- Ксенія Є***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Дякую за швидку доставку та можливість оплати товару карткою «Пакунок малюка» це великий плюс.
- Достоинства:
- Килимки суперові, дитина одразу проявила зацікавленість.
- Продавец FlamesShop
Сподіваємося, що покупка буде радувати Вас довгий час. Дякуємо за довіру до нашого магазину! Ваш відгук допоможе іншим покупцям швидше прийняти правильне рішення та переконатися в якості цього товару.
- Наталія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Яскраво, немає абсолютно ніякого запаху, має 2 більш "гострі" пазли і вони сподобались дитині більше ніж інші.
- Достоинства:
- Швидко прийшло замовлення, комфортний розрахунок, безкоштовно доставка
- Альона К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Гарна якість, різноманітні фактури, дитина в захваті від того, що торкається їх ручками
- Достоинства:
- Без неприємного запаху,різні фактури
- Трощак Г***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Набір чудовий. Не смердить резиною . Швидко збирається. Є один пазл який має гострий малюнок (зображені рози) для малої дитини не підійде.
- Достоинства:
- Швидко збирається,не смердить резиною.
- Катерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Відмінно
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Корисний килимок як для дітей так і для дорослих, відчувається полегшення в стопах після ходіння
- Ирина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Швидка доставка, якістю супер, дитині для розвитку те що треба
- Лілія С***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Дуже зручний та корисний килимок. Купували для наймолодшого 1 рік та 10 місяців а у захваті і дорослі і малі.
- Достоинства:
- Килимки різних кольорів та різної форми фігур кожен. Немає запаху,
- ЮлияОтзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Велика подяка продавцю! Швидке відправлення. У коробці всі пазли різного кольору та різної структури. Задоволені покупкою! Рекомендую!
- Достоинства:
- Різна фактура пазлів. Яскраві кольори. Можна використовувати як і навчально-розвитковий матеріал.
- Недостатки:
- Паперової інструкції немає. Пропонується через QR-код переглянути вправи.
- Анастасія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Дуже круті ортопедичні килимки, дитині подобається
- Достоинства:
- Якісний
- Татьяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Дуже гарний килимок,замовляла внуку,йому 1 р 4 міс,босоніж ходить по ньому, так смішно спостерігати за ним,розбирає і складає один на один,як вежу,а жовту частинку,нюхає,бо там бачить квіточки)))Дитина,батьки і всі ми-в захваті!Рекомендую всім!Якість і кольори дуже гарні!
- Достоинства:
- Займає мало місця,можна мити,вивчати кольори.Я не пишу про пряме призначення,це,я думаю, не потрібно...
- Недостатки:
- Не має
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Дуже гарний і яскравий ортопедичний килимок . Всі 10 квадратів різної структури , дуже зручно збираються та розкладаються . Дитині сподобався , тож грається з користю .
- Достоинства:
- Корисний, яскравий. Без запаху
- Дар'я Б***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Купувала для дитини 1,3 місяці. Дуже задоволені. Гарна якість, не мають запаху. Користуємося всією сім’єю.
- Достоинства:
- Якісні, немають запаху.
- Продавец FlamesShop
Дар`я , дякуємо за ваш відгук. Раді, що вам сподобався наш товар та сервіс.
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Дуже задоволені якістю. Купляли для дитини 1.4 користується вся родина
Задоволені швидкістю доставки до пункту видачі розетки
Зручно, що не потрібно додатково оплачувати за доставку- Достоинства:
- Швидко, недорого, якісно
- Продавец FlamesShop
Ольга, дякую за Ваш відгук. Ми раді, що Вам сподобався наш килимок та сервіс. Вдалих та вигідних покупок.