- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2
Очень нравится запах и хорошо держится на коже.
Добрий день. Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам неймовірно приємно, що Вам сподобався наш продукт. Дякуємо, що Ви з нами!
- Марина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2
Приємний товар
Добрий день! Дуже вдячні за Ваш відгук, що Ви ділитесь з нами позитивними враженнями. Дякуємо, що Ви з нами!
- Олена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2
Дезодорант сподобався, він чудовий і по дії і по запаху. Правда не знаю, чи буде його вистачати літом.
- Катерина І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2
Дезік чудовий. Трошки відвикла від таких мокрих дезодорантів), бо звикла до dove. Але помітила що вже не працює(
- Достоинства:
- Чудовий легкий аромат,швидко сохне, а головне працює. Ціна)
- Недостатки:
- Поки не знайшла
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2
Мені дуже подобаються ці дезіки. Приємний і легкий аромат. Мені на день вистачає.
- Достоинства:
- Вистачає на день
- Леся К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2
Дезодорант подобається. Тільки цим запахом користуюся.
- Юрий Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2
Галина якість
- Валерія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2
Чудово виконує свої функції
- ЛарисаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2
Запах приятный, одежду не пачкает, держит весь день. Идеально на лето.
- ЄлизаветаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2
Пахне файно, брала через відсутність аміаку. Але,на жаль,не підійшов, з'явилось подразнення та пекло шкіру з першого ж використання. ( На жаль звикання не відбулось і пекти не переставало з наступними використаннями) Не знаю за рахунок чого, бо я вже використовувала дезодорант "Зелений чай" D'oliva котрий не подразнював шкіру.
- Достоинства:
- Запах,ціна
- Недостатки:
- Може пекти шкіру,викликати подразнення
Добрий день. Дезодорант повністю натуральний. Можливо, у Вас індивідуальна реакція,на якийсь компонент в складі дезодоранту, що зумовлена підвищеною чутливістю організму. Зверніть увагу на Дезодорант парфумований Be dream _ ссылка_ можливо, цей дезодорант вам підійде більше
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2
Гарний товар
- Достоинства:
- Натуральні
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2
Приємний запах, м'який
- Ірина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2
Непогано
- Ольга И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2
Купляю тільки такий з березня. Брала ще (на іншому сайті) алое та бергамот (чоловічий), але цей найкращий.
- Достоинства:
- Не залишає білих плям на одязі, не липкий
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2
Дуже сподобалась якість, ненав'язливий аромат, свіжість тримає протягом доби з помірним потовиділенням, прям давно такого класного продукту шукала) Дякую виробникам
- Олександр Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2
Мені допоміг проти запаху поту і трохи зменшував потовиділення.
Приємно, свіжо, легко, невагомо пахнуть, не липкі, добре вбираються, склад сподобався.
Втім печіння було щоразу декілька хвилин після нанесення та білі плями на шкірі залишалися, сліди від засобу.
А так шкіра дихала і добре почувалися під пахвами від засобу.
Одначе печіння маю від особистої алергічної відповіді на склад дезика.- Достоинства:
- Дешевий, доступна ціна, два в наборі за акційною ціною, українське виробництво, еко склад.
- Недостатки:
- Печіння та сліди на шкірі білі.
Добрий день! Дуже вдячні за Ваш відгук, що Ви ділитесь з нами своїми враженнями та досвідом використання. Можливо у Вас індивідуальна реакція на якийсь компонент в складі засобу. Зверніть увагу на Дезодорант парфумований Be dream _ ссылка_ можливо, він підійде Вам більше
- Юлія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2
Сподобався дезодорант
Добрий день! Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось.
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2
Дезік поганий, написали що це солевий а це не солевий !
Добрий день. Наш дезодорант повністю натуральний. Дякуємо за уважність, дезодорант дійсно не сольовий. Інформацію виправимо. Дезодорант містить у своєму складі Галуни алюмокалієві _ це органічні мінерали, які широко використовуються в медицині та косметології. Спектр їхньої дії досить широкий. Наприклад: Зниження виділення потових залоз - використовуються як натуральний дезодорант; антибактеріальна дія; дезодоруючі властивості - запобігання появі неприємного запаху; протигрибкова дія; загоєння дрібних порізів; усунення подразнення після укусів комах; усунення подразнення шкіри; Щоб натуральний дезодорант почав функціонувати на повну потужність, може знадобитися кілька тижнів. Тож не потрібно поспішати засмучуватися, якщо щось пішло не так – ваша шкіра потроху звикає та налаштовується на натуральний склад
- Елена Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2
Чудовий дезік,с приємним ненав'язливим ароматом зеленого чаю.
- Достоинства:
- Ціна-якість
- Недостатки:
- Немає.
