Отзывы покупателей о Машинка для стрижки животных Набор для груминга Профессиональная бесшумная машинка для стрижки собак или кошек Беспроводной триммер для животных Машинка для груминга Kayfovo T17

Оценка пользователей 4.74/5
на основе 31 отзыв
  • Софія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Все працює чудово. Насправді працює тихо. До попередньої мій песик відносився з великою не любовью так як вона його лякала своїм шумом. Але з цією справді відчуває себе спокійно і навіть не двигається під час роботи. Використовую уже кілька иісяців і недоліків поки не виявлено.

Достоинства:
    Ціна та звук
    • Продавец  Lemeshop

Щиро дякуємо вам за відгук!

• Андрій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Машинка прийшла на наступний день після замовлення. Кудлатий котик з ковтунцями був за 40 хв. пострижений.

Достоинства:
    Працює доволі тихо. Після стрижки заряду лишилося 85%
    • Продавец  Lemeshop

• Марина З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Хороший товар, ціна адекватна.

Достоинства:
    тихо працює, гострі леза
    Недостатки:
    поки що, за один раз стрижки- недоліків не знайшла
    • Продавец  Lemeshop

• Лилия
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Машинка супер! Найбільша перевага - це саме бездротовість) набагато легше впоратись, коли домашній улюбленець непосидючий.

Достоинства:
    Бездротова
    Недостатки:
    Поки не помiчено
    • Продавец  Lemeshop

• Анна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Дуже подобається ця машинка, працює відмінно. Батарея гарно тримає заряд. Зручна і легка. Мій песик задоволений)

Достоинства:
    Батарея, добре працює
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  Lemeshop

Щиро вдячні вам за відгук! Нам приємно знати, що наш товар приніс вам задоволення, і ваші добрі слова надають нам ще більше мотивації вдосконалюватися. Ми прагнемо, щоб кожен наш клієнт отримував саме те, на що сподівається, і ваш відгук підтверджує, що ми йдемо в правильному напрямку. Якщо виникнуть будь-які питання або побажання — ми завжди до ваших послуг! Дякуємо за вашу довіру та вибір нашого магазину!

• Дмитро Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Придбав цей тример для підстригання шерсті на лапках у собаки. Працює чудово: шерсть та пух не застрягають, двигун не зупиняється, а ріжучі елементи справно виконують свою роботу. На момент написання відгуку вже двічі використовував його для підстригання шерсті на лапках і між пальцями – результат відмінний!

Достоинства:
    ціна, функціонал, можливості
    Недостатки:
    не знайшов
    • Продавец  Lemeshop

• Євген К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Чудово справилась зі страшними ковтяхами у довгошерсної кішки. Стриже нормально

• Анна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Придбала для стрижки кота, машинкою задоволена, вона працює тихо, не лякає тваринку. Дякую за швидку відправку.

Достоинства:
    Працює тихого
    Недостатки:
    Поки не помітила
    • Продавец  Lemeshop

• Тетяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Машинкою дуже задоволені !
    Працює тихо!
    Рекомендую!!!

Недостатки:
    Не має
    • Продавец  Lemeshop

• Тетяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Дуже дякую товар прийшов вчасно
    Дуже швидко обробили замовлення

Машинкою задоволена

• Павло Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Товаром задоволені, стриже якісно! Кіт залишився задоволений, а тим тим паче;)

Достоинства:
    Достатня кількість насадок та режимів роботи
    Недостатки:
    наразі не виявлено
    • Продавец  Lemeshop

• Діана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Вітаю, гарний девайс, якісний, і безпечний, користувалась поки 3 рази для песика, працювала грумером, за таку ціну дуже добре працює та зручне, я задоволена)

Достоинства:
    Зручне та добре стриже
    Недостатки:
    Поки не побачила
    • Продавец  Lemeshop

• Серж
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Дуже гарный девайс, навить для овець =)

Достоинства:
    Працюэ

• Наталія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Чудовий товар, та приємна вартість. Працює тихо, не лякаючи нашого песика.
    Доставлено вчасно. Залишилася задоволена покупкою.

