- Іван К***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop. Емкость батареи: 60000. Цвет: Серый
Начинка повербанка не відповідає заявленим на фото докази є бо розібрав його
- Продавец VilliniShop
Вітаємо.Дякуємо за відгук та фото начинки пристрою.3 ряди по 4 акуми -всього буде 12 акумів *5000mAh(маркування з Вашого фото) =60000mAh,Так ми також пыдтверджуэмо ,що даний пристрый має дійсно 60000mAh як вказано в картці товару.
- Богдан Т***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop. Емкость батареи: 60000. Цвет: Серый
Хороший павер, якби пожив кілька років, а не трохи більше року, при використанні його ±20 разів за 2 зими. Прикро.
- Достоинства:
- Досить велика ємкість; ліхтар яскравий; швидка зарядка, якщо через потужний блочок.
- Недостатки:
- Перестав заряджати й заряджатись через рік і 3 місяці користування.
- Юлія В***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop. Емкость батареи: 60000. Цвет: Серый
Повна хрінь! Купила рік назад, не користувалася. Почала користуватися місяць назад, задимівся один вхід. Перестав заряджатися
- Достоинства:
- Недостатки:
- Товар
- Михайло С***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop. Емкость батареи: 60000. Цвет: Серый
Через пів року погас, і не подає ознак життя!
- Достоинства:
- Быстрая зарядка, фонарь
- Недостатки:
- Потух и не могу его теперь не где отремонтировать!
- Продавец VilliniShop
Шановний покупець . Таке буває коли павербанк залишається довгий час в розрядженому стані
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop. Емкость батареи: 60000. Цвет: Серый
Привіт
- Недостатки:
- Через 6міс. використання перестав працювати один з роз'ємів type c
- Станіслав С***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop. Емкость батареи: 60000. Цвет: Серый
Дуже надійно зібраний . Всі функціі працюють як вказано . Заряджав мак та інші домашні ноути - швидко заряджає та особливо не гріється . Павер делівері та квік чардж спрацьовують чітко . Обєм також заміряв через єкофлоу - все співпадає. Сам павербанк приймає на зарядку квік чардж , що не маловажливо при такому обємі - 100 ватним блоком зарядив за 20 хвилин . Загалом якість на висоті і чітко відповідає всім вказаним параметрам . Як для мене це мабуть найліпше що можливо за такі гроші купити . Сам користуюся і всім раджу товар і продавця
- Достоинства:
- реальний обьм та потужність
- Андрій Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop. Емкость батареи: 60000. Цвет: Серый
Купував товар минулої осені. На другий чи третій день перестав працювати один з розємів Type-C. Користувався тим що залишився. Ноутбук працював на зарядці від цього павербанка близько 8 годин. Потім потреба у ньому тимчасово зникла. І тут почалось найцікавіше. Павербанк показує 100% заряду кілька днів, а потім відразу 0%. Зарядив - та сама ситуація. Якийсь час дисплей показує 100% і потім 0%. Зараз заряду вистачає на 10 хвилин роботи ноутбука. Можливо я не правильно експлуатував пристрій, але за 6500 хотілося б кращої якості.
- Достоинства:
- Зовні виглядає непогано, є ручка
- Недостатки:
- Швидко втратив ємність, дисплей показує завсім інші цифри ніж є по факту, ненадійні розєми
- Андрій Ц***
Павербанк так і не повернувся до життя. Діагностика показала що електроніка не підлягає ремонту.
З продавцем всі питання вирішили, з цим все добре.
- Анастасія К***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop. Емкость батареи: 60000. Цвет: Серый
Цей павербанк – справжня знахідка для тих, хто цінує потужність і надійність! Я багато подорожую, і для мене дуже важливо, щоб усі мої гаджети завжди були заряджені. Цей пристрій справляється з цим на 100%!
Ємність 60 000 мАг – вистачає на кілька днів активного використання, без потреби в розетці.
Потужність 100 Вт – заряджає ноутбук, телефон і навіть планшет одночасно без зниження швидкості.
Підтримка Quick Charge та Power Delivery – заряджає пристрої в рази швидше, ніж звичайні павербанки.
Я тестувала його з MacBook, iPhone і навіть планшетом – усе працює ідеально. Корпус міцний, матеріали якісні, виглядає дуже стильно. З таким павербанком можна спокійно вирушати в поїздки чи на природу без страху залишитися без заряду.
