- Євгеній К***Отзыв от покупателя. Продавец: True check store. Размер: One Size. Цвет: Черный
Файна шапка. За таку ціну врядчи оригінал, але класно виглядає.Тепла)
- Достоинства:
- Класно виглядає
- Недостатки:
- Не побачив
Соответствие указанным размерам
Соответствует
- Світлана Я***Отзыв от покупателя. Продавец: True check store. Размер: One Size. Цвет: Бежевый
Дуже маленька.Після прання розтягується.
- Недостатки:
- Викинула.Так ні одного разу і не одягнула
- Продавец True check store
Доброго дня, Світлано!
Нам щиро шкода, що враження від покупки цього товару не було позитивним.
Звертаємо увагу, що розмір шапки — One Size (55–60), про що зазначено в назві та характеристиках товару.
Також для збереження форми та зовнішнього вигляду радимо дотримуватись базових рекомендацій з прання подібних виробів.
Дякуємо за покупку та бажаємо вам гарного дня!
- Андрей Л***Отзыв от покупателя. Продавец: True check store. Размер: One Size. Цвет: Черный
Нормально
- Достоинства:
- Норм
- Недостатки:
- дарья Е***Отзыв от покупателя. Продавец: True check store. Размер: One Size. Цвет: Черный
Норм шапка,продавец швидко в відправив,але для чоловіка вона мала, вона точно не для стандартного чоловіка,оскільки було оплачено,залишила собі,на мене норм. Окремо не приємно взяти по акції за 800,а через годину оп акція інша 719,таке...
- Достоинства:
- Тепла
- Недостатки:
- Мала для чоловіка
- Продавец True check store
Дякуємо за відгук! Шапка one size підхоить на розмір голови 54-60.
Стосовно ціни - кінець сезону, ціни знижуємо максимально.
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: True check store. Размер: One Size. Цвет: Светло-серый
Дуже тепла
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: True check store. Размер: One Size. Цвет: Черный
Шапка хорошої якості, тепла, мʼяка і приємна до тіла. Продавець оперативно надіслав товар.
- Достоинства:
- Володимир Н***Отзыв от покупателя. Продавец: True check store. Размер: One Size. Цвет: Черный
Гарна та якісна шапка.
Дякуємо. - Янина К***Отзыв от покупателя. Продавец: True check store. Размер: One Size. Цвет: Черный
Брала чоловіку на обхват голови 58. Підійшло чудово.
- Андрей В***Отзыв от покупателя. Продавец: True check store. Размер: One Size. Цвет: Черный
купил данную шапку,ну как по мне шапка не плохая,на голове сидит отлично,качество вроде неплохое время покажет. Ну зато Оригинал.
- Достоинства:
- Мягенькая на иши не давит
- Недостатки:
- Пока нет
Соответствие указанным размерам
Соответствует
- Инна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: True check store. Размер: One Size. Цвет: Бежевый
Шапка непогана, але склад її 100 % синтетика, а не котон, як пише продавець.
- Недостатки:
- Інший склад
- Продавец True check store
Доброго дня, дякуємо що помітили помилку в описі, вже виправили.
- Наталія
Якщо це був би котон то це був би далеко не зимовий варіант
- ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: True check store. Размер: One Size. Цвет: Черный
Шапка дуже сподобалась, гарної якості. Рекомендую
- Достоинства:
- тепла та зручна