Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Чехол накладка для MacBook Pro 14 M5-M1/M5 Pro-M2 Pro/M5 Max-M2 Max, фиолетовый, Air Shell, пластиковый защитный аксессуар для защиты ноутбука, противоударный, с вентиляцией и доступом к портам, ArmorStandart (ARM68148)

Оценка пользователей 3.75/5
  • Отзывы про товар продавца MGBT
  • Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: MGBT. Диагональ сумки/рюкзака: 14.2

Абсолютно незручна накладна, знизу постійно злітає, по суті, майже не тримається.

• Міла К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Transparent. Диагональ сумки/рюкзака: 16

товар був добре запакований, але на верхній частині величезна подряпина

Достоинства:
    підходить по розміру.
    Недостатки:
    подряпина

Доброго дня! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: ссылкаЗ повагою команда ArmorStandart.

• Денис

Заказал под м1 про 16 (2482), сел идеально, все защелки на месте, никакой угол не висит. Рекомендую!

Доброго дня, Денис! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Геннадій П***

Хороший чохол на мак

Достоинства:
    Добре сідає
    Недостатки:
    Пластик, з ним тяжче ноут трохи став

Доброго дня, Геннадій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Таня П***

Абсолютно чудовий чохол, брала на макПро 2023. Задоволена! Дякую

Достоинства:
    Сів ідеально, цупкий, виглядає прекрасно
    Недостатки:

Доброго дня, Таня! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Юрій

На перший погляд – дуже добре. Сідає на MacBook Pro 16 M1 Pro 2021 (A2485) без проблем. Тримається добре, не заважає закривати чи відкривати. Виглядає блискуче в прямому сенсі, підкреслює кольори корпуса. Мав накладку від цієї фірми раніше, нарікань не було. Щодо цієї то доповню відгук після якогось часу користування.

Достоинства:
    Тонкий

Доброго дня, Юрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Ірина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Transparent. Диагональ сумки/рюкзака: 14

На жаль прожила всього три місяці, потім з'явились тріщинки на кутах, та за пару днів вони осипались кусками, дуже сподіваюсь, що під накладкою не з'явились там подряпини на самому ноуті, страшно знімати))

Достоинства:
    Прозора, з вентиляцією
    Недостатки:
    сколи на вуглах
  • Діана

Дуже дивна нижня кришка, щоб трималась на ноуті мені прийшлось приклеїти скотчем

Достоинства:
    Прозорий, з вентиляцією на нижній кришці
    Недостатки:
    Нижня кришка не тримається, відпадає коли підіймаєш ноутбук