Отзывы покупателей о Сухой корм для собак Brit Care Dog Grain-free Junior Large Breed 3кг, с лососем

Оценка пользователей 4.64/5
  • Надія З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Шкідливенька Соня. Вес 1 шт: 12 кг

Корм з гарним складом, собака їсть із задоволенням, в живіт не бурчить . Класний зоомагазин Шкідлива Соня. Рекомендую до закупівель

Достоинства:
    Швидка відправка продавцем.
    Недостатки:
    Повільна доставка розетки
    • Продавец  Шкідливенька Соня

Щиро дякуємо вам за такий теплий відгук і рекомендацію! Нам дуже приємно, що корм сподобався вашому улюбленцю та добре підійшов по складу.

Раді, що ви відзначили швидкість нашої відправки — стараємося обробляти замовлення максимально оперативно

Будемо раді подальшій співпраці

• Маковей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг

Найкращий. Бберем для француза 2 роки. Алергії немає. І ще. Саме На цьому кормі у собані відсутній метеоризм)

Достоинства:
    якість
    • Вікторія

Зверніть увагу на корм цієї ж фірми з таким же смаком, але для маленьких порід. Бо в цьому розрахунки ккал/вітамінів і мінералів для активно зростаючих великих! порід. Французик явно не важить 40 кілограм :)

• Елена Д***

Сбалансированный корм очень нравиться моей молодой овчарке, полностью ей подошёл!выгодная большая упаковка!

Достоинства:
    Выгодная упаковка,большое содержание рыбы
  • Ірина М***

Чудовий корм, собака з задоволенням їсть, гарно виглядає і почуває себе

Достоинства:
    Чудовий Корм, собака з задоволенням їсть
    Недостатки:
    Не знаю
  • Наталя

Чудовий корм ,не викликає алергії.

Достоинства:
    На відміну від інших кормів не викликав проблем з травленням у нашого песика
    Недостатки:
    Не має
  • Олексій

Собака добре набрала вагу на цьому кормi .

Достоинства:
    Їсть з задоволеннням ,набирає вагу ,алергії на корм не має.
    Недостатки:
    Не має
  • Егор В***

Получил данный корм,был замотан в стрейч пленку, по этому я не открывал в точке выдачи розетке. Когда дома размотал стрейч была в одном месте порезана упаковка, думаю связано с процессом замазывание стрейч и разрезом концелярским ножом, в целом заклеил скотчем. Корм хороший.
    Буду и дальше заказывать данный корм!

Достоинства:
    Цена, качество
    Недостатки:
    Порезана пачка при упаковке в стрейч
  • Ярослав В***

Корм не отримав, бо вже другий раз пропонували на пункті видачі розрізаний мішок.

• Богдан В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг

Взяли спробувати, собакам сподобався, мабуть же смачний. Будемо брати ще, велику упаковку, бо швидко скінчився)

• Володимир П***

Для цуценят великий порід підходить пречудово. Активні, ситі, задовлені.

Достоинства:
    Активні, ситі, задовлені
  • Олена

В нас цуценята (вівчарки). Цей корм чудово підійшов.

• Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1 кг

Для великих порід класний корм!

• Ян Ц***

Підходящий корм для мого собаки. Дуже йому подається. Чекає з задоволенням на чергову порцію. Головне вірно розрахувати кількість корму для свого собаки, щоб не перекормити. Все є в таблиці годування.

• Лариса М***

Корм хороший, розмір гранул чудово підходить цуценятам.

Достоинства:
    підходить цуценятам
    Недостатки:
    не помітила
  • Наталія П***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1 кг

Дуже ним задоволені, апетит гарний і вигляд чудовий. Прекрасний варіант збалансованого харчування для мого лабрадорчика!

Достоинства:
    гарна якість
  • Женя Б***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг

Лосось ідеально підійшов моєму псу. Смачно, не викликає алергії чи інших проблем. Немає сенсу шукати щось інше — пес вже зробив свій вибір.

• Галина Г***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг

Псу гарно смакує цей корм. Іноді змочування його водою, ще краще зʼїдається. Можна брати

• Єва
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг

Як прикорм пішов класно.

• Роман Д***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1 кг

Запах гарний, свіжий, гранули рівні, саме для молодого собаки. Їсть класно, активний та життєрадісний. Дякую за швидку доставку.

• Катерина С***

Псу подобається. Рекомендую