- Сергій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Машинка чудово стриже, хочя корпус не металевий. Кіт з довгою шерсьтю, дуже богато зьявилося ковтунів, тому було приняте рішення підстригти. Покупкою задоволені!
- Достоинства:
- Добре стриже, наявність насадок та регулювання довжини на самій машинці.
- Продавец Lemeshop
Щиро дякуємо вам за відгук!
- Виктория М***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Гарна машинка,добре стриже
- Недостатки:
- Поки немає
- Продавец Lemeshop
Щиро дякуємо вам за відгук!
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Добра машина.
- Достоинства:
- Якісна штука.
- Продавец Lemeshop
- Ярослава К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Потужна машинка. Стрижу пса вже півроку. Заряду вистачає на довго. Виконана якісно, металевий корпус. Важка. Про безшумність я б посперечалась)
Пес середніх розмірів, справляюсь за годинку- Продавец Lemeshop
- Юрченко О***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Дуже якісна машинка.Тихо працює, гарно тримає заряд.В мене міні йорк, за пів року використання заряджала всього два рази.
Рекомендую.- Достоинства:
- Гарно тримає заряд
- Недостатки:
- Поки не знайшла
- Продавец Lemeshop
Щиро вдячні вам за відгук! Нам приємно знати, що наш товар приніс вам задоволення, і ваші добрі слова надають нам ще більше мотивації вдосконалюватися. Ми прагнемо, щоб кожен наш клієнт отримував саме те, на що сподівається, і ваш відгук підтверджує, що ми йдемо в правильному напрямку. Якщо виникнуть будь-які питання або побажання — ми завжди до ваших послуг! Дякуємо за вашу довіру та вибір нашого магазину!
- Сергій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Дякую!
Все супер!
Машинкою приємно здивований! Ціною і якістю!
Кіт в захваті після минулої машинки!Стрижка зайняла 20хв!- Достоинства:
- Низький рівень шуму.Якісно стриже.
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец Lemeshop
- Наталія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Машинка для стрижки- супер, тепер би тільки кота спіймати ну це так, для сміху....якщо про товар, то машинка сама по собі важкувата, мабуть тому що повністю із нерж сталі, а це - плюс! Потім вона при роботі нагрівається, саме лезо, що мене здивувало, але це не критично. Підстригає хутро кота нормально, але треба мати навички! Тримає заряд акумулятор довго,- підстригти можна і п'ять котів, якщо впіймати)))))...Якщо я 20років стригла своїх хлопців, то підстригти кота- це ще та забавлянка )))) Купуйте, - рекомендую! Пристрій гарний, мені сподобалося з ним працювати!
- Достоинства:
- Тримає заряд довго
- Недостатки:
- Важкуватий пристрій сам по собі
- Продавец Lemeshop
Дуже вдячні за ваш відгук! Ваші добрі слова - це для нас найкращий стимул до подальших зусиль. Ми завжди стараємося перевершити очікування наших клієнтів і забезпечити їх високоякісними товарами та зручним обслуговуванням. Якщо у вас з'являться будь-які питання чи побажання, будь ласка, повідомте нас - ми завжди готові допомогти! Дякуємо за вашу підтримку та лояльність.
- Татьяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Класний апарат, стриже добре. Ціна і якість
- Достоинства:
- Чудова машинка)густу шерсть бере на раз два
- Недостатки:
- Не помітила
- Продавец Lemeshop
- Надія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Дуже гарна машинка як домашнього використання.
- Достоинства:
- Зручна. Масивна. Дуже швидка та якісна.
- Олександра П***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Отличная машинка!
- Юлия В***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Все добре.
- Леся С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Швидка доставка і лише вона отримує зірочку.
Моєю помилкою було забрали товар без огляду.
Машинка прийшла б/у, вся в відбитках пальців , насадки в подряпинах, брудні і також залапані.
Пристрій відправник навіть не почистив від попереднього власника , машинка прийшла вже з чужим волоссям в середині. Як працює не знаю і не має бажання вмикати.- Достоинства:
- Швидка доставка
- Недостатки:
- Все інше
- Марина Ч***
Добрий день, чи не могли б ви, будь ласка, сфоткати зарядку, щоб можна було знайти таку ж і купити. Загубилась зарядка, на коробці нічого корисного не написано:(
- Инна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Купила эту машинку. Первая стрижка прошла на ура. Посмотрим на сколько хватит заточки ножа
- Достоинства:
- Стрижет отлично
- Продавец Lemeshop
Шановна Инна, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Всеволод С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Продавця рекомендую! Ну, дуже швидка доставка!
Своїх грошей вартує! Зручна машинка, зовсім не шумна. Собака спокійно реагує на стрижку.- Продавец Lemeshop
Добрий день, Шановний Всеволод, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Ярослав Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Машинка отличная, подстригли собачку, стрижка классная. Процесс прошел на ура)))
- Продавец Lemeshop
Добрий день, Шановний Ярослав, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Ліза Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Машинка зі своїми функціями справляється добре. Стригли собаню за допомогою відео з ютубу. Ціна адекватна, якісна.
- Продавец Lemeshop
Добрий день, Шановна Ліза, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Стас С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Отлично! Машинка очень качественная.
- Продавец Lemeshop
Добрий день, Шановний Станіслав, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Кристина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Стригли без насадки вперше. Добре вийшло. Машинка супер.
- Карина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Качественная машинка, хорошо стрижет, аккуратная стрижка по итогу. Спасибо!
- Олександр Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Машинка відповідає характеристикам продавця. Все чудово, працює безшумно і стриже добре, для нас це головне! Дякуємо за прекрасний сервіс!
- Продавец Lemeshop
Добрий день, Шановний Олександр, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Павло Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Працює, дякую за оперативність!
- Продавец Lemeshop
Добрий день, Шановний Павло, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Марія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Швидко доставили. Результатом задоволені.
- Продавец Lemeshop
Добрий день, Шановна Марія, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Уля Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Товар якісний! Стриже чудово, не шумна.
- Продавец Lemeshop
Добрий день, Шановна Уля , Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Елена Т***Продавец: Lemeshop
Прийшла геть інша машинка. Відмовилась
- Нина А***Продавец: Lemeshop
Будь ласка не продавайте речі які можуть нанести поранення покупцю! Коробка вже не першого готунку, її відкривали та закривали багато разів. Дешевий китайський ширпотріб! Гроші не малі, річ не безпечна!
- Достоинства:
- Назва, картинка
- Недостатки:
- Перевірив у нункті НП. Міг би порізати палець, верхня кришка зроблена з гострої штампованої деталі.
- Продавец Lemeshop
Шановна Ніна. Нам прикро що вам не сподобалася якість коробки, ми зробимо все можливе щоб її покращити.