- AI аналіз відгуків40 відгуків: Позитивних — 65%, нейтральних — 21%, негативних — 14%.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Шемеш
Товаром задоволена.
- Достоинства:
- Легко складається.
- Артем Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Шемеш
Все супер. Дякую.
- Достоинства:
- Ціна,якість
- Недостатки:
- Не має
- РомаОтзыв от покупателя. Продавец: Шемеш
Купили ліжко
Вдома обробили
Легко складається
Користуємося більше року
Ціна якість супер! - Костянтин І***Отзыв от покупателя. Продавец: Шемеш
Дякую, дуже гарне ліжко, збирається швидко, дуже задоволені.
- Продавец Шемеш
Костянтине, щиро дякуємо за ваш відгук! Раді, що ліжко «Гранд Нікола» сподобалося та легко зібралося. Нехай служить вам довго та дарує комфортний відпочинок. Будемо раді бачити вас знову в нашому магазині!
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: Шемеш
Ліжко якісне, добротне та міцне, досить важке, бо дерев'яне. Думаю, що прослужить довго.
- Достоинства:
- Міцне
- Продавец Шемеш
Олено, щиро дякуємо за такий приємний відгук! Раді, що ліжко «Гранд Нікола» здається вам якісним, добротним і міцним. Воно дійсно важче, адже повністю дерев’яне, зате й служити має довго. Бажаємо вам комфортного відпочинку і будемо раді новим замовленням від вас!
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Шемеш
Ліжко не рекомендую купувати. Це не ліжко ,це набір дощок ,неструганих,нелакованих викручених,на яких нанесені отвори. Ліжко не варте навіть і цих грошей.
- Достоинства:
- Приємний аромат сосни
- Недостатки:
- Суцільний недолік
- Продавец Шемеш
Дякуємо за Ваш відгук.
Хочемо уточнити: ліжко поставляється в розібраному вигляді для зручності транспортування – це стандартна практика виробників. Всі основні деталі виготовлені з натуральної сосни, попередньо відшліфовані та готові до складання. Лакування чи фарбування пропонується окремо, адже багато клієнтів обирають натуральний вигляд дерева або планують покривати його самостійно у бажаний колір.
Ламелі, які йдуть у комплекті, виготовляються з деревини 2-го сорту – це технічний стандарт, вони виконують лише функцію опори матраца і не впливають на зовнішній вигляд та надійність конструкції.
Ми завжди на зв’язку та готові допомогти поради щодо складання чи обробки виробу. Ваш відгук обов’язково врахуємо. - Ангеліна С***
а вы что хотели чтобы уже целую кровать привезли или что?так же на фото есть повреждения они вам как то мешают?
- Леся В***Отзыв от покупателя. Продавец: Шемеш
Ліжко відмінне з чистого масиву дерева а не якась тирса пресована, мінімалізм без усього зайвого рекомендую.
- Достоинства:
- Зручне
- Продавец Шемеш
Дякуємо, Лесю, за щирі слова та високу оцінку!
Ми раді, що ліжко з масиву сосни виправдало ваші очікування. Справді, натуральне дерево має свій особливий шарм і надійність, а мінімалістичний дизайн дозволяє легко вписати його у будь-який інтер’єр.
Якщо буде потреба, можемо також запропонувати додаткове покриття масло-воском для ще більшої довговічності дерева або приліжкові тумбочки у такому ж стилі.
Дякуємо за рекомендацію і бажаємо вам затишку та міцного сну!
- Яна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Шемеш
Ліжко гарне. Але є одне але.. Матрац постійно випїжджає ( в ногах) з ліжка. От поспав ти ніч. Та доводиться зранку знов його запихати на місце.
Тому тверда 4ка.
Магазин та продавець- Продавец Шемеш
Дякуємо за Ваш відгук Нам дуже приємно, що Вам сподобалось ліжко Гранд Нікола.
Щодо ковзання матраца: найчастіше це трапляється, якщо ламелі при складанні були встановлені трохи вище. Щоб матрац не з’їжджав, потрібно опустити ламелі на нижній рівень, тоді він ляже всередину каркаса і буде надійно зафіксований.
Якщо у Вас виникнуть питання по регулюванню чи складанню — ми завжди готові допомогти
Бажаємо Вам приємного користування!
- Анна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Шемеш
Дуже приємний та відповідальний продавець!!! Обслуговування сподобалось!
