Отзывы покупателей о Мышь Asus TUF Gaming M3 GEN II Black (90MP0320-BMUA00) [96117]

Оценка пользователей 4.15/5
  • Ігор Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Зручна миша, гарно лежить в руці, підсвітка налаштовується по бажанню. Широкий діапазон dpi, гарно переключається однією кнопкою.
    Хоч на фото виглядає маленькою, але в реальності якраз по руці

Достоинства:
    Економічна в руці, швидко реагує, доступна ціна
    Недостатки:
    Не виявив

• Альбіна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Доставили дуже швидко, миша виконує все навіть краще, ніж я очікувала.

Достоинства:
    Швидкість доставки

• Дмитро М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Гарна мишка, користуюся вже більше 1 року. Якість хороша, наявність підсвітки радує. Єдиним для мене індивідуальним суб'єктивним мінусом є легка вага, але в якості резервної миші для додаткового ПК чи ноутбука мені підходить. Гарний вибір за свою ціну.

Достоинства:
    Якість матеріалів, підсвітка

• Олександер Т***

Топ миша за своїй кошти

• Вадим П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Missis Sleep. Цвет: Черный

Працює вже більше ніж півроку. Все що хотів- отримав

• Кирило Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Asus aura - працює(одразу через софт конектьте, там всі налаштування миші)
    Як піднімаєш - відчуття дешевого Китаю, аж до поки не почнеш користуватись - тоді розумієш що то вєщ

Достоинства:
    Легенька, asus aura, чітка, налаштування
    Недостатки:
    Шнур міг би бути піддатливішим
  • Валентин М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

класна миша, що тут ще додати

Достоинства:
    класна миша
  • Ростислав М***

Чудова мишка

• Станислав М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Ощущения двояки...Вроде и нормальная мышь за 1к гривень но есть пара нюансов которые заставляют думать иначе.
    1. Провод который достаточно дубовый чтобы периодически тормозить мышь в которой не хватает веса чтобы не ощущать его.
    2.Через четыре месяца начало скрипеть колесико при скроле на себя.
    3. Софт лично для меня тоже вызывает вопросы при весе в 600 мб пользы от него не видно,кроме настройки чувствительности и подсветки.

P.S.
    По итогу больше я мыш от Asus брать не буду.

Недостатки:
    Провод(но тут больше я сам виноват не доглядел при покупке)
  • Ігор Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Брав її в комплект до ноутбука, але продав разом зі стаціонарними комп'ютером залишивши собі старішу версію gen I.

Достоинства:
    Не знайшов в порівнянні з gen I
    Недостатки:
    На мою особисту думку мишка gen II ніяка, в порівнянні з gen I.
  • Микола Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Стосовно кнопки (ліва і права) яка може тріснути і за цільного пластику, все залежить від користуванні. Добавив собі гарантію від пошкоджень.

Самий крутий сайт, сервіс і доставка у Розеці, як завжди на вишому рівні.

Достоинства:
    Сподобався дизайн, а поєднання з ноутбуком (ASUS TUF GAMING F15 XF507ZC4-HN143) і програмкою (Armoury Crate & Aura Creator Installer) що є можливість змінювати кольори на миші та інтерфейс програми.
  • Богдан К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Мышка удобная хорошая совт удобен

Достоинства:
    Хорошая мышка для шутанчиков совт хороший
    Недостатки:
    Нету
  • Сергій К***

Сподобалась.

Достоинства:
    Вага
  • Александр З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Через 14 месяцев эксплуатации треснул пластик на левой кнопке мыши (гарантия 24 мес.) Аналогичная проблема была у Глеба (отзыв ниже от 14.11.2024) - 100% производственный брак.

Достоинства:
    В исправном состоянии работает нормально
    Недостатки:
    трескается пластик, мышку в мусорку

• Андрей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Дуже зручна і легка ммшка

• Олег
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Хороша миша, свою функцію виконує для мене. В мене десь середня долоня і для мене вона трохи завелика. Це не говорить про те що користуватись нею не комфортно, це не так, але в настпуний раз виберу мишу поменше)

Недостатки:
    Єдине що можу виділити - це дріт, він доволі дубовий і тому не критично відчутний під час використання
  • Лычман Д***

