- Неля П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я замовляла ляльку, шукаючи саме BabyBjorn, і в назві товару було вказано, що це лялька BabyBjorn. Коли отримала посилку, не одразу звернула увагу, але вже вдома побачила, що на упаковці немає жодного слова BabyBjorn, і сама лялька також не має жодного маркування цієї марки. Враження неприємне — виглядає так, ніби продавець навмисно вводить покупців в оману, використовуючи у назві популярний бренд, якого насправді немає. Товар ми залишили, але осад залишився — не люблю, коли покупців так вводять в оману.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Обман продавця
Добрий день! Нам дуже прикро, що виникла така ситуація. Ми з повагою ставимося до своїх споживачів і не було на меті вводити в оману. На пакованні, в описі та назві зазначено про те, що це лялька Baby Annabell. Baby Annabell це серія ляльок з м'яким тілом від виробника ляльок Baby Born. Сподіваємося гра з лялькою буде цікавою і принесе дитині лише позитивні враження.
- Сергей В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Внучка очень довольна)
- Недостатки:
Добрий день! Щиро вдячні за Ваш відгук. Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені покупкою!
- Аліна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарна лялька, дитина в захваті
Добрий день! Щиро вдячні за Ваш відгук. Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені покупкою :)
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна лялька
Добрий день! Щиро вдячні за Ваш відгук.
- Руслана З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Внучці сподобався пупс
- Достоинства:
- Чудовий подарунок