- Світлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Дуже крутий набір, аж не віриться що таку ціну! Чохол міцний і добре сидить, захисне скло теж.
- Достоинства:
- Чудовий товар
- Продавец Pristavkin Dim
Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!
- Марко П***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Все прийшло дуже швидко. Від Києва до Запоріжжя 24 години з моменту замовлення.
Трохи незвично відчувається у руці, але через годинку звикаєш. Матеріал не ковзає у руці. Всім задоволений!
П.с.
Був коментар про те що є зазор між пластинами - так, він присутній. Десь 1мм, чисто щоб можна було просунути медіатор, щоб була змога зняти його. Так що не хвилюйтеся- Недостатки:
- Сподіваюсь що, як заявлено, не пожовтіє через декілька місяців
- Дмитро Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Чохол прийшов на другий день. Повністю відповідає опису. Пластик якісний, без заусенців чи сколів.
Защолки закриваються ідеально. В комплекті розтискач, що приємно- Достоинства:
- Та все
- Недостатки:
- Не знайшов
- Продавец Pristavkin Dim
- Максим С***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Прийшло все вчасно. Все добре підійшло. Виглядає дуже гарно і зручно тримати. За рахунок того, що він прозорий можна в майбутньому купити якийсь скін.
- Достоинства:
- Гарно виглядає, зручно тримати
- Недостатки:
- Не знайшов
- Продавец Pristavkin Dim
- Вадим В***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Отримав цей чохол,приємний на дотик,у долонях не ковзає,на консолі дуже гарно виглядає,в цілому покупкою задоволен.
Але коли причепил на консоль виявив ,що бокові накладкі не до кінця застебнулись,є трохи зазори. Не знаю чи так повинно бути ,чи це дефект- Продавец Pristavkin Dim
Доброго дня! Щиро дякуємо за покупку і відгук! Ми завжди раді Вам!
Зазори легко виправити, треба просто дуже міцно стиснути елементи чохла і вони встануть на свої місця, звісно якщо їм нічого не заважає, наприклад наліпки на корпусі консолі тощо. Ми вже написали Вам в чат та вайбер для детального з'ясування ситуації і без проблем зробимо обмін товару якщо в цьому буде необхідність :) - Вадим В***
ДОПОВНЕННО!
Зі мною зв'язався менеджер і ми вияснили що зазори так задумано конструкції,щоб було ,у разі чого легко зняти чохол.
Ще раз ,покупка мені сподобалась,сподобався сервіс,усім раджу до покупки!
- Наталья Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Зручний, функціонал декі не страдає. Легко надівати. Скло теж гарне.
- Достоинства:
- Легкий і міцний. Легко надівати.
- Продавец Pristavkin Dim
Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам все сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!
- ЛіліяОтзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Доставили максимально швидко. Якістю товару задоволена.
- Достоинства:
- Ціна, гарна якість
- Константин Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Доставка, быстро пришло.доволен всем.Спасибо
- Достоинства:
- Все супер