Отзывы покупателей о Клавіатура ігрова AOC GK200 мембранно-механічна Gaming RGB райдужна підсвітка USB

Оценка пользователей 4.25/5
  • Олексій Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Раскладка: Английская / Украинская

Хорошая клава. Купив собі на роботу

Достоинства:
    Ціна, якість та начебто надійність
    Недостатки:
    Поки не виявив.
  • Андрій О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WOWS

Прийшла клавіатура, все працює добре, для бюджетної клавіатури, недоліків взагалі немає, тихенека, клавіші натискаются плавно, сама клавіаутра не легка, що приємно. Покупкою задоволенний, прийшла швиденько )

Достоинства:
    Увісиста, хороші клавіші
    Недостатки:
    не знайшов
    • Продавец  WOWS

Андрій, добрий день! Дякуємо вам за відгук.
      Бажаємо приємного користування!

• Тарас П***

Хороша клавіатура.

• Дмитрий З***

брак в играх кнопки блокируюьтся.вернули деньги поменял на дрегон

Недостатки:
    не работает
  • Artem

Класна клавіатура. Доволі гарно виглядає навіть з вимкненою підсвіткою вдень. Оригінально виконана підставка для рук(на магнітах), не шумна. Варта кожної витраченої гривні.

• Чижевский З***

Клавіатура сама по собі класна. Але в мене погано працювала клавіша R. Довелося пароль міняти на пошті бо думав що забув. Здав назад по. Гарантії та замовив таку ж клавіатуру. Але Розетка мене здивувала коли мені через тиждень вручила ту ж клавіатуру з тим же дефектом і без ремонту навіть....

Достоинства:
    Захист від сміття.
    Недостатки:
    Розетка пробиває дно

• Дмитро

Хорошая клава. Особенно порадовала подставка на магните. Ход клавиш мягкий и короткий.

• Алексей М***

Приятная на ощуп, и выглядит хорошо.
    В живую лучше чем на картинке

• Кирилл К***

Прошу прощення, а на клавіатурі присутні ,,руська, українська, англійська,, мови чи якоїсь немає ? Якщо так, якої мови немає

• Алексей М***

На клавиатуре Руский, Украинский, Английский.
      Я когда заказывал, тоже не мог понять... Я в центр выдачи розетки заказал, там и проверил при получении...