- Сорокін В***Отзыв от покупателя. Продавец: CКС
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: CКС
Карта дуже сподобалася, брав на подарунок.
- Достоинства:
- Розмір
- Олексій М***Отзыв от покупателя. Продавец: CКС
Інформативна, гарний дизайн, якісний папір та друк
- Достоинства:
- При бажанні, є можливість редагувати назви маркером та додавати свої помітки)
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: CКС
Давно спостерігаємо за подіями в нашій країні, мали на роботі карту України. Хотілось розширити географію пошуків, побачили карту Європи в магазині СКС тих же розмірів , що і наша карта. Замовили, дуже швидко отримали через магазин Розетка. Тепер вся Європа у нас щодня перед очима!! Вдячні за хорошу якість і швидку доставку!
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: CКС
Гарна якість і швидка доставка. Все супер, тепер вивчаємо з дитиною країни та їх столиці
- марчук я***Отзыв от покупателя. Продавец: CКС
гарна якість
- Достоинства:
- Швидко відправляють
- Валерія П***Отзыв от покупателя. Продавец: CКС
Все супер!!!
- Достоинства:
- Швидко
- Недостатки:
- єдине щоб я недовольного сказала, так це одну країну переименовати
... ))
- Наталія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: CКС
Все супер. Швидка доставка. Якісна карта, всім сподобалась.
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: CКС
Отлично. Цена-качество. Если ещё и в отделении розетка забрать, вообще супер.
- Продавец CКС
Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що можливість забрати замовлення в відділенні Rozetka була зручна для вас. Приємного користування!
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: CКС
Все добре , тільки пересилка через нову пошту дорого.
- Продавец CКС
Дякуємо за ваш відгук! Рада, що ви залишилися задоволені товаром. Щодо доставки — розуміємо, що вартість доставки може бути важливим фактором. Хочемо звернути вашу увагу, що ми пропонуємо безкоштовну доставку в магазини Розетка, що може бути зручним варіантом для вас при наступній купівлі. Сподіваємось на подальшу співпрацю!
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: CКС
Карту рекомендую Сподобалась всій родині. Інформативна і якісна.
- Достоинства:
- Поліграфія якісна
- Продавец CКС
Дякуємо за ваш відгук! Дуже приємно, що карта сподобалась усій родині і відповідає вашим вимогам. Приємного користування!
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: CКС
Рекомендую до замовлення)
- Достоинства:
- Якісна мапа
- Продавец CКС
Дякуємо за ваш відгук! Ми дуже раді, що ви задоволені якістю мапи. Ваші слова надихають нас продовжувати надавати найкращий сервіс. Якщо у вас виникнуть будь-які питання або потреби, не соромтеся звертатися до нас. Бажаємо вам приємного користування
- Олег И***Отзыв от покупателя. Продавец: CКС
- Достоинства:
- Адекватный продавец. Быстрая доставка. Товар хорошего качества.
- Продавец CКС
Дякуємо за відгук!
- Галина Е***Отзыв от покупателя. Продавец: CКС
Товар соответствует описанию. Замечательные карты по разумной цене
- Достоинства:
- Ламинированая бумага
- Недостатки:
- Не обнаружено
- Продавец CКС
Дякуємо за ваші теплі слова. Ми й надалі докладатимемо всіх зусиль, аби наші картографічні продукти залишалися на вищому рівні якості та цінової політики.
- ВалерійОтзыв от покупателя. Продавец: CКС
Якість чудова, швидка доставка!
- Продавец CКС
Дуже приємно, що продукт відповів вашим очікуванням.
- Анастасия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: CКС
Качество отличное. Большое спасибо.
- Достоинства:
- Бумага плотная.
- Недостатки:
- Недостатков нет.
- Продавец CКС
Доброго дня!
Велике дякую за ваш відгук! Ми дуже вдячні, що ви обрали наш картографічний магазин для своїх покупок. Ваша підтримка і позитивні відгуки дуже важливі для нас.
Ми завжди прагнемо надавати вам найкращий сервіс і якісні товари. Раді, що ви задоволені нашою роботою.
Не забувайте, що ми завжди тут, готові вам допомогти. Будемо раді бачити вас серед наших постійних клієнтів. Якщо у вас є будь-які питання чи побажання, не соромтеся звертатися до нас.
З повагою, Микола та команда СКС.
- Тетяна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: CКС
Дуже дякую!
Замовляла 4 карти. Фізична карта світу, політична карта світу, політична карта Європи та фізична карта України. Задоволена якістю товарів це одне - дуууже гарної якості карти. Але і дуже задоволена якістю обслуговування. Надіслали буквально на другий день. Все гарно запаковано, гарно дійшло.- Достоинства:
- Гарна якість. Обслуговування на вищому рівні.
Доброго дня!
З повагою, Микола та команда СКС.
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: CКС
Дякую
- Достоинства:
- Якісно, швидко, професійно
- Продавец CКС
З повагою, Микола та команда СКС. - Володимир
Якісно та швидко