Отзывы покупателей о Cухой корм для собак Brit Care Dog Hypoallergenic Weight Loss 12кг, с кроликом

Оценка пользователей 4.36/5
  • Отзывы про товар продавца Onida
  • Людмила М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Onida. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг

Корм очень хороший. Собачке понравился. Товар пришел быстро и без проблем. Рекомендую.

Достоинства:
    Собачке понравился
  • Катерина З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PetMojo. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг

Мій вибагливий мопс вибрав цей корм, доїдає вже третю пачку. Стільки гіпоалергенних кормів перепробували, то я вже рада, що хоч якийсь став до смаку. З цим кормом немає чухання, свербіжу, пропала сухість шкіри, хороший стул.

Достоинства:
    Хороший розмір крокет - мопс розгризає без проблем. Пропали ознаки харчової алергії, плюсом - низька калорійність. Собака їсть без зайвих танців з бубном
  • Олександр К***

Нажаль моя чихуахуа його не їсть , понюхала і все.
    Давав його дворовим собакам і котам , то лише коти їдять його

• Яна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PetMojo. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг

Корм добре підходить собакам які потребують дієти з одним видом білка!!

Достоинства:
    Кролик
    Недостатки:
    Не має
  • Андрій К***

Хороший корм, якщо притримуватись вказаних норм корму, вага дійсно зникає. У нас вийшло скидати 0,5-1кг у тиждень.

• Олена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZOOPRODAG. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг

Це вперше я отримала корм такої якості - він просто перетертий на порох, наче йому вже сто років і він розсипався в пил. Не знаю, чи варто давати його собакам. Термін придатності начебто до 2027, але ж він стирається пальцем, тож віри нема
    Не рекомендую продавця

• Продавец  ZOOPRODAG

Тобто, раніше ви тричі здійснювали покупки у нас і були задоволені якістю обслуговування, а тепер висловлюєте незадоволення продавцем. Яким чином продавець може впливати на якість корму? Чи повинні ми відкривати кожну упаковку для перевірки цілісності продукту перед відправленням, надсилаючи вам вже відкриту пачку? Ми отримуємо товар безпосередньо від постачальника і не зберігаємо його на складі. Можливо, це особливість партії або пошкодження виникли під час транспортування. Чому одразу звинувачувати продавця, який не має жодного відношення до складу чи якості корму?

• Дарія Т***

Корм хороший, дійсно допомагає собані не набрати вагу, особливо взимку. Зазвичай брала у Rozetka, але не було цього разу і довелось у нового продавця. І нажаль корм виявився побитим, майже самі крихти. При цьому упаковка була чудовою - дві пачки в коробці, нічого не зім'яте.

Достоинства:
    Сам по собі хороший корм
    Недостатки:
    Побитий
  • Елена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1 кг

Моя собачка любит этот корм.

Достоинства:
    Вкусный.
    Недостатки:
    Нет.
  • Татьяна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЕКСПЕРТПЕТ. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг

Спасибо за быструю доставку. Хотелось бы оплачивать онлайн,чтобы не переплачивать,но ни одного (доступного для меня) способа не нашлось. А вцелом-быстро и вежливо. Спасибо.

Достоинства:
    Качество
  • Катерина Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PartyZoo. Вес 1 шт: 3 кг

Гарний корм, коржик їсть. Беремо вже не вперше. Вага не дуже знижується, але тут важко сказати, можливо, треба ще смаколиків менше їсти.

Достоинства:
    Собачка їсть
    Недостатки:
    Не виявили
  • Яна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг

Купую корм вже десять місяців. Собака помітно схудла. Відмінний корм.

• Болдовкина А***

Французький дівчинці дуже подобається, мала лишні 3 кг, і через місяц вага дійсно почала знижуватись, купляє постійно

Достоинства:
    Немає алергії
  • Анна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PartyZoo. Вес 1 шт: 3 кг

Товар хороший, доставка по вине Розетки отвратительная!!!! Животное может остаться голодным, такая вот доставка..

Достоинства:
    Наша любимица скинула вес, нормально работает желудок. Цена
    Недостатки:
    Бывает много мелких кошек в конце, посмотрим, что в этот раз будет.
  • Максим П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMZip Care. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг

Отлично дали консультацию по поводу корма) быстро доставили товар)

• Продавец  AMZip Care

Щиро вдячні за ваш відгук!

• Касьянчук В***

Все супер!

• Дмитрий Ч***

Собаці сподобався, швидко прийшов.

Достоинства:
    Гарний склад
  • Мезенцева Г***

Джек Рассел (8кг, стерилізована дівчинка). Собаці сподобався, склад хороший. Вживали лише місяць, тому особливих результатів не побачили.
    Цей раз спробуємо чи допоможе знизити вагу за більшу кількість часу.