Якщо ви шукаєте потужний, якісний і надійний павербанк, цей варіант точно вартий уваги. Рекомендую! "- Достоинства:
- Найкраща міні зарядна станція що я бачила
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop. Емкость батареи: 60000. Цвет: Серый
Заряжает мак очень быстро и паралельно 2 телефона . Все функции работают четко Quick Charge , Power Delivery. В павере реально 60000 мач и 100ват . Тестировал через EkoFlow никого не слушайте ) павербанк имеет характеристики даже лучше чем заявлено. Такого качества я еще не встречал , очень класно и качественно сделан . Всем советую
- Достоинства:
- Отвечает всем характеристикам и даже лучше
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop. Емкость батареи: 60000. Цвет: Серый
Або в мене брак або чогось не розумію. Брав його щоб на позиції гаджети швидко заряджатись а на відпочинку, коли без світла можна було в ноутбуці посидіти. По моїх відчуттях в ньому не має 60000mAh і швидкість зарядки така собі, ну це ще таке ніби терпимо. Найгірше що при зарядці ноутбука постійно сам вимикається може 5хв заряджати, може 10 а може 2хв. Поки що дуже розчарований.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Погано заряджає ноутбук, по відчуттях слабший ніж написано
- Продавец VilliniShop
Доброго дня . Павербанк не однократно протестований і по факту видає натріть більше потужності ніж вказано . Батарея має чітко 60000 маг і це не раз доведено нашими інженерами і ми маємо на то фото і відео підтвердження . Прохання відправити нам павербанк на сервіс центр і ми перевіримо його . Дякую
- Володимир К***
Мене більше цікавить чому він виключається при зарядці ноутбука. Об'єм то таке, тай я написав, що то по моїх відчуттях, тобто не точно.
- Продавец VilliniShop
Відправте на сервіс і ми то перевіримо . Павербанк отримує сигнал від контролера самого ноутбука , варіанти можуть різні бути включаючи не коректно працюючий контролер power delivery у вас на ноутбуці
- Віра Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop. Емкость батареи: 60000. Цвет: Серый
Заряджає доволі швидко ноутбук . Реальний обʼєм батареї , так як вказано . Я його неділю розряжаю. Дуже потрібна в хазяйстві штука
- Достоинства:
- потужний павербанк для ноутбука
- Михаил С***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop. Емкость батареи: 60000. Цвет: Серый
Отличный повербанк, но....
- Достоинства:
- Очень мощный, фонарь!
- Недостатки:
- Сломался через год
- Сергій
Он як. Дивлюся на нього вже півроку і жаба душить віддати такі гроші на штуку, яка може і не знадобиться. По гарантії не зверталися?
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop. Емкость батареи: 60000. Цвет: Серый
Брала для ноутбука HP, є проблема з батареєю ноута, вона погано заряджається і при відключені світла не тримає заряд. Ноут з цим павербанком працює 8 годин + роутер + ліхтар на павербанку.
- Достоинства:
- Для ноута те що треба.
- Євгенія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop. Емкость батареи: 60000. Цвет: Серый
Забула додати що цей павербанк це мабуть найліпший павербанк який я бачила єдиний нюанс до він доволі важкий 1.3 кг і з мобою в сумці не дуже легко носити ) Але він заряджає просто все і мабуть можна то витерпіти при відключеннях світла .
- Достоинства:
- Заряджає просто все
- Недостатки:
- Не зручно носити з собою важкий
Павербанк на скільки потужний , що до прикладу айфон заряджається до повного за 15 хв . Роутер не проблема - працює через нього біля неділі без проблем ,бо забула вимкнути ) Ноутбуки любі , тому ,що павербанк має 100 ват потужність ,а це означає що він буде заряджати любий ноутбук . На задній частині потужний ліхтар який може не один день світити . Ми до прикладу даний павербанк просто не можемо розрядити - ми десь неділю з нього всією сімʼєю заряджаємо все що можна, бо домовились заряджати його після повної розрядки. Це дуже потрібний вдома девайс в наш час . Виглядає він дуже сучасно і ефектно , коробка теж дуже симпатична - навіть на подарунок дуже підійде , упакований толково з наповнювачами в середині упаковки , іструкція в комплекті і кабель для зарядки . Павербанк в чудовому стані , новий і чистенький без жодної подряпини і екрани плівках.
