Отзывы покупателей о Очисник для посудомийних машин Finish 250 мл (5011417548509)

Оценка пользователей 4.65/5
  • Алиса Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 250 мл. Количество в упаковке: 1

добре працює, посудомийка чиста і приємний запах.

• Ілля

Гарний засіб! Швидка доставка

Достоинства:
    Швидка доставка, гарна якість
  • Леся Г***

• Віра Л***

Хороший очисник

• Ігор

Хороший товар, доставка швидка

Достоинства:
    Все добре
  • Олег Д***

Дійсно гарно чистить посудомийну. Прибирає наліт та запахи.
    Раз на 3 місяці можна і нужна купувати щоб техніка була в хорошому стані

• Андрій П***

Ввикористовується коли майорить чистка тоді і робимо

• Володимир

Постійно користуюсь, недоліків не помітив.

Достоинства:
    Гарно робить свою роботу
  • Дарья К***

Хороший засіб

• Ольга Д***

Чудовий засіб!

• Владлен В***

Дякую.

• Татьяна Г***

Беру для очищення посудомийки тільки цей засіб. Подобається, що по акції. Гарно відмиває машину. Рекомендую

Достоинства:
    Ціна/якість
    Легко користуватися
  • Олена К***

Класний очищувач для посудомийки. Відчистив майже весь наліт від неякісних таблеток для миття посуду. Незамінний для техніки.

Достоинства:
    Працює!
    Недостатки:
    Не виявила.
  • Дар'я О***

Після інших людей, які не чистили машинку, знадобилась екстренна допомога.
    Додала сіль, ополіскувач і поставила на найвищу температуру з очисником finish. Результат на фото

• Олег

Вы хотели сделать, как лучше, а лучше написано в инструкции ) Есть специальный режим для очистки, вот его и нужно использовать, а тем более у Вас крутая БОШ с красным цветом)

• Оксана Л***

• Дарія Р***

Хороша штука. Сподобалась

Даріє, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда FINISH

• Анастасия Г***

Анастасіє, щиро дякуємо за вибір нашої продукції. З повагою, команда FINISH

• Юлія С***

Гарно миє

Юліє, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда FINISH

• Анна А***

Дуже задоволена!

Анно, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда FINISH

• Ольга К***

Гарно чистить посудомийку. Запах жесть.

Ольго, щиро дякуємо за вибір нашої продукції. З повагою, команда FINISH

• Анастасія Б***

Доставка і товар супер

Достоинства:
    Чудово очищує посудомийну машину.
    Недостатки:

Анастасіє, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда FINISH

• Олег В***

Це просто супер!

Достоинства:
    Ідеально
    Недостатки:

Олеже, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда FINISH

• Олександр М***

Доволен сотрудничеством. Быстрая доставка, качественный товар.

Олександре, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда FINISH

• Денис А***

Чистить добре

Денисе, дякуємо, що залишили відгук на сайті. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, команда FINISH

• Олександр М***

Быстрая доставка, качественный товар.

Олександре, дякуємо, що залишили відгук на сайті. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, команда FINISH

• Татьяна Р***

Товар відсутній у замовлені

Недостатки:
    200

Доброго дня!
      Дякуємо за звернення.
      Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• Андрій В***

Все ок

Андрію, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда FINISH

• Ярослава В***

Ефективний засіб для очищення посудомийної машини

Ярославо, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда FINISH

• Олександр К***

Хороший

Достоинства:
    Гарно помив
    Недостатки:
    Я не знайшов

• Наталія Л***

Отримали вчасно.Якість гарна.

Наталіє, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда FINISH

• Олексій Д***

Эффективное в работе и простое в использовании средство.

Достоинства:
    Простота и эффективность

Олексію, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда FINISH

• Галина Г***

Добре очистила посудомийку

Галино, цінуємо Вашу думку. Дякуємо за відгук. Бажаємо Вам приємного користування! З повагою, команда FINISH

• Денис К***

Найкращий засіб для очищення посудомийної машини

Достоинства:
    Добре очищає. Залишає приємний запах посудомийки

Денисе, цінуємо Вашу думку. Дякуємо за відгук. Бажаємо Вам приємного користування! З повагою, команда FINISH

• Юлія С***

Хорошою чистить

Юліє, дякуємо за зворотній зв'язок - це дуже цінно для нас! Щиро бажаємо і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції. З повагою, команда FINISH

• Олег С***

Гарний очисник

Олеже, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда FINISH

• Оксана Д***

Хороший очисник

Оксано, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда FINISH

• Заєць Р***

Відразу після використання з машинки гарний, приємний запах.

Достоинства:
    Чудово очищає

Руслано, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда FINISH