- Андрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: sport-society. Цвет: Black. Размер: Onesize
Гарна шапочка, гарна ціна
- Владимир Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: sport-society. Цвет: Red. Размер: Onesize
Товар хороший
Шановні наші клієнти!
Дякуємо всім за відгуки, і що вибираєте саме наш магазин!
Шапочка для плавання Finals тканинна данної моделі, перевірені часом!
Чекаємо на Ваші нові замовлення!
З пов., магазин sport-society!
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: sport-society. Цвет: Black. Размер: Onesize
Очень хорошая шапочка за очень хорошую цену. Удобно надевается, плотно прилегает, не сжимая голову. Рекомендую
Шановні наші клієнти!
Дякуємо всім за відгуки, і що вибираєте саме наш магазин!
Шапочки для плавання Finals тканинні данної моделі, перевірені часом!
Чекаємо на Ваші нові замовлення!
З пов., магазин SPORT-SOHIETY!
- Анна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: sport-society. Цвет: Red. Размер: Onesize
Чудова шапочка за таку ціну. У мене довге волосся і вона чудово справляється зі своєю задачею. Тільки потрібно тримати подалі від світлих речей, бо вона фарбує
- Достоинства:
- Чудово ховає все волосся
- Недостатки:
- Фарбується
- Продавец sport-society
Шановні наші клієнти! Дякуємо всім за відгуки! Шапочки для плавання цієї моделі, перевірені часом! Чекаємо на Ваші нові замовлення! З пов., sport-society.
- Юлія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: sport-society. Цвет: Black. Размер: Onesize
Товар якісний . Терміни доставки оперативні
Дякую- Продавец sport-society
- Маргарита З***Отзыв от покупателя. Продавец: sport-society. Цвет: Yellow. Размер: Onesize
Прекрасная шапка. То, что надо! Резиновые просто и рядом не стояли. Не давит голову и не вырывает волосы. Обработали заказ и отправили просто мгновенно. Сервис на высоте
- Достоинства:
- Просторная, не выдирает волосы, много расцветок
- Продавец sport-society
Шановні наші клієнти! Дякуємо всім за відгуки! Шапочки цїєї моделі перевірена часом! Дуже дякуємо за додаткову оцінку нашої роботи! Чекаємо на Ваші нові замовлення! З пов., sport-society.
- Юлия Х***Отзыв от покупателя. Продавец: sport-society. Цвет: Violet. Размер: Onesize
Купила шапочку, вживую чуть насыщеннее цвет, чем на картинке. Ткань приятная , резинка хорошая, единственное что на длинные волосы не совсем подходит, сильно обтягивает голову, долго так не проплаваешь.
- Достоинства:
- Красивый цвет, на свои деньги очень даже хорошая, удобная резинка, качественная
- Недостатки:
- Не пойдет под длинные волосы, налезет, но комфортно не будет
- Продавец sport-society
Шановні наші клієнти!
Дякуємо всім за відгуки! Шапочки цієї моделі перевірені часом!
Жалоб раніше не було. Т.к. шапочка тканева, то добре тягнеться і не сдавлює при цьому, як силіконова.
Даруємо Вам знижку 5% на наступне замовлення! В нас щє є в асортименті силіконові шапочки для довгого волосся.
З пов., sport-society.
- Леся В***Отзыв от покупателя. Продавец: sport-society. Цвет: Black. Размер: Onesize
Шапочка та обслуговування сподобались, дякую!
- Достоинства:
- Чемний продавець, швидко передзвонив, все узгодили, щоб мені було зручно
- Продавец sport-society
Шановні наші клієнти! Дякуємо всім за відгуки! Шапочки цієї моделі перевірені часом! Чекаємо на Ваші нові замовлення. :) З пов., sport-society.