Отзывы покупателей о Закаленное защитное стекло Screen Pro для портативной игровой консоли Valve STEAM DECK / STEAM DECK OLED [2 шт.]
- Женя М***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Підозріло якісне дешеве скло, нарікань немає за таку ціну це надто добре
- Продавец Pristavkin Dim
Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Всё супер!
- Достоинства:
- Дёшево
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Скло сіло ідеально. На диво без пухирців навіть на подряпини.
- Достоинства:
- Ціна та якість
- Недостатки:
- За такі гроші немає взагалі
- Продавец Pristavkin Dim
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Скло підійшло ідеально на Олед.
- Достоинства:
- Швидка відправка та безкоштновна доставка в пункт видачі.
- Володимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Наклеїв самостійно, чітко лягло. Інтуїтивно зрозуміло які дії потрібно виконувати, на передачу кольорів або інших проблем не було виявлено. Добре що в комплекті йде два скла і гарне пакування з усім необхідним.
- Достоинства:
- Інтуїтивно зрозуміло, присутнє друге скло, швидка доставка.
- Продавец Pristavkin Dim
- Антон е***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
все чудово
- Ілля Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Все чудово. Якісне, надійне скло. Гарно запаковано. Відправили швидко.
- Достоинства:
- Якість/ціна
- Недостатки:
- Не знайшов
- Продавец Pristavkin Dim
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Якісне скло по вигідній ціні, швидко надіслали. У комплекті є все для наклеювання скла.
- ІлляОтзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Чудове скло, рекомендую, за свої гроші - топ.
Продавець приємний в спілкуванні, оперативно допоміг з'ясувати чому стасус замовлення був виподково виставлений розеткою як виконаний коли замовлення ще не було забрано.- Достоинства:
- Гарне скло (2x), наясність наліпок для видалення пилу та серветок
- Ігор С***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Легко клеїти, після встановлення виглядає як рідне. Дуже задоволений
- Достоинства:
- Якісне
- Продавец Pristavkin Dim
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Скло гарної якості, стало на екран як рідне, навіть не видно що воно є
- Достоинства:
- Якість, ідеально підходить
- Василь К***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Все супер приїхало цілим і приємна несподіванка що в комплекті 2 скла . Рекомендується
- Достоинства:
- Швидко якісно
- Недостатки:
- Не має
- Продавец Pristavkin Dim
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
За свої кошти чудове скло, але приїхало з двох одне розбите. Продавець відразу приємно пішов на зустріч, відшкодувавши 55% вартості. За що дуже дякую, та рекомендую замовляти спокійно, чемна людина, гарний товар. Сама ситуація більше залежить від компанії доставки.
- Достоинства:
- Гарне скло, чудове вирішення питань в разі проблем з товаром.
- Недостатки:
- Приїхало одне розбите скло з двох.
- Продавец Pristavkin Dim
Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Ви залишились задоволені від покупки в нашому магазині! Користуйтесь із задоволенням!
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Приїхало одне розбите скло. Забрав на розетці, прийшов в мобільну точку наклеїти, дістав з коробки, одне скло розбите, хоч друге ціле.
- Достоинства:
- Час покаже
- Недостатки:
- Доставка, одне скло з двох розбите.
- Продавец Pristavkin Dim
Доброго дня! Нам дуже шкода що 1 скло з двох було пошкоджено під час доставки, нажаль від цього ніхто не застрахован, але для нас найголовніше щоб всі наші покупці були задоволені від співпраці з нами, тому наш менеджер вже написав Вам щодо повернення Вам коштів за товар.
- Богдан С***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Скло хороше, наклеїлось дуже просто. В комплекті 2 скла і три набори серветок ґ для наклеювання. Як щодо міцності, перевіряти не буду, нехай час покаже.
- Достоинства:
- Два скла, легко клеїться, виглядає добре
- Недостатки:
- Не побачив
- Продавец Pristavkin Dim
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Замовлене скло було оперативно доставлено з якісним пакуванням. Приємно що в замовленні два комплекти захисних стекол. Скло стало чудово, відбитки пальців на ньому не залишаються. Дякую
- Достоинства:
- Якісне пакування, чітко стало по розміру екрана
- Николай Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Два стекла ы наборе, одно запасное. Салфетки есть, сам поставил стекло без проблем.
- Достоинства:
- Чистое и аккуратное
- Продавец Pristavkin Dim
Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам все сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!
- Дмитро Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Гарне скло, легко клеїться. Стало як рідне) Та і до того ж одразу 2шт у комплекті. Приємно, не очікував.
- Достоинства:
- Класне якісне скло, 2шт у комплекті, на якість картинки ніяк не впливає
- Недостатки:
- Не помітив
- Продавец Pristavkin Dim
- АнтоОтзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Відправили швидко, скло гарної якості. Спочатку трохи засмутило що заводська наліпка була вскрита та заклеєна круглим скотчем, але все норм. Скло прозоре, по розміру встало гарно
- Достоинства:
- все добре
- ІлляОтзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Дуже якісне скло, все чудово підійшло
- Кормич А***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Швидко прийшло, добре сіло.
- Станислав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Придбав 2 штуки для Oled та Lcd версій. Встали ідеально. Кріпляться легко. На якість картинки не впливають.
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Отже, замовив скло зі знижкою, для Steam Deck. Прийшло на наступний день, пакування супер, але... як бачите, є невеличкий брак на склі. Під час гри він візуально ну ніяк не виділяється, лише на темному фоні і лише тоді, коли є, що відбивати (тобто у темряві взагалі непомітне). НІ, там немає пилу, немає бруду і мікрочастинок. ТАК, я використав усі засоби, що було надано постачальником для очистки -- скло і було ідеально чистим, а ця пляма вигляждає просто, як пляма, а не як утворення від забруднення.
Для мене важливий, в першу чергу, був саме захист скла самого пристрою, тому я з цим спокійно змирюся, однак маю попередити.
Дякую за увагу.- Достоинства:
- Воно прийшло, воно прийшло швидко і без зайвого клопоту, пакування було задовільним.
- Недостатки:
- На фото
- Продавец Pristavkin Dim
Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і Ваш відгук!
Усі наші захисні стекла проходять перевірку ще на заводі, якщо візуально було б виявлено цю пляму скло навіть не надійшло б у продаж. Також Ви не зазначаєте що бачили цю пляму до поклейки, отже ця пляма виникла під час установки скла. Це траплаяється коли Ви дістаєте потрапивший з кімнати пил або бруд наліпкою і наче протягуєте його по склу. Це вирішується досвідом установки скла :) - Продавец Pristavkin Dim
Проте ми з радістю допоможемо Вам у вирішенні питання і можемо зробити обмін товару, якщо Вам це потрібно просто напишіть нам в приватні повідомлення!)
- Андрей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Рекомендую. Швидко, зручно нічого зайвого. Результатом задоволен.