- Продавец Шемеш
Дуже приємно отримати ваш відгук. Хай ліжко додає затишку у вашу спальню, а сон на ньому буде спокійним та міцним.
- Марія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Шемеш
Хорошая кровать за свои деньги. Не сложная в сборе, две девушки шуруповерт справились. Единственное пожелание продавцу, ложить хотя бы по одному зарасному саморезу, потому что в процессе сборки отломалась шляпка одного из саморезов
- Продавец Шемеш
Маріє, дякуємо за відгук. Раді, що ліжко сподобалося і збірка була нескладною. Дякуємо за пораду щодо саморізів — врахуємо в наступних комплектах, щоб подібних ситуацій не виникало. Гарного користування!
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Шемеш
Гарне дешеве ліжко з цільної деревини, якщо у вас є час та навички, щоб довести його до нормального вигляду та зібрати з дошок. Я витратила день, щоб дошліфувати дошки, щоб стали гладенькими, без скалок, також були гострі кути, а деякі ламелі, таке враження, що взагалі пропустили при обробці. Далі сама поморила та вкрила масло-воском, зібрала з шуруповкртом за відео з відгуків. Спочатку сильно пахло свіжою сосною.
Субʼєктивно - спинку краще було б вдвічі вищою зробити, бо коли ставиш всередину матрац, від спинки мало що лишається.
Одним словом - за таку ціну з цільного дерева навряд чи ще десь знайдеш ліжко-конструктор. Але до приємної на дотик ікеа тут далеко. :)- Достоинства:
- Натуральна цільна сосна, бюджетна ціна, нескладна збірка
- Недостатки:
- Деякі дошки погано оброблені, інструкція паперова ні про що
- Продавец Шемеш
Тетяно, дякуємо за відгук і детальні враження. Ліжко дійсно продається в розібраному вигляді як конструктор, щоб зберегти доступну ціну та можливість легкої доставки. Ламелі комплектуються деревиною 2-го сорту — це технічна норма, вони виконують лише функцію опори для матраца. Основні несучі елементи виготовлені з якісної сосни, що забезпечує міцність конструкції.
Ваші зауваження щодо висоти спинки та додаткового шліфування ми врахуємо у подальшому виробництві. Приємно, що ви відмітили запах свіжої сосни та натуральність дерева. Бажаємо, щоб ліжко служило вам довго та зручно. - Продавец Шемеш
- Андрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Шемеш
Добре ліжко за свої кошти
- Анастасія О***Отзыв от покупателя. Продавец: Шемеш
На вигляд якісне, гарне ліжко, збирали за допомогою відео.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Поки що немає .
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: Шемеш
Доски и саморезы, далеко не IKEA. Но бюджетный вариант. Мою потребность данный товар закрыл.
- Олександр Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Шемеш
Шикарне ліжко для дачі. Склав за 1.5 години, при наявності акум.шуруповерта. пофарбував лаком для захисту деревини
- Достоинства:
- Дешево. Для дачі шикарно. Функцію виконує
- Недостатки:
- Потрібно вскривати лаком для довговічності
- Мирослава К***Отзыв от покупателя. Продавец: Шемеш
Чудове рішення, якщо необхідний недорогий але досить якісний каркас.