- Достоинства:
- Він заряджає все що лише можна уявити)
- Недостатки:
- їх немає
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop. Емкость батареи: 60000. Цвет: Серый
Оплатив наперед, отримав згораний товар.
Характерний запах після відкривання. Ще мав надію, що все буде добре - але нічого не працює. Виглядає як шахрайство - адже відкрито поклали і запукували згораний, екземпляр. Особливо обурює, наскільки нахабно це виглядає. Дуже злий, не залишу це просто так. Окремо напишу, як і коли мені повернуть гроші чи обміняють на справний- Продавец VilliniShop
Такого бути не може . З приводу шахрайства наші юристи розберуться з чієї сторони шахрайство . Товар перевірений на заводі , потів в нас на складі а потім просканована кожна одиниця на фулфілменті розетки . Тому грізні і порвані не можливо , з приводу неробочих ми зараз розберемось . Ви відправите товар на пенквірку на СЦ . Паралельно відправлений запит на СБ на точку видачі на отримання відео - в якому вигляді і хто отримував товар . В кінці буде наш коментар по ситуації .
- Продавец VilliniShop
В ситуації розібрались і порозумілись
- Андрій К***
Дякую за швидкий відгук. Відправляю Вам на перевірку. Можливо, просто десь зіграв людський фактор і я отримав не ту коробку) Сподіваюся, все закінчиться справедливо
- Ганна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop. Емкость батареи: 60000. Цвет: Серый
Девайс прийшов заряджений на 65%. Підключили до нього термінал onu і роутер, через години 4 розрядився повністю. Поставили на зарядку але за ніч зарядки як був ноль так і залишився. Не заряджається взагалі. Пробували різні кабелі результат той самий. Скоріш за все якийсь брак. Кабель живлення який іде в комплекті дуже слабий для такого пристрою. Питання як поміняти товар на робочий або повернути кошти?
- Достоинства:
- Поки що не має
- Недостатки:
- Не заряджається взагалі, кабель в комплекті слабий, велика ціна.
- Продавец VilliniShop
Доне питання вирішене . Чекаємо павербанк на сервіс центрі . У випадку підтвердження зробимо заміну. Дякуємо за покупку та за звернення
- Ганна Ф***
Питання вирішене. Представники магазину швидко звʼязалися і зробили заміну на працюючий павербанк. Все гарно працює. Дякуємо за оперативність.
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop. Емкость батареи: 60000. Цвет: Серый
Ок
- Елена У***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop. Емкость батареи: 60000. Цвет: Серый
Все отлично, недостатков нет
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop. Емкость батареи: 60000. Цвет: Серый
Дуже прикольний девайс. Купив для зарядки ноута і телефона. Ліхтарик не дуже яскравий але для кухні або середньої кімнати вистачає. Ноут заряджається не відрізняє рідну зарядку і павербанк. Дизайн і упаковка дуже сподобалась. Дякую виробникам, все супер
- Дмитро П***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop. Емкость батареи: 60000. Цвет: Серый
Довго шукав собі потужний повербанк для ноутбука і зупинився на даній моделі.
Все працює, надіюся так буде і далі)
Ноутбук Acer 5. Для заряджання ноутбука від повербанку, довелося купувати окремо провід (type c - type c) 100w. Якщо ваш ноутбук немає роз'єм для зарядки під type c, то потрібен буде інший шнур.
Вчора заряджав одночасно і ноутбук і телефон - все працює. Орієнтовно до 2 годин зайняла повна зарядка обох пристроїв (не засікав, орієнтовно).
Зарядився повербанк із 0 до 100 за 4 години 20 хвилин, блочком і шнуром, що підтримує 100w. Якщо потужність менша, то заряджатиметься довше.
Додатково є потужний фонарик і це
Панель індекатору зарядки має подряпину, але то не страшно. Читав до цього попередні відгуки, то лише на плівці.