Достоинства:
    Собака їсть з задоволенням, склад
    Недостатки:
    За місяць результату не було
  • Светлана С***

Корм чудовий, собака їсть з задоволенням. Порадив ветлікар. Щодо схуднення поки що помітних результатів немає, але ще мало часу пройшло

Достоинства:
    Якість, вартість, дієтичний продукт
    Недостатки:
    Не виявила
  • Елена О***

Відмінний корм, дуже задоволені

• Виктория В***

Нашому французькому бульдогу корм не підійшов, почалася алергія, чухається, очі закисають, їсти зовсім не хотів

Достоинства:
    Гарний склад
    Недостатки:
    Нам не підійшов
  • Інна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг

Собака ситий і не товстий. Бріт в цьому плані спец.

• Інна Б***

Брали для профілактики ожиріння, бо наш песик схильний. Підійшов чудово.

Достоинства:
    Нам підійшов
  • Анатолій К***

Дякую, з цим кормом у собаки нормалізувалась вага, чого і потрібно було досягти.

• Іра

Корм класно підійшов, вага стала в норму.

• Глеб Б***

Ціна, якість, собаки задоволені і ситі. Тут ще й не турбуєшся про набір зайвої ваги. Заказав велику пачку.

• Людмила Г***

Постійно в пошуку такого корму, бо часто собака має висипання. Вет лікар пропонує купувати саме гіпоалергенний корм. Взяли цей, то дуже гарно допомагає, висипів майже немає. Собака щасливий, і я також. Рекомендую!

Достоинства:
    Собака щасливий, і я також.
  • Анна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 3 кг

Долго шла посылка, корм хороший, собака ест его хорошо, наконец то подобрали корм, остальные не очень то приходились нашей Терре по душе,буду ещё заказывать, только хотелось бы ускорить процесс доставки.

Достоинства:
    Судя по тому как его ест наша любимая собака корм хороший.
    Недостатки:
    Долгая доставка.
  • Людмила П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 3 кг

Покупали корм для французского бульдога!Собака ел корм нехотя..
    Мало того,что не похудел,так еще и началась аллергия на теле.Естественно-перевели на предыдущий корм(Brit Care Sensitive с олениной)но собака постоянно чешеться!

• Василь Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1 кг

Хороша якість.

Добрий день!
      Дякуємо за довіру та вибір бренду Brit Care! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.
      Якщо у Вас виникнуть запитання, будь ласка, звертайтеся!

• Кристина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 12 кг

Покупала уже здесь 12 кг этого корма, собака ела хорошо, у нее проблемы с Жкт и он ей подошел. Заказала снова в этом же количестве, и как в отзыве ниже-корм другого цвета и запаха, в начале все было нормально, но у собаки через неделю началась рвота, хотя казалось бы, этот корм ей подходил, потому я не связывала эти проблемы с кормом, но рвота снова повторилась, затем собака отказалась есть корм, когда ей продолжила другой корм-ест без проблем. Вывод: проблема в нём! Больше здесь корм покупать не буду, выброшенные деньги, и не малые, ущерб здоровью и так уже больному животному.

Недостатки:
    Похоже на подделку
    • Иванка

Розетка подделками не торгует обратитесь к производителю.

• Ирина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 3 кг

Отличный корм по цене и составу. Посоветовали его для поддержания веса, т.к. французский бульдог кастрированный. Уже полгода берём, пока все отлично

Достоинства:
    Цена и состав

Добрий день!
      Якщо у Вас виникнуть запитання, будь ласка, звертайтеся!

• Сергей Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 3 кг

Моєму мопсу не дуже до смаку. Спочатку не хоче, але зрештою їсть.

• Оксана З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 3 кг

Постоянно покупаю этот корм. Собака кушает его с удовольствием. У нее чувствительное ЖКТ. С этим кормом проблем нет.

Достоинства:
    Качество

Добрий день!
      Якщо Вам знадобиться невеличка порада, або консультація, будь ласка, звертайтеся!

• Диана В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1 кг

Моя вередлива собачка їла із задоволенням. Хоча звикла до натуралки.

Достоинства:
    Ціна-якість

• Алиса Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 12 кг

Замечательный корм для аллергиков. Кушаем его давно, об аллергии к счастью забыли. От избыточного веса тоже избавились благодаря этому корму. Очень довольны.
    Для золотистых ретриверов идеальный корм за разумные деньги.

Достоинства:
    Качество
    Недостатки:
    Нету
    • Маслова М***

Добрый день!
      Подскажите пожалуйста, какой размер гранолы?

• Карина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 3 кг
    Достоинства:
    Корм хороший. Собака ела отлично. Брала для французского бульдога.