- Достоинства:
- Дерев'яний, надійний
- Недостатки:
- Непросто скласти
- Оленка К***Отзыв от покупателя. Продавец: Шемеш
Гарне ліжко за свою ціну. Конкурентів у цій ціновий ніші немає). Доставка три дні. В Ланос за допомогою якоїсь матері влізла). Шуруповерт для збирання обов'язково має бути. За пів години зібрати не вдалося, а за 4 легко та якісно. Щоб вистачило саморізів треба обов'язково перед збіркою подивитися відео, інструкція у комплекті така собі. Недоліків, зважаючи на ціну, не виявлено)
- Достоинства:
- Ціна-якість
- ВячеславОтзыв от покупателя. Продавец: Шемеш
3 дні з моменту отримання замовлення, досить таки важка вага, спричинена вагою натуральної деревини, чудовий конструктор. Є збірка в інтернеті
- Достоинства:
- гана якість, натуральне дерево (суцільне без склеювань)
- Недостатки:
- не має, враховуючи ціну
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Шемеш
Нормальная кровать, собрал быстро, сразу обработал антисептиком для дерева, соглашусь с комментаторами ниже, нужен шурик или дрель с регулировкой оборотов, лично свернул две отвертки, потом докручивал дрелью)
По поводу комплектации крепежа, там был хаос, одних саморезов больше, других крайне не хватило, пришлось добавлять свои.- Достоинства:
- Приемлемо за эту цену
- Недостатки:
- Некомплект крепежа
- Катерина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Шемеш
Легко збирається, потрібен тільки якісний шуруповерт
- Достоинства:
- Є відеоінструкція
- Недостатки:
- Друкована інструкція не відповідає правильній постановці шурупів, а відповідає відеоінструкція
- Карина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Шемеш
Кровать отличная.Доставка в Харьков один день.Все запакована хорошо в картон и стрейч пленку .В комплекте инструкция для сбора и саморезы.Доски аккуратно нарезаны и зашлифованы.Пахнет натуральным деревом.Кровать массивная и прочная.Я даже не ожидала.При наличии ровных рук всё собрать можно очень быстро.Сборка заняла пару часов.Покупкой довольна очень.Рекомендую кровать, она крутая за свою цену.
- Достоинства:
- Прочная
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Шемеш
Отримали ліжко доволі швидко. Все в повному комплекті. Не складна у зборці. По часу зайняло /- 30 хвилин. Дружині дуже сподобався аромат свіжоструганого дерева, тож залишили, поки що так. З часом можна буде підібрати колір самостійно і пофарбувати. Тож ліжком дуже задоволені і хто не боїться брати до рук інструменти можете сміливо замовляти.
- Достоинства:
- Швидка доставка, легке збирання, аромат свіжої деревини, можливість, в подальшому, підібрати колір самостійно.
- Красноруцька А***Отзыв от покупателя. Продавец: Шемеш
Криво, косо і на скору руку! Це все що можна сказати про це ліжко!
Розміри зовсім не ті, через те що вирізано не правильно то матрас всередину не лягає і ламелі прийшлось закручувати поверх і це зовсім не те що я хотіла.
Не рекомендую!!
Добре що знайшли вихід і трохи самі підрізали щоб хоч якось зібрати
Та і колір не той прийшов.- Продавец Шемеш
Добрий день. Скоріш за все, ви неправильно збирали ліжко, тому у вас і не зійшлись розміри. Ви могли б звернутись до нас і ми б вас проконсультували на рахунок збирання. У вас би все зійшлось.
На рахунок кольору. Ліжко нефорбоване. Це вказано в характеристиках товару. Який колір ви очікували? Це не зовсім зрозуміло.
- Яна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Шемеш
Чудове ліжко. Саморізів вистачило, порізано рівно. Запах стояв дерева на увесь дім, Ммм...) Єдине, я б трохи краще зашліфувала але то таке.. Ми поґрунтували, пофарбували і задоволені.
Якби не цей продавець який придумав продавати ось так, я б ще дуже довго не змогла б собі дозволити купити нове ліжко. Хотіли самі отак зробити але в наш тяжкий час у чоловіка не має часу ще й на це. Та й не на дорожче особо воно виходе. А то бігай,шукай доски,міряй, продумуй чого скільки відрізати.
А тут приїхало, скрутив і спи собі- Достоинства:
- Ціна. Дерево.
- Недостатки:
- Не знайшла
- Сергей о***Отзыв от покупателя. Продавец: Шемеш
Кровать которая имеет право на существование, с саморезами как у всех, 120-х не хватает , других с избытком, при скручивании местами потрескалась, не критично т.к. со стороны изголовья, не видно. Обработали заказ и отправили очень быстро , НО, куда же без него, заказывал цвет дуб ( 300грн.) пришло какое в наличии было - "колір палісандр", так что кто закажет отдельно цвет , думаю получит то что есть в наличии. Запаха дерева нет , от слова совсем, либо покраска воском его убила, либо кровать долго стояла на складе и выветрились. Для дачи пойдет, и да, очень острые углы ножек, производителю закруглить бы, на покрашенной кровати этого уже не сделать, а вот чисто деревянную можно "обработать напильником". Доставка Запорожье 475 грн.
- Достоинства:
- Можно спать
- Недостатки:
- Некомплект саморезов, пришла не того цвета.
- Анна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Шемеш
Дякую ліжко прийшло швидко. Чоловік з братом зібрали за дві години зручно доступно. Дякую.
