- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Зеленый
Цей пилосос просто бомбезний. Пройшовши через безмішкові Філіпс, Бош я знову повернулася до мішкового пилососа. І не пожалкувала. Все продумано, зручно. Нічого не відпадає . І до речі, дуже приємний колір, як для пилососа. Можна купити окремо і використовувати багаторазовий мішок.
- Достоинства:
- Легкий, зручний, маневрений. Регулювання потужності. В описі написано, які мішки підходять, що дуже зручно.
- Недостатки:
- Недоліків не знайшла. Хіба що прийшлось трошки заморочитись, щоб купити багаторазовий мішок.
Представник брендуДобрий день, Тетяна! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Зеленый
гарний пилосос, дуже дивно чому таку вдалу модель вирішили робити такого, м-м-м, невдалого кольору
- Достоинства:
- потужний, відносно тихий, велика комплектація, легка труба
- Недостатки:
- колір моделі такий собі...
Представник брендуДобрий день, Андрій! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Зеленый
Якісна збірка, увага до деталей, зручно користуватися. Відсутні у комплектації щітки легко дозамовити в виробника але в альтернативних постачальників на Розетці, це вигідно
Представник брендуДобрий день, Сергій! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.
- Выдыборец Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Зеленый
Отличный пылесос. Все продумано и функционально.
- Достоинства:
- Качество выше цены
- Недостатки:
- Возможно, отсутствие многоразового мешка
Представник брендуДобрий день, Неллі! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.
- белокопытова е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Зеленый
Дуже гарний іпилесос.Я задоволена покупкою
- Достоинства:
- Безшумний
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Олена! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Зеленый
Пылесос отличный,тянет очень хорошо,за свои деньги чудесный
- Недостатки:
- Одно но мешок одноразовый
Представник брендуДоброго дня, Марино!
Гарного дня!
- Егор О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Зеленый
Пока всё устраивает, а там посмотрим. Тянет отлично, сборка хорошая, ничего не скрипит, не болтается. Хорошая крепкая труба из нержавейки. Основная насадка сделана с силиконовой гибкой проставкой, что позволяет пылесосить в труднодоступных местах. Создает впечатление добротной, качественной вещи. Надеюсь, таким пылесос и окажется. Длинный провод, механизм втягивания провода работает без нареканий. Колеса прорезиненные, пылесос легко следует за тобой.
Представник брендуДоброго дня, Єгор!
Гарного дня!- Егор О***
5 месяцев прошло, работает без нареканий, покупкой доволен
Представник брендуДоброго дня, Єгор!
Гарного дня!
- Сергій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Зеленый
Все прийшло вчасно, у відмінному стані, Рекомендую!
- Олена Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Зеленый
Поки працює добре. Нарікань немає.
- Достоинства:
- Потужний і відносно не гучний
- Стремелюк Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Зеленый
Дуже задоволена своїм вибором. Перечитала всі відгуки, купила, не жалкую. Дуже тихій, є регулювання потужності втягування повітря. Після него чистий воздух, без пилу. Рекомендую. Дякую продавцю та виробнику.
- Достоинства:
- Усі.
- Недостатки:
- Поки не проявилися.
Представник брендуДобрий день, Людмила! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Зеленый
Пилосос дуже хороший.дуже хороша тяга
- Недостатки:
- Одноразовий мішок
Представник брендуДобрий день, Марина! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.
- СветланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Зеленый
Тихий, компактный, основная щётка очень маневренная. Хорошая фиксация щеток к трубе. Мощный.
- Недостатки:
- Шланг, качество хорошее, но плохо сгибаемый
Представник брендуДобрий день, Світлана! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.
- Светлана Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Зеленый
Покупка порадовала. За такие деньги-это Топ. Лёгкий, мощный, управление на корпусе, что очень удобно, управляешь ногой, без лишних телодвижений.
- Достоинства:
- Мощный, прорезиненные колеса, управление на корпусе, дополнительные насадки
Рекомендую. - Недостатки:
- Не нашла.
Пилосос хороший, потужний
- Достоинства:
- На свою ціну дуже добре
- Недостатки:
- Мішок одноразовий
- НикитаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Зеленый
Мощный, работаю на минимальной регулировке и более чем достаточно. На максимальную и не пробовал..
Манёвренный - все как на слайде
Длинна шнура - это супер, в одну розетку воткнул и гуляю по всей квартире 60 кв метров.
Внешне - нормальный. Все собралось легко, трубки легко зафиксировались.
Я доволен
Представник брендуДобрий день, Микита! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.
- Александр К***Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Зеленый
Хороший пилосос, тихий і добре працює
- Достоинства:
- Тихий
- Недостатки:
- Не знайшов
Представник брендуДобрий день, Олександр! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.
- НиколайПродавец: Rozetka. Цвет изделия: Зеленый
Надійний пилосос
Достатньо потужний
З переваг, регулювання потужності на корпусі, а не на трубі.
З недоліків, змінні мішки
Представник брендуДобрий день, Микола! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.
- Юлія М***Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Зеленый
Чудовий пилосос!
- Достоинства:
- Хороша ціна та якість
- Недостатки:
- Не побачила
Представник брендуДобрий день, Юлія! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.
- Кукса Ю***Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Зеленый
Гарний, приємний на дотик пилосос. Має хорошу потужність та багаторазовий пилозбірник. Довжина шнура достатня щоб не перемикатися по розетках. Керування за допомогою ноги зручне. Дякую ROZETKA за швидку і якісну доставку.
- Достоинства:
- Якість, ціна.
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Юрій! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.
- Денис З***Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Зеленый
Пилосос дуже гарний замовляв собі з іншої пошти
- Достоинства:
- Швидкий та зручний
- Недостатки:
- Не знайшов
Представник брендуДобрий день, Денис! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.
- Степанида У***Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Зеленый
Не жалкую на рахунок цієї покупки
- Достоинства:
- Працює на відмінно
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Степанида! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.