- AI аналіз відгуків38 відгуків: Позитивний – 95%, Нейтральний – 4%, Негативний – 1%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Андрей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: AFOshop
Топ вимикач
- Достоинства:
- Супер
- Александр Х***Отзыв от покупателя. Продавец: AFOshop
Товар повністю відповідає опису . Формування та відправлення замовлення на вищому рівні. Відео звіт перед відправкою - окремий респект . Рекомендую! Сергію - успіхів та розвитку справи! Так тримати!
- Достоинства:
- 1) Відповідність товару опису. 2) Адекватна ціна. 3) Оперативність відправки. 4) Відео звіт
- Продавец AFOshop
Дякую, Алекандр. Завжди ради бачити вас у нашому магазині.
- Олександр І***Отзыв от покупателя. Продавец: AFOshop
Супер.Дуже зручно
- Александр М***Отзыв от покупателя. Продавец: AFOshop
Спасибо. Все профессионально и эффективно
- Достоинства:
- Быстро
- степан г***Отзыв от покупателя. Продавец: AFOshop
Це зразок якісного обслуговування клієнтів. Навіть відіо прислали на якому перевірили працездатність і упаковали. Сьогодні замовив, завтра отримав. Так тримати!
- Достоинства:
- Все супер
- Віталій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: AFOshop
Хороший комплект, рекомендую!
- Достоинства:
- Справно працює
- Недостатки:
- Не помітив
- Дмитро О***Отзыв от покупателя. Продавец: AFOshop
Гарна якість за доступною ціною рекомендую
- Юрий Б***
Работает от любого пульта?
- Сергей Т***Отзыв от покупателя. Продавец: AFOshop
Все приїхало дуже швидко. Легко встановлювати. Працює відмінно. Дякую за попередні відео.
- Данило Н***Отзыв от покупателя. Продавец: AFOshop
Все супер, прислали видео с проверкой перед отправкой, подключил без проблем , все работает, магазин и продавца рекомендую)
- Недостатки:
- Не нашёл
- Роман Я***Отзыв от покупателя. Продавец: AFOshop
Гарна річ, під'єднав до підсвітки на кухні все працює без нарікань.
Швидка відправка, продавець скинув відео з перевіркою приладу перед відправкою.- Достоинства:
- Все працює, швидка доставка
- Роман Т***Отзыв от покупателя. Продавец: AFOshop
Рекомендую даний товар тим, в кого виникає проблема з встановленням стаціонарного вимикача. Виконаний добротно. Не вимагає значних навиків для встановоення. Менеджер компанії дуже ввічливий, детально роз'яснив принцип роботи і навіть прислав відео тестування товару перед відправкою.
- Достоинства:
- Чудове рішення у випадку неможливості здійснення стаціонарного монтажу вимикача.
- Ігор К***Отзыв от покупателя. Продавец: AFOshop
Дуже сподобався зворотній зв'язок продавця, товар якісний, дякую!
- Достоинства:
- Не потрібно нічого налаштовувати, все відразу працює
- Валерий Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: AFOshop
Користуююсь з жовтня 2024го року.
Пiдключенi 6ть садових лiхтарiв . Приймач встановлен на вулицi пiд навісом.
Працюе вiдмiнно i в спеку лiтом i в дощь i в мороз в зимку.
Чудовий пристрiй та й продавець супер.- Продавец AFOshop
Дякуємо Вам за відгук. Завжди ради бачити Вас у нашому магазині. З повагою, команда AFOshop/
- Олександр Я***Отзыв от покупателя. Продавец: AFOshop
Сервіс на вищому рівні!!! Замовлення зробив в неділю близько 15-ї годин, в цей же день товар і відправили! Перед відправкою продавець навіть надіслав відеозвіт з перевіркою працездатності товару!
На наступний день після замовлення уже і встановив. Все працює. В комплекті була батарейка.
Товар і продавця рекомендую! - ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: AFOshop
Можно было бы поставить 10 звёзд, я бы поставил. Продавец красавчик на самом то деле, скорость обслуживания, видеообзор именно моего выключателя перед отправкой. Все пришло быстро и целое, упаковка хорошая. Подключение заняло 2 минуты из которых 1 ушла на то что бы дойти до автомата)) Рекомендую!)
- Тарас Т***Отзыв от покупателя. Продавец: AFOshop
Все чудово, все працює так, як має працювати.
Окремий плюс продавцю за консультацію і перевірку товару перед відправкою. - Вадим М***Отзыв от покупателя. Продавец: AFOshop
покупал дистанционный выключатель. Все отлично. сервис на уровне, спасибо продавцу за человеческий подход к покупателю. Видео обзор покупаемого товара перед отправкой покупателю ето жирный плюс
- Недостатки:
- пользуюсь неделю. Пока нет
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: AFOshop
Я в шоці від продавця. Вперше зустрічаю, щоб перед відправкою прислали відео перевірки працездатності товару.
Всім раджу працювати з ним. Сервіс на найвищому рівні.
Щодо товару - теж все чудово.- Достоинства:
- Відношення продавця до клієнтів перевершив всі можливі сподівання. Молодці. Так тримати.
