0.5. Цвет: Черный
Швидко доставили, кабель працює добре
- Павло С***Отзыв от покупателя. Продавец: DeviceHub. Длина: 0.5. Цвет: Черный
Мій системний кабель до графічного планшету з часом став погано триматися і через це попросту сигнал до монітору пропадав і картинка ламалася складно було малювати і працювати. Думав просто купити другий оригінальний кабель, до графічного монітору, але в Україні його ніде немає, а закордон купувати було дорого. Вирішив просто знайти подовжувач і це виявилася хороша альтернатива. Сам продовжувач підключився до планшета чудово і сильно, що складно було його вийняти назад, і до самого кабелю планшета він так само підключився і тримає добре. Саме головне що картинка є і більше не ламається
- Достоинства:
- Крепко тримається
- Недостатки:
- Не виявив
- Александр В***Отзыв от покупателя. Продавец: DeviceHub. Длина: 0.5. Цвет: Черный
Проблема:
если ноутбук установлен на подставку - док станция, подключенная к порту Type-C, висит в воздухе без опоры, исключительно на своем коротком кабеле и своим весом и весом всех подключенных к ней кабелей постепенно расшатывает разъем Type-C.
Решение:
покупка кабеля-удлинителя Type-C (хватает и 0,5 м) - что позволяет расположить док-станцию со всеми кабелями на столе и, тем самым, решить проблему с постепенным расшатыванием разъемов Type-C.
Вывод:
must-have для всех, кто использует подставку для ноута
(а использование подставок для ноута - в свою очередь must-have для всех, работающих за ноутбуками :)- Достоинства:
- Работает
- Недостатки:
- Пока не обнаружены
- Михайло
Швидкість передачі даних хороша? Чи підтримує USB хаб, на кшталт HOCO HB24 (тип), PD? Буду вдячний якщо зможете поділитися досвідом користування. Який доречні матеріал кабелю
- Александр В***
Від Михайло 25 июня 2023
Питання: "Швидкість передачі даних хороша?"
Так, як і належить
"Чи підтримує USB хаб, на кшталт HOCO HB24 (тип), PD?"
З HUB USB McDodo HU-7420 - працює повною мірою
- Олександр Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1. Цвет: Черный
Работет, как надо. Передаёт видео и звук в реальном времени без задержек.
- Євгеній Т***Отзыв от покупателя. Продавец: RTDUA. Длина: 1. Цвет: Серый
Якісний та надійний кабель подовжувач.
- Достоинства:
- Красивий дизайн
- Недостатки:
- Доволі товстий (5мм)
- Продавец RTDUA
Добрий день! Дякуємо за Ваш чудовий відгук! :)
- Назарій М***Отзыв от покупателя. Продавец: RTDUA. Длина: 1. Цвет: Серый
Хотів використовувати як подовжувач входу type c, бо далеко тягнутися до системного блоку ПК. На жаль, SSD диск почав відвалюватися при використанні. Через рідний кабель працює добре. Повернув назад протягом 14 днів, кошти мають повернути
- Достоинства:
- Зовнішній вигляд
- Недостатки:
- Не працює з SSD диском, відвалюється
- Андрій Я***
Добрий день, таке дійсно може бути, щоб цю проблему вирішити потрібно підключити додаткове живлення до диску
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: RTDUA. Длина: 1. Цвет: Серый
Файний кабель подовжувач
- Достоинства:
- Подовжує
- Недостатки:
- Надійний
- Продавец RTDUA
Добрий день, Олеже! Дякуємо за Ваш гарний відгук! :)
- Сергій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: RTDUA. Длина: 1. Цвет: Серый
Використовую як подовжувач для кабеля HDMI від телевизора до планшета.
Працює супер- Достоинства:
- Не тонкий, доволі жосткий. Виглядає серйозним. Працює як треба.
- Недостатки:
- Хотілось за меншу ціну ))
- Продавец RTDUA
Добрий день, Сергій! Дякуємо за Ваш гарний відгук! :)
- ЮрийОтзыв от покупателя. Продавец: RTDUA. Длина: 1. Цвет: Серый
Работает как надо
- Продавец RTDUA
Добрий день! Дякуємо за Ваш гарний відгук!
- Анатолий М***Отзыв от покупателя. Продавец: RTDUA. Длина: 1. Цвет: Серый
Працює, як вказано у характеристиках, тест з Kingston DATA Trevel USB gen 3.2
- Достоинства:
- Працює
Дякуємо за Ваш відгук!