Хто шукав собі повербанк для ноутбука і хвилювався за суміжність із потужністю, можете обирати дану модель. - Татьяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop. Емкость батареи: 60000. Цвет: Серый
Купила павербанк довольно давно , работает прекрасно . Без проблем заряжает даже емкий ноутбук епл на 85 ват батарея. Кроме этого павербанка больше никакой так не может. При этом заряжаю еще несколько телефонов .Вещь просто незаменимая особенно при отключениях света . Полностью соответсвует характеристикам на 100%. БАТАРЕЯ 60000 МАЧ еще не разу не получилось разрядить до конца . Очень качественно собран , ничего не болтается внутри . Заряжается 100-ватной зарядкой через квик чардж за час времени при этом горит зеленая молния на нем - то есть квик чардж он не только выдает а и принимает
- Достоинства:
- Очень быстро заряжает все возможные устройства даже Мак
- Продавец VilliniShop
Дякую вам за покупку і за відгук
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop. Емкость батареи: 60000. Цвет: Серый
Перестав працювати після трех разів використання. Натискаешь на кнопку увімкнення і не альо. Не раджу використовувати військовим. Брався з урахуванням того що він буде підзаряжати ноут десь там на сході. Розборка показала шо такі да, мабуть китайські діти у підвалі у нічну зміну збирали. Висновок - може і працює десь вдома у комфортних умовах так щоб не дихати на нього, але щоб узяти з собою ні. Пожалкував що узяв. Як теперь його і де ремонтувати зараз?
- Достоинства:
- Типа підтримує зарядку ноутбука через сто ватний кабель тайп си.
- Недостатки:
- Перестав працювати після трех використань. Зборка - китайські діти у підвалі збирали у нічну зміну. Де ремонтувати?
- Продавец VilliniShop
Шановний колего . Ми продаємо оригінальні товари і ніяких підробок ми не продаємо . Судячи з виду корпусу павербанку він пережив «атомну війну» але не дивлячись на це в нього була гарантія 12 місяців , даного товару продано дуже багато і ми не отримали жодної скарги, він ідеально заряджає потужні павербанки . Якби ви не роздирали корпус і відправили б до нас його на сервіс центр , для перевірки то ми б встановили по який причині він у вас зломався і чи 3 рази ви його вмикали за 7 місяців . Розібраний павербанк не підлягає обміну . Дякую
- ГаннаОтзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop. Емкость батареи: 60000. Цвет: Серый
Дуже крутий павербанк, найкращий з усіх що у мене були і є на даний час. Дуже швидко заряджається і дууууже повільно розряджається, просто фантастика! Хочу придбати ще батькам, та нажаль бачу що немає в наявності...
- Достоинства:
- Швидко заряджається і довго тримає заряд, має потужний ліхтар, береш до рук і відразу розумієш що це надійна штука
- Недостатки:
- Немає у продажу
- Василь Д***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop. Емкость батареи: 60000. Цвет: Серый
Перше враження досить позитивне . Швидко заряджається (зарядка 30ватт - приблизно 8 годин ). Потужний ліхтарик.
- Достоинства:
- Швидко заряджається
- Недостатки:
- Поки незнайшов
- Павло Д***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop. Емкость батареи: 60000. Цвет: Серый
Перший екземпляр приїхав неробочий :( На кнопку ніяк не реагував, при підключенні зарядки хаотично загорялись деякі секції екрану, тобто вів себе неадекватно. З другим наче все ок. Дисплей дуже яскравий, але дуже поцарапаний. Корпус досить компактний, гарний, металевий, холодить руку, на світлі трохи переливається, відбитки не залишаються, важкенький. На дні вказаний виробник Martec, на коробці декілька наліпок Villini. Інструкція - якийсь сміх, написано майже буквально "це павербанк, ви можете його заряджати та заряджати від нього пристрої", все! Так само комплектний кабель, вміє лише 5 В, одразу в смітник. При невеликому навантаженні (зарядка телефона) за показаннями самого павера розрахункова ємність 140-150 Вт*г, при великому (ноут) - 170-180 Вт*г, тобто ~63-81% ефективності. Роз'єми всі рівні, тугенькі на підключення. Показання дисплею дещо розходяться с USB-тестером Fnirsi FNB48S, але не критично. При першій розрядці після 12% заряду одразу розрядився, на другій же навпаки, дійшов плавно до нуля, та ще досить довго тримався (мабуть відкалібрувався). Надзвичайно швидке заряджання Samsung Galaxy S21 FE працює, ноут бере максимум 75 Вт по Type-C (то мабуть обмеження самого ноута по Power Delivery, бо з іншими паверами та блоками живлення така ж ситуація). Роз'єм 5521 не тестував, бо не маю відповідного кабеля. Вже згаданий телефон з батареєю 4500 мАг зарядив в сумі на 765% (для порівняння аналогічний показник іншої китайської банки на 30000 мАг - 530%). Час другої після покупки зарядки самого девайсу від 100-ватного блоку живлення склав: до 80% - 2г 1хв; до 100% на дисплеї - 3г 8хв; до повного припинення споживання струму згідно тестера - 3г 14хв. На початку згідно власних показань споживає 90 Вт потужності (20 В, 4,5 А), десь з 70% споживання починає падати. В процесі став досить теплим, але не гарячим. Ліхтар працює.