- Олександр В***Отзыв от покупателя. Продавец: AFOshop
Дуже гарний продавець, все швидко та надійно, рекомендую
- Достоинства:
- Зручний у використанні
- Недостатки:
- Не знайдено
- ТарасОтзыв от покупателя. Продавец: AFOshop
Дуже практична річ. Працює відмінно. Окреме дякую продавцю за перевірку перед відправкою і пакування.
- Леонид Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: AFOshop
Один з 3 шт що я купував вийшов з ладу через тиждень.Встановив другий.Пройшло 3 тижні і другий теж почав погано працювати.То не вмикається то не вимикається,буває сам у ночі вмикається.Поміняв батарейку ніби все добре але це вже 3 батарейка за місяць.Чекаю поки другий накриється.
- Продавец AFOshop
«Один з 3 шт що я купував вийшов з ладу через тиждень.»
Якщо все так і було, то чому ви не звернулися до нас про заміну за гарантією частини пристрою, що вийшла з ладу? Гарантія на вузол – один місяць.
«...буває сам у ночі вмикається.»
Це обман. Контролер не вмикає самостійно навантаження навіть після відключення та включення електроенергії. Це перевіряється під час тестування кожного вузла перед відправкою покупцю.
«Поміняв батарейку ніби все добре але це вже 3 батарейка за місяць.»
Недорогі батарейки цього формату (А27) зараз не дуже хорошої якості. У кожному блістері з п'яти штук одна-дві вже сіли. І це за термінів гарантії на них від виробника до 2030 року. Пробували батарейки від чотирьох виробників. Усі мають таку історію. Постачальник не укомплектовує ці пристрої батарейками. Це ми робимо за наш рахунок для перевірки нами пристроїв перед відправкою та покупцями при отриманні. Далі — як пощастить. У багатьох батарейки служать по кілька місяців, а іноді й років. А далі можете придбати не дешеві, а фірмові, дорогі чи знову дешеві та знову — як пощастить.
- Волков С***Отзыв от покупателя. Продавец: AFOshop
Купував для витяжки у ванній. Простий в монтажі, зручний.
Вигляд простенький, але працює на всі свої гроші.- Продавец AFOshop
- Владислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: AFOshop
Чудовий товар
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Дорощук К***Отзыв от покупателя. Продавец: AFOshop
Отправка быстрая, качество норм. За такую цену легко организовать свет в любом месте.
- Достоинства:
- Дешевле чем тянуть провода
- Недостатки:
- Пока не нашел
- Олег М***Отзыв от покупателя. Продавец: AFOshop
Отличный товар. Замечаний нет.
- Продавец AFOshop
- Владислав Т***Отзыв от покупателя. Продавец: AFOshop
Все просто чотко
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: AFOshop
Обслуговування на високому рівні! Швидко звязалися, швидко відправили, все працює!
- Богдан С***Отзыв от покупателя. Продавец: AFOshop
Відео огляд пакування посилки зв'язався скоро відправив скоро товар хороший все супер дякую продавцю
- Кривошап І***Отзыв от покупателя. Продавец: AFOshop
Працює добре. Поставив як окремий вимикач для витяжки, бо вона була на одному вимикачі зі світлом. Тож зараз коли світло ввімкнене можна вмикати/вимикати витяжку за потребою.
- Костецький В***Отзыв от покупателя. Продавец: AFOshop
Продавець перед відправкою відправив відео упакування товару і що все гаразд з ним. Все супер. Буду ще замовляти. Рекомендую продавця.
- Достоинства:
- Дуже зручно
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец AFOshop
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: AFOshop
Това повністю відповідає опису. Зручний у використанні, простий в установці. Продавець відправив все вчасно, товар перевірений перед відправкою(скинули відео).
- Достоинства:
- Товар відповідає заявленому. Добре упакований перед відправкою. Продавець підтримує зворотній зв'язок.
- Недостатки:
- У такого продавця не може бути недоліків по товару!
- Продавец AFOshop
- КирилоОтзыв от покупателя. Продавец: AFOshop
Купил, пользовался около недели, остались только положительные впечатления, лекая установка ресивера, отклик без задержки, отдельное спасибо продавцу за индивидуальный видео обзор товара.
- Антон К***Отзыв от покупателя. Продавец: AFOshop
Ціна топ. Продавець топ. Сам товар також топ. Все прцює швидко, як від мережі. Звичайно за такі гроші сам вимикач не дасть вам такого приємного клацання як Schneider наприклад, але за 250 грн нічного іншого не треба і очікувати. Взагалі враховуючи ціна, якість, сервіс - оцінка 10 з 10!
- Достоинства:
- Прцює як часікі
- Олег Д***Отзыв от покупателя. Продавец: AFOshop
Работает так как и заявленной
- Дмитрий Т***Отзыв от покупателя. Продавец: AFOshop
Продавець супер. Все дуже швидко. На задане питання відповіли відразу знявши відео з демонстрацією. Молодці. Дякую!
- Достоинства:
- Сервіс
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: AFOshop
Це найкращий сервіс інтернет магазину, який тільки може бути...
Протестували, запакували все це з відеозвітами! І найголовніше мега оперативно!
Дякую)- Достоинства:
- Сервіс
- Продавец AFOshop
Дякуємо Вам за відгук. Завжди раді бачити Вас у нашому магазині. Команда AFOshop.