- Лариса Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2
Свою функцію не виконує
- Достоинства:
- Нейтральний запах
- Недостатки:
- Освіжає, але не нейтралізує запах поту
Добрий день. Дезодорант натуральний. Можливо причина в тому, що раніше користувалися синтетичними засобами. Хімічні дезодоранти можуть негативно впливати на мікрофлору, порушувати фізіологічне потовиділення, блокувати пори. В такому випадку після відмови від таких засобів та при переході на натуральні дезодоранти, тимчасово може бути активація потовиділення та неприємного запаху. Зазвичай через короткий час природні функції шкіри відновляться і натуральний дезодорант буде виконувати свої функції.
- Надія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2
Самий класний дезодорант. Запах дуже приємний. Але весь день тримати не буде, якщо інтенсивно працюєте. Помили, обновили і знову благоухаєте!
- Достоинства:
- Запах
- Недостатки:
- Вистачає на 3-4 години, якщо потієте
Добрий день. Дякуємо, що ви ділитесь своїми враженнями! Раді, зо Вам подобається. Варто зауважити, що це натуральний дезодорант, та не містить в своєму складі агресивних складників
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2
Чудовий продукт. Користуюсь більше року і подруги на нього переходять
- Достоинства:
- Якісь, ціна
Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2
Вперше спробувала невідомий до цього продукт, і лишилася вражена його хорошою якістю за таку низьку вартість. Станом на кінець березня, мені достатньо одного разу, щоб вистачило на день. Можливо влітку треба частіше, але це не проблема. Дуже приємний легкий запах, ніжна текстура і не залишає сліду.
- Достоинства:
- Натуральний склад, прийомний аромат, невисока ціна
Добрий день! Дуже вдячні за Ваш відгук, що Ви ділитесь з нами позитивними враженнями. Раді, що Вам все сподобалось!
- Поліна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2
Купляю вже другий раз. Однозначно рекомендую. Це набагато краще дезодорантів типу rexona і т.п .
Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось!
- Елена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2
Дезодорант сподобався, приємний запах, як для мене - працює цілий день на відмінно!
- Достоинства:
- Надійний захист від поту
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2
Доброго вечора.Розраховувала , що дезодорант буде кращим.
- Достоинства:
- Аромат приємний. Швидко вбирається.
Зручна маленька упаковка. - Недостатки:
- Аромат швидко вивітрюється.
Добрий день. Дезодорант повністю натуральний. Натуральні засоби не порушують фізіологічне потовиділення, не блокуючи пори, та не руйнують мікрофлору під пахвами. Зверніть увагу на Дезодорант парфумований Be dream ссылка можливо, аромат цього засобу Вам відчуватиметься довше
- Тетяна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2
Відгук позитивний
Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам подобається!
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2
Не прибирає запах поту
- Надежда Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2
Аромат супер!!!Інші аромати
цієї фіррми-таке собі...
Перекриває десь 3-4години інтенсивної роботи, жалі треба оновити:-))- Достоинства:
- Аромат
- Недостатки:
- Малий об'єм
Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось!
- Гайшинская А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2
Очень хороший дезодорант. Заказываю уже не в первый раз
- Достоинства:
- Приятный ненавязчивый запах
- Тетяна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2
Аромат приємний, але не довго тримає. Піт відчувається рано
Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось!
- Александра Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2
Дякую, за сервіс розетці, за якість виробнику!
- Достоинства:
- Приємний запах
- Недостатки:
- Не маю.
Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями! Раді, що Вам сподобалось)
- Иванченко С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2
Цім дезодорантом дуже задоволена , приємно пахне, завдання своє виконує.
- Достоинства:
- Натуральний
- Недостатки:
- не має
- Елена Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2
Запах нейтральний, ледь відчувається,що не мало важно,як для мене. Свою роботу виконує відмінно.
- Мендела Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2
Поганий товар
Добрий день. Дезодорант повністю натуральний. Натуральні складники не перешкоджають диханню шкіри. Завдяки вмісту алюмокалієвих галунів природного походження дезодорант має бактерицидну дію, бореться з запахом поту та не блокує потові залози. Також в нашому дезодоранті не міститься хімічного алюмінію та інших синтетичних складників, що використовується в хімічних антиперспірантах, які повністю перекривають потові залози та порушують процеси обміну в організмі
- Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2
чудовий дезодорант, зрозуміло, що якщо температура повітря більше тридцяти градусів і Ви цілий день без душа, то в такому випадку любий засіб не впорається на 100 відсотків. Моя думка - дезодорант гарний : ціна, склад, аромат, ефективність - мене все влаштовує. Дуже задоволена, що завдякі відгукам придбала його.
- Достоинства:
- приємний аромат, натуральний склад
- Недостатки:
- ще не виявила
Добрий день. Дякуємо що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось!