Отзывы покупателей о Металлический многофункциональный канцелярский нож

Оценка пользователей 4.83/5
  • Сергій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Bait&Fish. Цвет корпуса: Серебристый. Количество в упаковке: 1

Ніж повністю відповідає очікуванням. Треба трохи звикнути до виступаючого фіксатора леза всередині руківʼя, що не критично. Головним аргументом для мене було те, що ніж виготовлений із міцного матеріалу (метал). Тепер не буду хвилюватися що може зламатися, якщо випадково наступлю на нього. Зразу ж придбав пакет (10 шт.) змінних лез. Можу рекомендувати ніж до придбання.

• Юлія

Якість гарна, але не зовсім зручний. Дуже випирає та кругла пімпа. До кишені не покладеш, порве. Зачіпається за все підряд

Достоинства:
    Якісний
    Недостатки:
    Випирає фіксатор і чепляється за все
  • Юрій К***

Гарний ножик! Дякую!

Достоинства:
    Міцний
    Недостатки:
    нема
  • Валерій З***

Отличный нож и лезвие :))))

• Николай Б***

Ніж зроблено не погано, я б сказав якісно.

Достоинства:
    Металевий
    Недостатки:
    Не знайшов.
    • Продавец  Bait&Fish

• виталий я***

Ніж як ніж, купив бо сподобався,щоб був))))

Достоинства:
    Металевий

• Володимир

Придивлявся на іншому сайті але на диво на розетці знайшов дешевше ніж в Китаю, та ще і чекати не треба 2 тижні.
    Гарний, надійний ножик, брав на роботу, кабелі розділувати, ізоляцію з дротів знімати, звичайних пластикових на довго не вистачає а тут все капітально, де й лінійка є.
    До продавця питань не маю, все якісно і надійно.

Достоинства:
    Цільний шмат металу.
    Недостатки:
    Нуль.
    • Продавец  Bait&Fish

Доброго дня, раді, шо Вам все сподобалось! Дякуємо за відгук.

• Микола Ш***

Гарна річ. Мені особливо до вподоби що він з металу. Фіксатор леза працює добре.

• Продавец  Bait&Fish

Добридень, раді, що Вам сподобалось! Дякуємо за відгук.

• Евген Н***

Прийшов хороший нож.
    Задоволени.

Достоинства:
    Все отлично.
    Недостатки:
    Немае.
    • Продавец  Bait&Fish

Добрий день, раді, що Вам сподобалось! Дякуємо за відгук.

• Юрий Г***

Соответствует описанию

• Продавец  Bait&Fish

Добрий день. Дякуємо за відгук!

• Сергій Ч***

Неймовірний та зручний.

• Продавец  Bait&Fish

Доброго дня. Раді, що Вам сподобалось! Дякуємо за відгук.

• Олексій Д***

Хороший ніж в руці чудово лежить

Достоинства:
    Багатофункціональний
    • Продавец  Bait&Fish

Доброго дня, дякуємо завідгук!

• Сабир М***

Гарний ножик, погане лезо, раджу одразу купити гарні леза

Достоинства:
    Міцний
    Недостатки:
    Погане лезо
    • Клієнт

підкажить гарні леза
      дякую

• Олег

Багатофункціональний і зручний ніж.

Недостатки:
    Не виявив
  • Руслан

Лезо щільно фіксується і не люфтить

• Светлана В***

Чудовий

• Дмитрий Г***

Шикардосный шикардос . Купил ради портов и не пожалел ни на секунду . Люблю когда мне перемывают кости те , кто покупает самый дешёвый инструмент чуть не каждый месяц , вместо того чтоб один раз заплатить за хорошую вещь)))

Достоинства:
    Неубиваемый
    Недостатки:
    Если по работе приходится менять до десятка лезвий в день , то напрягает . Быстро этого не сделать . Несмотря на это все равно пять звезд
  • Никита З***

Класний та зручний ножик. Дізнався про нього з реклами, вирішив замовити оскільки саме такий потрібен був для більш зручної роботи. Не пожалів)

Достоинства:
    Якість, зручність, компактність
    Недостатки:
    Не виявив