Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Чистящее средство для унитаза Tortilla Eко, 1000 мл (4820178064576)

• Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.7 л

Чудовий засіб. Знімаємо дачне житло , маємо жорстку воду з колодязя і дуууууже щільний рудий наліт всюди, який з часом чорніє. Цей засіб чудово справляється

Достоинства:
    Ціна /якість
    Недостатки:
    Ні
  • Тетяна Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.7 л

Це чудовий,чарівний потужний засіб, легко зробив те,що не змогли інші термоядерні засоби!Я в захваті і приємним здивуванні!

Достоинства:
    Екологічен, сильний, наш відчизняний , дякую,Ви найкращі
  • Олександр Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.7 л

Вельми сподобався. Надзвичайно концентрований,пінистий, дієвий, екологічно чистий та безпечний, якісний. Не шкодить довкіллю та людству. М'який, ледь помітний запах засобу, прозора рідина, величезний об'єм.

Достоинства:
    Доступна ціна і великий об'єм, безпечність і сертифікація .
    Недостатки:
    Вельми рідкий. Загущувачі додавайте для текстурності .
  • Цацурина Г***

Дуже засмучена

Достоинства:
    Замовляла засіб для унітазу. Отримала. Але всередині замість нього кисневий засіб "білизна без хлору". Чим мені тепер унітаз мити? Ви хоч перевіряйте, що і в які каністри розливаєте!
    Недостатки:
    Прислали не той засіб.

• Андрій Г***

Працює,задоволений,беру не вперше. Наш виробник

Достоинства:
    Ціна,екологія,не смердить
  • Людмила
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dolce Mia. Объем 1 шт: 4.7 л

Подобається. Не смердить хімозою, нормально очищає. Величезний плюс - український виробник. Повністю задовольняє!

• Уманець А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.7 л

Хороший засіб для чищення. Порівняно з іншими засобами засіб має навіть приємний запах. Використовується економно. Купую не перший раз і всім рекомендую до покупки.

Достоинства:
    Терпимий запах, екологічний
    Недостатки:
    Невиявив
  • Евсеенко В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.7 л

Хорошее средство, с задачей своей справляется, химического запаха нет

Достоинства:
    Нет химического запаха
  • Вероника
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл

Чистит унитаз просто прекрасно. Заливаю внутрь и оставляю на полчаса, потом просто смываю. Также мыла им раковину и ванну. Отлично отмывает известковый налёт на кранах.

• Нина Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл

Уже третье средство от этого производителя, очень довольна. Отдельное спасибо Розетке за прекрасно упакованную посылку.

Достоинства:
    Экономно расходуется, бесцветный, без резкого запаха, хорошо пенится и удаляет грязь
    Недостатки:
    Нету
  • сергей л***
    Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.7 л

Хорошее средство пляс большой объём,пробовал чистить унитаз справляется со своей задачей отлично пляс ещё что средство(эко)!