- Достоинства:
- Велика ємність, гарний корпус, 100 Вт на вхід та вихід, дуже інформативний дисплей, ліхтар.
- Недостатки:
- Коротка гарантія, сміттєві інструкція та комплектний кабель, посередня ефективність при невеликому навантаженні.
- Продавец VilliniShop
Дякуємо за детальний огляд павербанка. Щодо ваших зауважень про царапини на екрані - спробуйте зняти захисну плівку, вона підрізана точно за розміром екрана, тому ви могли її не помітити.
- Павло Д***
Та ні, немає там ніякої плівки. Я спочатку теж подумав, що може бути, але перевіряв багато разів - нема. Та це не проблема взагалі, подряпини видно лише під визначеним кутом і коли дисплей вимкнений.
- Павло Д***
Прошу вибачення, був неправий. Вирішив спробувати пошкрябати куток екрана ще пару разів і плівка таки знайшлась =) Вона просто нереально тонка і дійсно прям до мікрону підігнана за розміром екрана, тому зовсім невидима та не відчувається на дотик, я таких ще не бачив. Тепер екран наче незайманий =Р До речі хотів ще додати, що десь за місяць спостережень саморозряду не спостерігається взагалі.
- Валерій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop. Емкость батареи: 60000. Цвет: Серый
гарний пристрій і за гарну ціну
- Достоинства:
- були питання по роботі, але фахівці проконсультували і все роз'яснили
- Стас П***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop. Емкость батареи: 60000. Цвет: Серый
Два місяці в користуванні, без нарікань.
З основних переваг:
1) Заряд батареї майже бескінечний, павербанк розряджається дуже повільно та встигає зарядити багато техніки.
2) Заряджає реально ВСЕ - телефони, роутер, планшетник, ноутбук, всілякі дрібниці типу навушників та айкоса (але за велику побутову техніку не знаю, таке не пробували підключати))
3) Ліхтар в ньому дійсно ВЕЛИКИЙ - займає одну торцеву сторону, і замінює лампу у великій кімнаті.
4) Потужність підлаштовується автоматично під гаджети, цифри заряду виводяться на дісплей - плюс до зручності та контролю.
5) Стійкий, компактний. Можна ставити на будь-яку сторону, він стабільно стоїть, не падає.
6) Має зарядний дріт в комплекті, працюючий.
Єдиний мінус, що цей дріт трохи короткуватий - хотілося б, щоб був хоча б метр завдовжки.
Загальний висновок такий, що по співвідношенню технічних можливостей, реальної якості та практичності - це топ серед павербанків.- Достоинства:
- В коментарі
- Недостатки:
- Трохи короткуватий зарядний дріт
- Геннадий Р***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop. Емкость батареи: 60000. Цвет: Серый
В основному брали для зарядки ноута, але павербанк заряджає всі пристрої однаково якісно - телефон, планшет без проблем, швидве ніж через рідні зарядні пристрої. Сподобався ліхтар на павері, бо світить дуже яскраво, колір світла приємний.
- Достоинства:
- По досвіду користування - навіть краще, ніж очікував, плюс потужний додатковий ліхтар.
- Недостатки:
- Калитюк С***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop. Емкость батареи: 60000. Цвет: Серый
Супер-річ, заряджає ноут Dell, роутер, айпад, айфон та всю наявну електроніку.. Як бонус - має яскравий ліхтарик, майже як прожектор. Важкий, невеликий за розмірами, зручний. Зарядні кабелі добре фіксуються в портах, не хитаються. Приємно вражений якістю цього павера.
- Достоинства:
- Дуже якісний, все згідно до характеристик та опису
- Недостатки:
- Не знайшов
- Лужняк Б***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop. Емкость батареи: 60000. Цвет: Серый
Це перший павербанк з усіх інших, які я тестив, з функцією PD, який підійшов для зарядки мого ноута - досить старенького Lenovo. Характеристики, потужність, ємність батареї - все на максималках за таку ціну. Рекомендую!
- Достоинства:
- Заряджає ноутбук! Має велику ємність та потужність. Ціна!
- Недостатки:
- Немає жодних