Отзывы покупателей о Royal Canin MINI ADULT сухой корм для собак мелких пород 9 кг

Оценка пользователей 4.86/5
  • Отзывы про товар продавца Petsplay
  • Владимир Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Petsplay. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 8 кг

Товар качественный,сроки отличные,доставка быстрая. Рекомендую

• Марина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Petsplay. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 4 кг

Все гаразд, отримала швидко. Дякую за подарунок. Цікавий момент: до корму для дрібних порід додається миска для великих собак)

• Альона Р***

Дуже задоволена

• Ирина Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Petsplay. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 2 кг

Все добре!

• Анатолий Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Petsplay. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 800 г

Отличный корм, ничего не хочет кроме него есть

Достоинства:
    Сытный
  • Тетяна С***

Корм підходить моїй собаці, їсть з задоволенням. Дуже хороший склад корма.

• Наталія Д***

Дякую!

• Максим М***

Для шпіців найкраще, що було випробуване

• надежда Ш***

Я не можу оцінити, бо товару я ще так і не отримала. Прийшов зовсім інший товар, який я вже 5 днів намагаюсь обміняти на свій!!!

Недостатки:
    Товару немає!!!
    • Продавец  Petsplay

Вітаємо! Надія, щиро перепрошуємо за доставлені незручності. Сподіваємось нам вдалось виправити складене враження та вирішити ситуацію, що виникла. Дякуємо Вам за очікування! Вдалого дня!

• Тетяна

Дякую. Швидко. Найкраща ціна.

• Татьяна

Відправили швидко, все ОК

• Ольга Г***

Хороший корм,даю уже 2 года шпицу.Очень понравились паучи.

• Ирина Н***

Пёсик споживає, все добре

• Людмила Т***

Корм як завжди якісний, моя такса їсть його з великим задоволенням. Вже кілька років купуємо корм саме цього виробника

• Антон Л***

Продавец обманывает, я оплатил через Google Pay товар и выбрал доставку точку выдачи новая почта ,после нескольких дней ожидания мне позвонили и сказали что не могут отправить туда из-за ограничений отделение в весе . Выбрали доставку укр почтой , и продавец несмотря на то что я уже оплатил товар оплатил мне наложенным платежом, я долго ждал товар и номера посылки не было , когда позвонил мне ее назвали и сказали что нужно будет ещё раз оплатить товар на почте и мне быстро вернут деньги. Деньги мне не вернули , заказ был сделан 22 декабря , а сейчас уже 3 число . По звонкам внятно не обещают, перекладывают вину на розетку , а розетка перекладывает вину на торговца

Достоинства:
    Их нет
    Недостатки:
    Очень много
  • Світлана С***

Хто зна шо(((
    Собаці два роки. Завжди харчувалась роялом. Апетит - ще й були змушені навмисне обмежувати.
    Замовили в цього продавця.
    Корм якийсь перепалений, запах не оригінальний. Собака категорично відмовляється його їсти!!!
    Купили кіло на вагу в магазині. Їсть - аж за вухами лящить.
    Шкода(
    Схоже викинули гроші на хто зна шо(((

Достоинства:
    Жодної.
    Недостатки:
    Палене хто зна шо, а не роял.
  • Надія П***

упаковка прийшла ціла, дякую продавцю

Достоинства:
    Якісний корм
  • Лариса Ф***

Відмінний корм, свіжий, гарної якості.

Достоинства:
    Якість приміум
  • Юрій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 8 кг

Якісний

• Тетяна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 4 кг

Смачний, якісний.

Достоинства:
    Зручно ,їмо шостий рік собаці подобається
  • віталій к***

Границ корм, завжди його беру. Хвостики раді.

Достоинства:
    Економ пакування
  • Виктория Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 2 кг

чудово

• Олександра К***

Собаці підходить топ

• Юрій Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЕКСПЕРТПЕТ. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 2 кг

Все ОК

• Татьяна О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мугівара. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 4 кг

Кормом задоволена. Це потрібний об'єм для моєї собаки, щоб не купувати 2 рази на місяць, при цьому зберігати свіжість. Доставка швидка. Дякую!

Достоинства:
    Якість відмінна
  • Сергій Щ***

• Татьяна Г***

Замовляю вдруге, задоволена якістю товару та обслуговуванням. Вартість товару цілком влаштовує.

Достоинства:
    Вартість, зручність доставки
  • Владимир Б***

Очень здорово, быстро, качество соответствует. Рекомендую.

• Татьяна О***

Окрема подяка за швидку доставку!

Достоинства:
    Гарний корм, невеликий шматочки, як раз для невеликої собаки, моя дівчинка їсть з задоволенням
  • Оксана Є***

Постійно їмо цей корм. Нас повністю влаштовує. Пес гарно їсть і аналізи норм.

• Татьяна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 800 г

Все швидко прийшло. Дякую

Достоинства:
    Швидка і якісна доставка
  • вера Т***

Товар пришел во время, целым, сроки годности в норме. Уже не первый раз заказываю у этого продавца, все устраивает. Буду заказывать еще. спасибо !

Достоинства:
    собакену вкусно
    Недостатки:
    не обнаружены
  • Дмитро Д***

Наш брабансон їсть тільки цей корм з самого народження за порадою ветеринара, вже більше 6 років. Усе подобається

Достоинства:
    Корисно, збалансовано
  • Юрій Н***

Все чудово

• Станіслав

Чудовий корм. Цвержик їсть із задоволенням вже три роки.

• людмила

Замовляємо дуже часто як є акція дуже вигідно , купуємо для Той Терьєра , вже два роки тільки на цьому кормі проблем немає , дякую дуже швидко доставка особливо зручно коли безкоштовно на поштомат Нової пошти

Достоинства:
    Якісь