• Олена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Дуже дякую за товар! Дуже приємно за таку ціну, мати таку машинку для грумінгу!

• Наталя В***

Чудова знахідка)
    Тиха у використанні, заряду достатньо не на одну стрижку)
    І саме завдяки бездротовому використанню-дуже зручна.
    Дякую,всім рекомендую продавця!

Достоинства:
    Бездротовий звряд
    • Продавец  Lemeshop

Дуже вдячні за ваш відгук! Ваші добрі слова - це для нас найкращий стимул до подальших зусиль. Ми завжди стараємося перевершити очікування наших клієнтів і забезпечити їх високоякісними товарами та зручним обслуговуванням. Якщо у вас з'являться будь-які питання чи побажання, будь ласка, повідомте нас - ми завжди готові допомогти! Дякуємо за вашу підтримку та лояльність.

• Юлія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Чудова машинка,дуже задоволена, працює тихенько, заряду достатньо щоб постригти за один раз. Принаймі у моєму випадку)))

• Олена З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Нашому песику подобається, все добре, вчимось користуватись тому що це наша перші машинка)

• Алевтина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Товаром задоволена у повному обсязі. Доставка виконана своєчасно.

Достоинства:
    Не шумна, пухнастика не лякає.

• Ірина А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Машинка дуже сподобалася , заряду хватає на одну стрижку , ножі гострі . Поки що проблем не має .

Достоинства:
    За таку ціну гарно стриже

• Маркытан И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

В комплекті не має додаткового ножа та сумки . Також після зняття ножа знайшла собачу шерсть машинку вже використовували
    Так чи інакше комплектація не така як на фото.

Достоинства:
    Не дуже шумна
    Недостатки:
    Фото не відповідає дійсності …
    • Продавец  Lemeshop

Добрий день, шановна Ирина, нам прикро що у вас виникли проблеми з товаром, ми зв'яжемось з вами найближчим часом

• Тетяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

У мене в комплекті не було додаткового ножа та сумки. Решта все було в наявності. Непоганий набір для грумінгу, стригли ковтуни котику - трохи терпіння та наполегливості і все у нас вийшло. Доставили швидко.

Достоинства:
    тихо працює, не лякає тварину, акумулятор норм, індикатор заряду, додаткові аксесуари
    Недостатки:
    поки не виявила
    • Продавец  Lemeshop

Шановна Тетяна, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)

• Янова Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Все прийшло в належному стані. Заявлені комплектуючі в наявності. Вартує своїх грошей

• Продавец  Lemeshop

Шановна Татьяна, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)

• Олександр Я***

Машинка працює чудово.
    Продавець відправив відразу.

Достоинства:
    Якість. Наявність. Ціна
    Недостатки:
    Немє
    • Продавец  Lemeshop

Шановний Олександр, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)

• Анастасия Б***

Хорошая машинка.

Недостатки:
    Быстро садится
    • Продавец  Lemeshop

Шановна Анастасия, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Марта С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Стриже відмінно. Я боялась, що не вийде, але ж ми справились. Тепер мій пухнастик завжди буде як після грумінгу. Дякую за відмінну якість та неймовірний сервіс!

• Продавец  Lemeshop

Добрий день, Шановна Марта, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Аліса С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Класний продавець, швидко доставив і товар якісний!

• Продавец  Lemeshop

Добрий день, Шановна Аліса, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Діана О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Гарно справляється зі своєю функцією, працює добре.

• Продавец  Lemeshop

Добрий день, Шановний Діана, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Яся С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Машинка супер. Дякую за швидку доставку!

• Продавец  Lemeshop

Добрий день, Шановна Яся, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Никита М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Чудовий продавець і машинка чудова. Одразу помітна гарна якість! Дякую!

• Продавец  Lemeshop

Добрий день, Шановний Никита, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Леонід А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Чудова машинка за свій прайс. Без проблем підстригли собацю. Дякую)

• Продавец  Lemeshop

Добрий день, Шановний Леонід, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)