Отзывы покупателей о Увлажняющий шампунь с маслом авокадо и гиалуроновой кислот MATRIX FOOD FOR SOFT 300 мл

Оценка пользователей 4.33/5
  • Оксана З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RX TRADE GROUP

Даний магазин продає товар для російського ринку,на єтикетці це вказано чітко.Найцікавіше,що вважають українського покупця не розумним,бо навіть не цураються це робити ,та ще й роблять вигляд,що так і має бути.дзвінки і запити на зз ігнорують,лише переписка,де абсолютно не чують проблему і вивертаються від рішення.
    І це Львів!
    Ганьба!

• Сугоняко Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SuperTop. Объем: 1 л

• Продавец  SuperTop

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що вам сподобався шампунь.

Будемо раді вашим новим замовленням!

• Алина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SeviStore. Объем: 1 л

Ця серія чудова, постійно беру. Зелену і рожеву серію

• Орися Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BonBeS. Объем: 1 л

І шампунь і кондиціонер цієї серії це просто любов , а плюс маска та олійка і відчуття ніби ти побувала в салоні, волосся шовковисте блистить, не плутається і дуже гарно пахне
    Приємним бонусом від продавця була маска, дуже приємно коли відкриваєш коробку, а там подарунок

Достоинства:
    Волосся ніби шовк
    Недостатки:
  • Вікторія Р***

Супер!!!!

• Ангеліна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Abigail. Объем: 300 мл

Купляла на пробу після кератину. Відмінно працює, не прибирає сяючий ефект. Навіть маленького бутиля хватає, так як шампунь гарно піниться

• Продавец  Abigail

Дякуємо за відгук!

• Ірина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RX TRADE GROUP

Працює гарно , дійсно зволожує та відновлює волосся. Порекомендувала майстер з кератину , спочатку брала на пробу 300 мл , але після побаченого ефекту мною та нею купила великий об’єм та користуюсь із задоволенням, до того ж приємний аромат

• Юлія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BonBeS. Объем: 300 мл

Це чудова серія для яскравого волосся

• Анастасія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RX TRADE GROUP

Шампунь шикарний! Дуже зволожує моє волосся, шкіра голови не свербить, запах неймовірний! Однозначно рекомендую в кого сухе, виснажене волосся.

• Продавец  RX TRADE GROUP

Дякуємо за ваш відгук, Анастасіє! Нам дуже приємно, що вам сподобався шампунь і він так добре зволожує ваше волосся. Ваші слова – найкраща мотивація для нас! Будемо раді бачити вас знову та бажаємо вашим локонам здоров’я і краси!

• Олександра Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DREAM ON

Пахнет вкусно. Волосы после него мягкие. Но вызвал аллергию глаз, и аллергическую реакцию на лице. Как будто кожа на солнце згорела

• Ирина М***

Отличный