Отзывы покупателей о Чистящее средство для унитаза Tortilla Eко, 1000 мл (4820178064576)
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.7 л
Чудовий засіб. Знімаємо дачне житло , маємо жорстку воду з колодязя і дуууууже щільний рудий наліт всюди, який з часом чорніє. Цей засіб чудово справляється
- Достоинства:
- Ціна /якість
- Недостатки:
- Ні
- Тетяна Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.7 л
Це чудовий,чарівний потужний засіб, легко зробив те,що не змогли інші термоядерні засоби!Я в захваті і приємним здивуванні!
- Достоинства:
- Екологічен, сильний, наш відчизняний , дякую,Ви найкращі
- Олександр Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.7 л
Вельми сподобався. Надзвичайно концентрований,пінистий, дієвий, екологічно чистий та безпечний, якісний. Не шкодить довкіллю та людству. М'який, ледь помітний запах засобу, прозора рідина, величезний об'єм.
- Достоинства:
- Доступна ціна і великий об'єм, безпечність і сертифікація .
- Недостатки:
- Вельми рідкий. Загущувачі додавайте для текстурності .
- Цацурина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.7 л
Дуже засмучена
- Достоинства:
- Замовляла засіб для унітазу. Отримала. Але всередині замість нього кисневий засіб "білизна без хлору". Чим мені тепер унітаз мити? Ви хоч перевіряйте, що і в які каністри розливаєте!
- Недостатки:
- Прислали не той засіб.
- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.7 л
Працює,задоволений,беру не вперше. Наш виробник
- Достоинства:
- Ціна,екологія,не смердить
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Dolce Mia. Объем 1 шт: 4.7 л
Подобається. Не смердить хімозою, нормально очищає. Величезний плюс - український виробник. Повністю задовольняє!
- Уманець А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.7 л
Хороший засіб для чищення. Порівняно з іншими засобами засіб має навіть приємний запах. Використовується економно. Купую не перший раз і всім рекомендую до покупки.
- Достоинства:
- Терпимий запах, екологічний
- Недостатки:
- Невиявив
- Евсеенко В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.7 л
Хорошее средство, с задачей своей справляется, химического запаха нет
- Достоинства:
- Нет химического запаха
- ВероникаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл
Чистит унитаз просто прекрасно. Заливаю внутрь и оставляю на полчаса, потом просто смываю. Также мыла им раковину и ванну. Отлично отмывает известковый налёт на кранах.
- Нина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл
Уже третье средство от этого производителя, очень довольна. Отдельное спасибо Розетке за прекрасно упакованную посылку.
- Достоинства:
- Экономно расходуется, бесцветный, без резкого запаха, хорошо пенится и удаляет грязь
- сергей л***Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.7 л
Хорошее средство пляс большой объём,пробовал чистить унитаз справляется со своей задачей отлично пляс ещё что средство(эко)!