не доволен я мышкой. вот честно. лучше бы взял A4Tech

Достоинства:
    боковые кнопки удобные
    Недостатки:
    1. что бы работала подсветка - нужны огромедного размера драйвера. которые потом стартуют 10к служб в системе 2. почему то драйвера периодически перестают видеть мышь - и да. я их обновляю 3. с июня месяца - уже начало поскрипывать колесо и правая кнопка мда.. Asus уже не тот..
    • Олександр

Armoury crate це реально жесть. Я видалив його, оскільки дійсно купу процесів відкриває. Користуюся Signal RGB

• Лычман Д***

дополню отзыв
      уже все кнопки стали хрустеть. бесит сильно

• Тони К***

Спасибо за отзыв. Да, Асус уже перестал "быть" не тем еще когда выпускали Radeon RX 5700 XT и они выпустили TUF Gaming термопрокладок на памяти, и даже не исправили это продолжая выпускать карты у которых память греется до 100 градусов. Так что думаю у них только дорогая линейка ROG норм, TUF это рулетка 50/50, это касается видеокарт, ноутов, и вот девайсов, платы с БП у них нормальные

• Зеленський В***

Чудово миша

• Павло Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Все ок, працює. Дабл кликов і зриву сенсора нема

Достоинства:
    Легка,якісна
  • Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Чудова мишка за свої кошти.
    Надзвичайно легка як для ігрової миші і немає можливості збільшення цієї ваги, як на мене це для декого для декого -.

Достоинства:
    Дуже легка
    Недостатки:
    Дуже легка
  • Ігор Х***

Мышь прикольная,но вернул.
    После режима сна при включении компа мышка не оживает, приходилось вынимать штекер и вставлять заново.
    Пару раз слетела подсветка. По отзывам увидел что сюрпризов через время может быть куда больше и сделал возврат.
    Пользовался неделю.

Достоинства:
    В целом хорошая мышка, лёгкая, тактильно приятная, режимов подсветки много благодаря приложению которое ещё и засинхронизирует другие устройства от Асус если такие имеются.
    Недостатки:
    По отзывам видно что они то ли бракованные то ли ещё чего. На свой страх и риск берите, если чего вернёте. С возвратом вроде проблем нет, если оплачу частями не брать.
  • Нікіта Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Ну хороший мышак пользуюсь уже неделю

• Казімірський Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Файна Миша, тільки є нюанс, на низькому dpi сенсор починає тупиьи

Достоинства:
    Ергономічна, працює справно
    Недостатки:
    Лагаючий софт, рве сенсор при високої чутливості
  • Гліб
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Дуже розчарований досвідом використання цієї миші. Мені попалася миша з неякісним пластиком, який просто лопнув під час гри. Миша не падала, не була пошкоджена. Співробітник магазину також підтвердив, що на миші немає слідів ударів — вона нова, і це виробничий брак. Мишу прийняли по гарантії, але Asus повернули мені її з тріснутим пластиком, відмовивши у гарантійному ремонті.

Миша вартістю 1600 грн (без знижки) прослужила всього пів року, тоді як модель G102 за 1000 грн працювала у мене 4 роки.

Дуже розчарований сервісною підтримкою — з таким ставленням до клієнтів більше не планую купувати продукцію Asus. Для порівняння: коли виникла схожа проблема з продукцією HyperX, мені одразу запропонували заміну на новий товар або заміну корпусу, навіть попри те, що минуло вже 1,5 року.

Достоинства:
    не разу не зірвав сенсор ща 6 місяців
    Недостатки:
    якість пластику, сервісний центр
  • Павло З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Користиюсь 3 місяці, нарікань немає)

Достоинства:
    Легки приємний на дотик матеріал)))
  • Ян А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Звичайна мишка середнього цінового сегмента

• Нікітін В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Мышь хуже, чем до 300 грн, Просто оторвал кабель от мыши на сильных эмоциях из-за того что левая кнопка мыши не срабатывает при нажатии сразу. Иногда со 2-го или 3-го раза, срабатывает.

Достоинства:
    Недостатки:
    ЛКМ работает с 2-3-го раза

Дякуємо за ваш відгук. Шкодуємо, що вам довелося зіткнутися з подібною ситуацією. Однак через пошкодження кабелю, товар не підлягає ремонту або заміні. У майбутньому, якщо виникнуть технічні проблеми, рекомендуємо звертатися до сервісного центру для діагностики та вирішення питань.

