Отзывы покупателей о Стол кухонный обеденный столик на кухню небольшой раскладной круглый из дерева кухонные обеденные столы столики для кухни Женова 90 (130) х 75 х 90 см натуральный белый

Оценка пользователей 4.64/5
  • Софія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market. Цвет столешницы: Коричневый. Ширина: 90. Глубина: 90

Чудовий стіл! Стильний, легко складається, небагато важить, практичний

Достоинства:
    Все, що вище
    Недостатки:
    Не помітила)
  • Уляна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market. Цвет столешницы: Белый. Ширина: 90. Глубина: 90

Дуже хороший і якісний стіл
    Навіть ліпший чим уявляли
    Стильний і зручний

• Володимир З***

Чудовий стіл!

• Алексей Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market. Ширина: 90. Глубина: 90

Стіл просто ВАУ! Дуже крута якість, ціна, матеріали, дуже легко збирається.

• Паша К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market. Ширина: 90. Глубина: 90

Обирав стіл додому за ціною та відгукам. Зупинився на цьому варіанті. Ні разу не пожалкував про свій вибір. Стіл супер! Дякую!

• Тетяна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market. Ширина: 90. Глубина: 90

Жахливий продавець і стіл!!!
    Не рекомендую, якщо ви поважаєте свій час і гроші. Стіл прийшов з розхитаною стільницею, тому довелося повертати. Звичайно, за доставку і повернення платить покупець, що для такого габариту стола є неабиякою сумою. Я мовчу вже про те, що гроші і за сам стіл ніхто досі не повернув!

Достоинства:
    Немає переваг
    Недостатки:
    Розхитана стільниця. Не повернули гроші за повернений стіл!! Недобросовісні продавці. Дарма витрачені гроші, час і сили
    • Продавец  MBL Market

Доброго дня. Здивовані даним відгуком так як ця модель має найбільше продажів і тільки позитивні відгуки.
      Покупець звернувся з тим, що під стільницею щось хитається і хотів повернути стіл. На виробництві уточнили, чи це є нормою чи є фабричний брак. Після огляду відео технологічний відділ повідомив, що це така конструкція столу так як він розкладний і по іншому бути не може, він просто не розкладеться. Навіть після цього покупець хотів повернути його. На повернення ми погодились (хоча за законом меблі які вже були у збірці поверненню не підлягають, також попросили запакувати у заводську коробку щоб на фабриці його прийняли - по факту товар прийшов в пакуванні покупця) але транспортні послуги бере на себе покупець так як на столі немає фабричного браку. Після прибуття столу на наше відділення, ми його отримали на третій день так як чекали на фахівця щоб на пошті одразу зробив огляд столу так як стіл був у збірці. Після огляду стіл ми погодились забрати і повернули покупцеві повну вартість столу без вирахування за пакування (перепакування оплатили ми особисто). Тому взагалі не розуміємо негативний відгук клієнта так як ми пішли на всі поступки (хоча по закону товар після збірки та без фабричного пакування поверненню не підлягає).

• Анастасія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market. Ширина: 90. Глубина: 90

Дуже гарний стіл! Виглядає дорого, якісно зроблений. Збирається дуже легко і швидко! Покупкою повністю задоволена

• Арина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market. Ширина: 90. Глубина: 90

Стіл відповідає фото та розмірам, сам по собі легкий, але міцний. Жодних нарікань. Хороший товар, чудове обслуговування. Рекомендую!

• Продавец  MBL Market

Вітаємо, Арина! Дякуємо за позитивний зворотний зв'язок! Нам приємно знати, що Ви задоволені сервісом нашої компанії. Будемо раді бачити Вас знову в нашому інтернет магазині)

• Руслан Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market. Ширина: 90. Глубина: 90

Стильний, якісний стіл. Дуже подобається всім! Ідеально вписався на кухні.

• Продавец  MBL Market

Вітаємо, Руслане! Дякуємо за високу оцінку нашого магазину! Ми раді, що ви залишились задоволені нами! Будемо раді співпрацювати і надалі.

• Сергій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market. Ширина: 90. Глубина: 90

Дружина обирала стіл. Мені дуже сподобався. Якісний, гарний. Рекомендую!

• Продавец  MBL Market

Доброго дня. Дякую за зворотній звязок)) Раді що вам усе сподобалось) Гарного дня.

• Ганна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market. Ширина: 90. Глубина: 90

Стіл якісно зроблений, стильний, міцний. Повністю відповідає характеристиці!