- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Отличный чехол
- Продавец Pristavkin Dim
Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!
- Андрій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Все чудово. Скло підійшло ідеально. Швидка доставка. Окреме дякую за подарунок
- Достоинства:
- захищає екран
- Юлия Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Все добре приклеїлося , дякую.
- Достоинства:
- Приємна ціна , та якість
- Микола Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
скло ідеально підійшло
добротна жорстка упаковка, яка не дає можливості пошкодитись при транспортуванні
із мінусів я б назвав маленька волога і суха серветки (але це більш не до продавця а до китайського виробника)- Достоинства:
- ідеально сіло
- дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Уже гарне и надийне село.
Доставыли вчасно. Дякую- Продавец Pristavkin Dim
- Аліна У***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Заказав ще одне , може на цей раз буде захисне скло в упаковці.
- Достоинства:
- Відсутність скла
- Продавец Pristavkin Dim
Доброго дня. Щиро вибачаємось за цю ситуацію, таке трапляється в перший раз за весь час нашої роботи. Ми вже ініціювали всі заходи щодо виявлення що саме трапилось і на якому етапі
транспортування було втрачене скло.
Також ми вже звʼязались з Вами і
запропонували без проблем повернути
всі кошти за товар.
- Вовчук С***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Підішло супер, доствка миттєва, усе чудово
- Достоинства:
- Пакування 5
- Продавец Pristavkin Dim
Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам все сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Сподіваюсь вистачить на довго)
Нюанс з розміром, є невеликі зазори, проте я вважаю що це просто стандарт- Продавец Pristavkin Dim
- Олександр Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Якісне скло, з встановленням жодних проблем.
- Достоинства:
- Все чудово
- Продавец Pristavkin Dim