• Євгеній
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Мишка така як і очікував. Для мене особисто це ідеальний вигляд. Але після A4Tech F5 X7 довелося перевчати пальці. На фото помітно, що у Tuf ширший острів для колеса, тому середній й вказівний роз'їхались, що не природно. Ще чомусь помітно тугіша права клавіша. Спочатку ці фактори розчарували і я вже подумував повертати((. Після годинки-двох відбувалась втома від такого хвату. Але покористувавшись кілька днів, втома від хвату розвіялась. Тугішу праву клавішу дивовижним чином теж перестав помічати і як наче все як треба працює. Сподобався сенсор. Мені він комфортніший, і як не дивно провід без оплетення. На всяк випадок причіпив зажим/протектор, щоб з часом не протерся. Зате він не випадає з мишкою по вигляду. Наче з такого ж чудового матеріалу. Тактильність до речі просто чудова.

Достоинства:
    Чудовий сенсор. Помітно тихіший клік, порівняно з A4Tech. Приємна знижка
    Недостатки:
    Тугіша права клавіша. Особисто мені довелося звикати до нового хвату.
  • Олександр П***

Мишка легка та зручна

• Ярослав Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Дуже сподобалася продукція лінійки TUF, тому, коли побачив на вітрині їх мишку, захотів собі. Замовив на розетці.
    Підсвітка не має сенсу, тому відімкнув одразу, особисто мені не вистачає кнопки подвійного кліку
    Armory Crate відмовила в реєстрації мишки, це при тому, що інші продукти лінійки приймає.
    Перше ж враження псує дубовий кабель, та з цим можна було б жити, якби через кілька тижнів не почало глючити колесо. Вчора воно остаточно відмовило. Завтра буде місяць як замовив

Достоинства:
    Asus TUF
    Недостатки:
    Менш як за місяць відмовило колесо прокрутки, дешевий кабель, не реєструється в Armory Crate, якість мишки не відповідає лінійці TUF
      Представник бренду

Доброго дня, Ярославе! Дякуємо за Ваш відгук! Нам щиро прикро, що Ви зіткнулись з труднощами при використанні нашої продукції! В описаній ситуації, рекомендуємо звернутися до сервісу, через магазин-продавця, для діагностики пристрою.

• Кургузов Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

В роботі миша не погана але після двох тижнів використаня лопнула ліва кнопка

Достоинства:
    Симпатична
    Недостатки:
    Занадто тонкий пластик на кнопках
      Представник бренду

Доброго дня, Юрій! Нам щиро прикро, що Ви зіткнулись з труднощами при використанні нашої продукції. В описаній ситуації, рекомендуємо звернутись до магазину-продавця.

• Илья Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Мышка хорошо собрана, отличное качество пластика, но она просто до отвратительного легкая и маленькая. Для геймеров с большой ладонью или просто любителей обхватывать мышку всей кистью это будет ужасный выбор. Во время активной игры постоянно возникает ощущение что тебе некуда деть большой палец и мизинец, и это очень заметно и невероятно раздражает. Из-за слишком маленького веса играть с высоким dpi крайне некомфортно, при малейшем движении мышью курсор по инерции то и дело улетает на другой край экрана, ни о каком микроконтроле и точном наведении в играх речи не идет.
    Для повседневного использования/в качестве рабочей мыши вполне себе сойдет, но если брать эту мышь для игр, комфортно себя чувствовать с ней будут только геймеры с ручонками лилипута.

Достоинства:
    Приятное качество пластика и сборки. Мышка не люфтит, не скрипит.
    Недостатки:
    Слишком легкая и маленькая. Ненадежное колесико.
    • Дмитро

А для вас мишка має бути півкілограма і 30 сантиметрів, чи як?

• Володимир Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

зручна та надійна, за свої кошти - топ

Достоинства:
    ціна
    Недостатки:
    відсутні
      Представник бренду

Доброго дня, Володимир! Дякуємо за Ваш вибір та відгук!

• Олег К***

Легка, зручна.
    Світчі гучні, але не критично.
    Трошки завелика, на фотках цього не видно.

Достоинства:
    Легка, гарний сенсор, є макроси
      Представник бренду

Доброго дня, Олег! Дякуємо за те, що обираєте нашу продукцію та ділитеся враженнями про неї!

• Віталій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

дуже легка, зручна, за свої гроші гуд

Достоинства:
    дуже легка і зручна
      Представник бренду

Доброго дня, Віталій! Дякуємо за Ваш відгук!

• Алексей А***

Отличная мышь

Недостатки:
    Собирает отпечатки
      Представник бренду

Доброго дня, Алексей! Дякуємо за Ваш відгук!