Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Закаленное защитное стекло Screen Pro для портативной игровой консоли Valve STEAM DECK / STEAM DECK OLED [2 шт.]

Оценка пользователей 4.8/5
  • Женя М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim

Підозріло якісне дешеве скло, нарікань немає за таку ціну це надто добре

• Продавец  Pristavkin Dim

Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!

• Олександр П***

Всё супер!

Достоинства:
    Дёшево
    Недостатки:
    Нету
    • Продавец  Pristavkin Dim

• Сергій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim

Скло сіло ідеально. На диво без пухирців навіть на подряпини.

Достоинства:
    Ціна та якість
    Недостатки:
    За такі гроші немає взагалі
    • Продавец  Pristavkin Dim

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim

Скло підійшло ідеально на Олед.

Достоинства:
    Швидка відправка та безкоштновна доставка в пункт видачі.

• Володимир П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim

Наклеїв самостійно, чітко лягло. Інтуїтивно зрозуміло які дії потрібно виконувати, на передачу кольорів або інших проблем не було виявлено. Добре що в комплекті йде два скла і гарне пакування з усім необхідним.

Достоинства:
    Інтуїтивно зрозуміло, присутнє друге скло, швидка доставка.
    • Продавец  Pristavkin Dim

• Антон е***

все чудово

• Ілля Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim

Все чудово. Якісне, надійне скло. Гарно запаковано. Відправили швидко.

Достоинства:
    Якість/ціна
    Недостатки:
    Не знайшов
    • Продавец  Pristavkin Dim

• Андрій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim

Якісне скло по вигідній ціні, швидко надіслали. У комплекті є все для наклеювання скла.

• Ілля
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim

Чудове скло, рекомендую, за свої гроші - топ.
    Продавець приємний в спілкуванні, оперативно допоміг з'ясувати чому стасус замовлення був виподково виставлений розеткою як виконаний коли замовлення ще не було забрано.

Достоинства:
    Гарне скло (2x), наясність наліпок для видалення пилу та серветок
    • Продавец  Pristavkin Dim

• Ігор С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim

Легко клеїти, після встановлення виглядає як рідне. Дуже задоволений

Достоинства:
    Якісне
    • Продавец  Pristavkin Dim

• Дмитро К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim

Скло гарної якості, стало на екран як рідне, навіть не видно що воно є

Достоинства:
    Якість, ідеально підходить

• Василь К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim

Все супер приїхало цілим і приємна несподіванка що в комплекті 2 скла . Рекомендується

Достоинства:
    Швидко якісно
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  Pristavkin Dim

• Юрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim

За свої кошти чудове скло, але приїхало з двох одне розбите. Продавець відразу приємно пішов на зустріч, відшкодувавши 55% вартості. За що дуже дякую, та рекомендую замовляти спокійно, чемна людина, гарний товар. Сама ситуація більше залежить від компанії доставки.

Достоинства:
    Гарне скло, чудове вирішення питань в разі проблем з товаром.
    Недостатки:
    Приїхало одне розбите скло з двох.
    • Продавец  Pristavkin Dim

Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Ви залишились задоволені від покупки в нашому магазині! Користуйтесь із задоволенням!

• Юрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim

Приїхало одне розбите скло. Забрав на розетці, прийшов в мобільну точку наклеїти, дістав з коробки, одне скло розбите, хоч друге ціле.

Достоинства:
    Час покаже
    Недостатки:
    Доставка, одне скло з двох розбите.
    • Продавец  Pristavkin Dim

Доброго дня! Нам дуже шкода що 1 скло з двох було пошкоджено під час доставки, нажаль від цього ніхто не застрахован, але для нас найголовніше щоб всі наші покупці були задоволені від співпраці з нами, тому наш менеджер вже написав Вам щодо повернення Вам коштів за товар.

• Богдан С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim

Скло хороше, наклеїлось дуже просто. В комплекті 2 скла і три набори серветок ґ для наклеювання. Як щодо міцності, перевіряти не буду, нехай час покаже.

Достоинства:
    Два скла, легко клеїться, виглядає добре
    Недостатки:
    Не побачив
    • Продавец  Pristavkin Dim

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim

Замовлене скло було оперативно доставлено з якісним пакуванням. Приємно що в замовленні два комплекти захисних стекол. Скло стало чудово, відбитки пальців на ньому не залишаються. Дякую

Достоинства:
    Якісне пакування, чітко стало по розміру екрана
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  Pristavkin Dim

• Николай Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim

Два стекла ы наборе, одно запасное. Салфетки есть, сам поставил стекло без проблем.

Достоинства:
    Чистое и аккуратное
    • Продавец  Pristavkin Dim

Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам все сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!

• Дмитро Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim

Гарне скло, легко клеїться. Стало як рідне) Та і до того ж одразу 2шт у комплекті. Приємно, не очікував.

Достоинства:
    Класне якісне скло, 2шт у комплекті, на якість картинки ніяк не впливає
    Недостатки:
    Не помітив
    • Продавец  Pristavkin Dim

• Анто
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim

Відправили швидко, скло гарної якості. Спочатку трохи засмутило що заводська наліпка була вскрита та заклеєна круглим скотчем, але все норм. Скло прозоре, по розміру встало гарно

Достоинства:
    все добре

• Ілля
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim

Дуже якісне скло, все чудово підійшло

• Кормич А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim

Швидко прийшло, добре сіло.

• Станислав М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim

Придбав 2 штуки для Oled та Lcd версій. Встали ідеально. Кріпляться легко. На якість картинки не впливають.

• Сергій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim

Отже, замовив скло зі знижкою, для Steam Deck. Прийшло на наступний день, пакування супер, але... як бачите, є невеличкий брак на склі. Під час гри він візуально ну ніяк не виділяється, лише на темному фоні і лише тоді, коли є, що відбивати (тобто у темряві взагалі непомітне). НІ, там немає пилу, немає бруду і мікрочастинок. ТАК, я використав усі засоби, що було надано постачальником для очистки -- скло і було ідеально чистим, а ця пляма вигляждає просто, як пляма, а не як утворення від забруднення.
    Для мене важливий, в першу чергу, був саме захист скла самого пристрою, тому я з цим спокійно змирюся, однак маю попередити.
    Дякую за увагу.

Достоинства:
    Воно прийшло, воно прийшло швидко і без зайвого клопоту, пакування було задовільним.
    Недостатки:
    На фото
    • Продавец  Pristavkin Dim

Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і Ваш відгук!

Усі наші захисні стекла проходять перевірку ще на заводі, якщо візуально було б виявлено цю пляму скло навіть не надійшло б у продаж. Також Ви не зазначаєте що бачили цю пляму до поклейки, отже ця пляма виникла під час установки скла. Це траплаяється коли Ви дістаєте потрапивший з кімнати пил або бруд наліпкою і наче протягуєте його по склу. Це вирішується досвідом установки скла :)

• Продавец  Pristavkin Dim

Проте ми з радістю допоможемо Вам у вирішенні питання і можемо зробити обмін товару, якщо Вам це потрібно просто напишіть нам в приватні повідомлення!)

• Андрей Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim

Рекомендую. Швидко, зручно нічого зайвого. Результатом задоволен.

Достоинства:
    Якість
    • Продавец  Pristavkin Dim