Отзывы покупателей о Вінчик Krauff Gericht

Оценка пользователей 3.76/5
  • Валерий С***

Оказался красивым только на вид. На практике ручка отсоединилась от рабочей части (сломался венчик) прсле нескольких использований. Ремонту не подлежит.

Достоинства:
    Только для красоты.
    Недостатки:
    Не практичен.

Добрий день, Валерію!

Дякуємо за ваш відгук і перепрошуємо за ситуацію з вінчиком. Нам дуже шкода, що він не виправдав ваших очікувань. Проблеми з якістю такого виробу абсолютно неприпустимі. Для того, щоб розв'язати це питання, рекомендуємо звернутися до місця покупки для обміну чи повернення товару.

Ваш відгук допоможе нам удосконалювати якість нашої продукції.

Бажаємо вам гарного дня!

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Wagon

зручний у користуванні, гарно миється в посудомийній машині

Достоинства:
    дуже якісний красивий товар
  • Кускова М***

Ужасное качество венчика. Гарантия 3 года, визуально очень красивый и кажется надёжным, но в результате развалился в руках, обломалась внутренняя пластина венчика. Венчиком взбивали только белки и тесто для блинчиков и оладья. Венчик прослужил около года (покупался 22 сентября 2023 года) с интенсивом использования 1-2 раза в месяц, то есть на 12-20 взбивания жидкого теста. Жалко что чек не сохранили в бумажном виде.

Достоинства:
    Внешний вид
    Недостатки:
    Качество и недолговечность.

Добрий день, Маріє!

Дякуємо за ваш відгук і щиро перепрошуємо за ситуацію з вінчиком. Нам прикро, що продукція не виправдала ваших очікувань. Вінчик дійсно має бути довговічним навіть при регулярному використанні.

Гарантія на продукцію Krauff дійсно становить 3 роки, і навіть за відсутності паперового чека ви можете звернутися до місця покупки для вирішення питання. Рекомендуємо уточнити деталі щодо підтвердження покупки (електронний чек або інший документ).

Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Ми врахуємо ваші зауваження для покращення продукції. Сподіваємося, ваш наступний досвід із Krauff буде кращим!

• Валентина М***

2415 гривен это шутка?
    В октябре покупала за 161 гривен и уже сломался, тесто на оладьи не смог размешать.

Добрий день, Валентина.

Дякуємо за ваш відгук. Дуже шкода бачити, що товар не відповідає вашим очікуванням. Якщо вінчик залишився ще у вас, рекомендуємо звернутись до магазину для отримання консультації або обміну за гарантією.

Відносно вартості, вже працюємо над зміною до відповідної .

• Олександр М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Wagon

Гарний, якісний товар, нормальна адекватна ціна, товстий метал, користуюся KRAUFF.

Достоинства:
    Нормальна ціна, товстий метал, нержавійка ручка.
  • Светлана М***

Гарний дизайн, зручний у використанні

Дякуємо за ваш вибір)

• Валерий С***

Удобный.
    Хороший помощник на кухне!
    Пользуюсь год.

Дякуємо за ваш вибір)

• Заморська К***

Купувала в листопаді
    Півтора місяці використання, 1-2 рази в тиждень, тобто не дуже часте використання, готуючи тісто для млинців, ручка просто відломалася, переломався метал в середині
    Тобто якість за такі кошти жахлива
    Не рекомендую, дарма витрачені кошти

Недостатки:
    Якість жахлива, переломався метал всередині, ручка відпала

Катерина, добрий день.

Вибачте за неприємність, яку ви зазнали. Ми дуже шкодуємо, що ваш досвід використання вінчика був негативним. Така ситуація абсолютно неприйнятна для нас, і ми готові вирішити це питання.

Будь ласка, зверніться безпосередньо до місця покупки або до нашої служби підтримки з докладним описом проблеми та фотографіями, якщо це можливо. Ми гарантуємо якість своїх товарів і готові допомогти вам з отриманням задоволення від вашої покупки.

• Елена

Задоволена покупкою. Рекомендую.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:

Олена, дякуємо за ваш вибір!

• Світлана

Гарна якість

Світлана, приємного вам користування.

• Елена Б***

Вінчиком цілком задоволена. Рекомендую.

Олена, дякуємо за ваш досвід)

• Ирина Т***

Товар не соответствует цене. Гнется возле ручки крепление. Не рекомендую

Достоинства:
    Недостатки:
    Высокая цена
    Низкое качество товара
    Не выполняет нужные функции

Ірина, дякуємо за ваш досвід.

Причиною згинання конструкції вінчика може бути деякий ступінь фізичного навантаження на ручку або кріплення під час використання. Це може статися, наприклад, якщо вінчик використовується для вирівнювання дуже густого або важкого продукту, такого як тісто або тісто для випікання.

Деякі фактори, які можуть сприяти згинанню, включають несправність конструкції або використання вінчика з надмірним зусиллям. Додатково, термічний розширення та стиснення матеріалів під впливом високої температури під час приготування також може впливати на стійкість конструкції.

Для збереження найкращої тривалості вінчика рекомендується використовувати його з обережністю та відповідно до інструкцій виробника. Якщо ви маєте питання або занепокоєння щодо згинання конструкції, завжди можна звернутися до магазину для проведення додткової експертизи товару.

• Николай л***

Отлично

Достоинства:
    Качество

Миколай, дякуємо за ваш досвід)

• Світлана Л***

Вінчик дуже зручний. Користуюся дуже часто- міцний. Рекомендую!

Достоинства:
    Одні переваги.
    Недостатки:
    Немає.

Світлана, дякуємо за Ваш відгук)

• Світлана Л***

Мені також сподобався.

Достоинства:
    Зручний.
    Недостатки:
    Немає.

Дякуємо за Ваш вибір)

• Мария П***

Надійнй, зручний і зовні дуже гарно виглядає.

Марія, нехай слугує Вам надовго)

• Тетяна П***

Чудова якість. В руці дуже зручно тримати. Рекомендую.

• Альона
    Продавец: Rozetka

Аналогічно , як і в попередніх коментарях. Через рік зламався. Ще й тісто зіпсував, металу насипало.

Добрий день, Альоно! Дякуємо за ваш відгук і щиро шкода, що виникла така ситуація. Поломка кухонного інструменту під час використання є неприпустимою, і ми обов'язково передамо ваше зауваження до відповідного відділу для аналізу та вдосконалення продукції.

Якщо продукт вийшов з ладу через дефект, рекомендуємо звернутися до місця покупки для уточнення можливості заміни чи повернення.

Нехай у Новому році вам трапляються лише надійні та якісні інструменти, а кулінарні процеси приносять лише задоволення!