Отзывы покупателей о Полки на стену, полка для ванной набор из двух U-форма 90х13.6х5,6 см Натуральный

• Юлія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: V&V&T

Відмінна якість. Все сподобалось. Рекомендую!

Достоинства:
    Гарна якість та дизайн. Вчасна відправка.
    • Продавец  V&V&T

Щиро дякуємо

• Олег Л***

Шикарні полички!
    Замовлення відправлене дуже швидко. Пакування надійне, брендовані картонна коробка, полички перекладені поролоном, інструкція, кріплення під різний матеріал стін.
    Тактильно дуже приємні.
    Монтаж зайняв меньше години.
    Шкода, що знижка була вже після замовлення.
    Думаю замовити ще для іншої кімнати в білому кольорі.

Достоинства:
    Якість, ціна, сервіс.
    Недостатки:
    Відстань між отворами кріплення зробити 400 мм замість 405 мм. Але, це не принципово.
  • Олексій П***

Дуже гарні полички

• Милена
    Отзыв от покупателя. Продавец: V&V&T

Доставка быстрая, пришло в течении 3 дней. Выбирала цвет американского ореха. Коробка пришла целая, все комплектующие и сам товар соответствует описанию. Цвет приятный, не обычный, с даже так сказать своеобразными переливами, если смотреть вблизи. Заглушки подходят под цвет полочек. Сами полочки без дефектов, каких-либо повреждений, без запаха и считай не тяжелые. В общем всем советую

Достоинства:
    Приятный цвет, который меняется от зависимости света на более темные оттенки, что для моего интерьера в доме очень хорошо, без запаха, не тяжелые, натуральное дерево
  • LR
    Отзыв от покупателя. Продавец: V&V&T

Відмінна якість виготовлення та основа - натуральне дерево.
    Все міцно та ґрунтовно. Увага до дрібниць, в комплекті є все для підвісу полички, чопики для гіпсокартону та цегли\бетону, шурупи, дерев'яні пробочки для маскування отворів і навіть інструкція. Запаковано в картонну коробку, дві полички були перекладені тонким поролоновим листом.
    Ідеально підійшли для зберігання вінтажних аудіокасет.

• Продавец  V&V&T

Раді, що Вам сподобалось! Дякуємо за відгук