Отзывы покупателей о Чехол накладка PGTECH™ для портативной игровой консоли Valve STEAM DECK / STEAM DECK OLED (Прозрачный) 405673212
- Богдан П***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Не рекомендую
- Достоинства:
- Гарно виглядає, якщо не придивлятись
- Недостатки:
- Не повністю закривається, є зазори що приведе до скупчення пилу та бруду. Як би ціна була 300 грн то б питань не було
- Продавец Pristavkin Dim
Доброго дня, щиро дякуємо за покупку і Ваш відгук!
Нам дуже шкода що товари не виправдав Ваших очікувань, ми без проблем виконаємо повернення товару якщо Ви цього забажаєте. Тим паче що для інших покупців чохол повністю влаштовує.
Щодо Вартості товару, ціна в 518 грн. за чохол бренду PGTECH яку Ви заплатили + той факт що ми сплатили доставку за власний рахунок до Вас, що зекономило Вам 100-150 грн. додатково - це більш ніж адекватно для реалій 2026 року.
Щодо мінімального зазору між частинами чохла - це потрібно для того щоб чохол взагалі можна було одягти і зняти не зламавши кріплення та гачки. Це конструктивна необхідність. Щодо пилу можна було б зробити висновок за кілька тижнів використання, а не в той же день покупки.
- ИванОтзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Все підійшло ідеально, без люфтів та зазорів, якісний пластик
- Продавец Pristavkin Dim
Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!
- Александр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Стім дек в кейсі виглядає круто, єдине що є сумніви щодо довговічності замків на кейсі, бо дуже маленькі і слабенькі, якщо часто відкривати їх думаю не на довго їх вистачить, а так все норм.
- Достоинства:
- Вигляд, ціна
- Недостатки:
- Замки
- Продавец Pristavkin Dim
- Данил К***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Шикарно выглядит,и село идеально)
- Достоинства:
- Качественный пластик,не люфтит
- Продавец Pristavkin Dim
Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам все сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Користувався рівно чотири дні. Відчувається збільшення тіла Деки, на здорову лапу вписується топ. Кайфуєш коли бачиш контури стімдек через прозорий пластик. Але згодом усе сміття що потрапляє під накладку видно неозброєним оком, особливо в районі екрану. Вирішив спробівати інший варіант захисту ― обклеювання. Отож після поклейки спробував вдягнути що не варто було робити. Петлі не витримали навантаження і повідривались. Якщо є матовий то замовлю ще раз.
P.S. Чудово палає у буржуйці- Достоинства:
- Легше орієнтування по клавішам
- Недостатки:
- Хочу матовий. З прозорим віконцем на логотипі "VALVE"
- Продавец Pristavkin Dim