- Достоинства:
- Дешево
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Шемеш
Для дачі дуже добре. Обробки достатньо
Якість середня , за свою ціну
Інструкція до зборки не дуже інформативна, треба час на розібратися, частини не пронумеровані.
Як і в описі маються сучки в смола на деяких треба уважно дивитись.
деякіі отвори були зайві , тк довжина одної дошки була короткою у ізголовʼя і мала 4 отвори чомусь (може помилка робітника)
В цілому за таку ціну дуже гарна річ- Достоинства:
- Якість за свою ціну
- Недостатки:
- Ножки кроваті треба захист гострих частин та кутів
Немає нумерації для сборки
- Вадим И***Отзыв от покупателя. Продавец: Шемеш
читайте ВНИМАТЕЛЬНО описание. Она и не покрашена и даже НЕ отшлифована. И даже рейки НЕ прикрученны. Разные болты, внутри .
По факту, вы покупаете доски с дырками и шурупы к ним. И инструкцию
Шкурьте - сами.
Красьте - сами (но в описании так и сказано - нет краски).
С другой стороны - цена сама за себя говорит.- Достоинства:
- Низкая цена
- Недостатки:
- Не зачищена. Много надо крутить. Болты не соответствуют описанию.
- Андрей П***Отзыв от покупателя. Продавец: Шемеш
Швидко отримав, легко зібрав- якісне ліжко, приємно пахне )
- СтаниславОтзыв от покупателя. Продавец: Шемеш
1. цена доставки отличалась от озвученой менеджером.
2. общение с менеджером не самое приятное.
теперь к самой кровати:
1. части саморезов для сборки кровати не хватает ( сами они не пофасованы , а свернуты в черный стрейч насыпью)
2. часть досок (частей кровати) поведенные, кривоваты, с трещинами и местами нужна шлифовка (но что мы в принцыпи хотели от такой цены) это ожидаемо.
3. В инструкции по сборке все доски маркированы по типу (*а, б, с и тд) но на самих деталях эта маркировка и размеры отутствуют.
4. В принципе легко собирается 1м человеком, даже одной отверткой(но с трудом).
5. Запах древесины класный.
По сути дешевый, простой вариант двуспальной кровати, + её можно легко кастомизировать и улучшать:
добавить доп детали в конструкцию для устойчивости или удобства;
можно просто шлифануть, можно вскрыть локом, покрасить, обработать маслом.
добавить декора. в этом плане у вас есть бюджетная основа, а дальше можно делать все, что позволит ваша фантазия и бюджет еще и с отсылкой на натуральность )- Достоинства:
- Цена, натуральное дерево, запах
- Недостатки:
- качество древесины, неполная комплектация саморезов,
- Мартынюк А***Отзыв от покупателя. Продавец: Шемеш
В целом хорошая кровать, из минусов вам прийдётся всё отшлифовать и вскрыть лаком, по сборке было бы намного проще если бы в инструкции писали размеры деталей.
- Достоинства:
- цена, натуральное дерево
- Тарас Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Шемеш
Прийшло замовлення, забрав. В комплектаціі не було усіх саморізів, прийшлося докупляти. Саморізи просто насипані в стрейч плівку, без сортування.
- Достоинства:
- Відповідає фото, має хороший запах дерева
- Недостатки:
- В комплектації не вистачає саморізів, прийшлося ще докупляти. Деталі не підписані
- Вероніка Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Шемеш
Отримали, зібрали. За такі кошти ліжко те що треба. Дерево дійсно не оброблене, але отшліфовано добре. Залишається тільки обробити деревину. Покупкою задоволені.
- Миха Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Шемеш
Міцне 20мм і каркас 30мм,за таку ціну респект.
- Игорь С***Отзыв от покупателя. Продавец: Шемеш
Отримав те, що чекав. Навіть, більше. Заказував замість італійської, якій вже 26 років та вона просто розвалилась, бо ДСП. Підголовник та тумбочки залишив італійськи, а це ліжко просто задвинув на місто старого. Встало, як рідне. Якщо пофарбувати в колір підголов'я - буде не відрізнити. Але не буду, бо запах приємний. Гарно засинати:)
- Достоинства:
- Ціна, міцність, матеріал.
- Недостатки:
- Нема.
- Іван Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Шемеш
Чудовий варіант для дачі