Отзывы покупателей о Тоннель для кошек складной с игрушкой пятисторонний тунель для котят, котов
- ДіанаОтзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Чудовий інтерактив для котів, мої у захваті, котики там навіть сплять, матеріал тунелю щільний, не рветься від гострих кігтів маленьких хижаків
Сервіс теж чудовий, приємні у спілкуванні, відкриті до допомоги та швидко доставили товар, дякую)- Достоинства:
- Розмір, колір, матеріал
- Продавец Your Comfort
Дякуємо за замовлення і докладний відгук. Нам дуже приємно, що ви і котики задоволені покупкою. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.
- Ольга Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Брала для двох кішок, одна грається в ньому, а інша його боїться, бо він шелестить. Сам тунель хороший.
- Продавец Your Comfort
Дякуємо за замовлення і відгук. Нам дуже приємно, що ви задоволені покупкою. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Гарна іграшка для котиків)
- Продавец Your Comfort
Дякуємо вам за відгук. Ми раді, що ви залишилися задоволені покупкою. Приємного користування вам і гарного дня!
- Олександра П***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Тунель хорошої якості, киця задоволена:)
- Достоинства:
- Якість, замовлення було доставлено швидко
- Продавец Your Comfort
Дякуємо за замовлення і відгук. Нам дуже приємно, що ви і киця задоволені покупкою. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.
- Петро Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Коту тунель сподобався, постійно в ньому ховається.
- Достоинства:
- Коту сподобався.
- Продавец Your Comfort
Дякуємо вам за відгук. Ми раді, що ви і котик залишилися задоволені покупкою. Приємного користування вам, приходьте ще до нас)
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
відповідає опису
- Алексей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Прикольный туннель, кошки любят там тусить, форму держит отлично
- Достоинства:
- Кошкам понравилась, держит форму
- Продавец Your Comfort
Дякуємо за замовлення і відгук. Ми раді, що ви і котики задоволені. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.
- Вікторія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Вухата Фея. Цвет: Черный
Це не просто покупка, а радість і для моїх котів, і для мене. Це п'ятигранна засідка, з якої зручно неочікувано нападати один на одного, також можна долучитися до гри своїх вихованців: пір'я на паличці, кулька паперу чи шнурок з кросівок - на вибір улюбленця і котовасія з тигидиком вам забезпечені. Тунель також використовується котами в якості розкішного спального місця)
- Достоинства:
- Коти активні та спортивні, тунель якісно зшитий, матеріал не має неприємного запаху
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: RS company
Класний тунель!
Обом котикам сподобався. Люблять застрибувати на нього з розгону.
Вдало підібраний матеріал. Котикам явно подобається його шарудіння. - Горунов А***Отзыв от покупателя. Продавец: RS company
Кіт декілька місяців з нього не вилазить. Оцінив на 10 з 10ти.
- Достоинства:
- Кіт задоволений, тримає форму, міцний.
- Горунов А***
кіт все ще задоволений через 8 місяців, але тоннель майже вбився. Час купувати DLC )
- Ольга Е***Отзыв от покупателя. Продавец: RS company
Нравится и нам и котам
- Достоинства:
- Хорошо держит форму. Красивый. Много входов-выходов.