Отзывы покупателей о Внешний карман Shuole USB 3.1 Type-C корпус SSD/HDD 2.5" SATA3 Черный (U25Q83.1)
- AI аналіз відгуків41 відгук: позитивний – 75%, нейтральний – 15%, негативний – 10%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Юрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black
Дякую. Працює. Хоча швидкість дуже мала 35 мб. Для зберігання відео ,та фото самий раз.
- Достоинства:
- Легке вcтановлення HDD
- Недостатки:
- Замала швідкість.
- Продавец Кошик Тех
Дякуємо за відгук!
Швидкість у таких корпусах напряму залежить від самого диска та порту підключення (USB 2.0 / 3.0). Для HDD 2.5" показник близько 30–40 МБ/с є типовим, особливо для архівного зберігання.
Раді, що загалом пристрій підійшов для ваших задач
- дмитро с***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black
щиро дякую всім робітникам та керівництву Розетки! швидко, фахово і файно, йо!
Вітаємо, Дмитре!
Щиро вдячні за теплі слова та позитивну оцінку. Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені швидкістю та якістю обслуговування. Нехай покупка приносить тільки користь.
- Володимир Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black
Працює, і добре!
- Достоинства:
- +
- Продавец Кошик Тех
Володимире, дякуємо за зворотний зв’язок!
Раді, що корпус працює належно
Нехай служить довго та безвідмовно!
- Володимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black
Непоганий девайс, працює добре і достатньо швидко. Задоволений
Вітаємо, Володимире!
Дякуємо, що поділились враженнями. Радий чути, що девайс справно працює та швидкість вас влаштовує. Нехай служить довго та надійно!
- Богдан Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black
Работа без проблем.
- Достоинства:
- Подключение без бубна .
- Недостатки:
- Их нет.
- Продавец Кошик Тех
Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені нашим товаром. Ваша підтримка надихає нас ставати ще кращими! Якщо у вас будуть запитання чи побажання, завжди звертайтеся — ми із задоволенням допоможемо. Бажаємо вам приємного користування і гарного настрою!
- Іван Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black
Працює добре. Рекомендую
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black
Работает норм, легкий
- Достоинства:
- Работает
- Продавец Кошик Тех
Дякую за Ваш відгук! Раді, що наш товар Вам сподобався. Сподіваємося, що він буде приносити користь ще довгий час!
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black
Добрий корпус
- Олександр Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black
Легкий та простий
- Достоинства:
- Легко відчиняється, тайп С, індікатор
- Недостатки:
- Не виявив
- Юрий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black
агонь
- Руслан Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black
Гарне співвідношення ціни та якості. Брався щоб вставити старий диск з ноутбука і використовувати як сховище для сімейних фото, відео та музики. Мені особисто все подобається.
- Достоинства:
- Ціна і якість
- Євген К***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black
Клас
- Продавец Кошик Тех
Дякуємо Вам за позитивний відгук.
- РостиславОтзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black
Вставил SSD на 128 Гб - гудрамовский, и запустилось вообще без проблем.
Сразу хочу сказать что уплотнитель клейте исключительно на низ диска.
В общем нареканий покуда нет.- Достоинства:
- Цена - качество по акции.
- Недостатки:
- Вроде как и нет
- Продавец Кошик Тех
Дякуємо за ваш відгук, Ростиславе!
Раді, що пристрій виправдав ваші очікування та працює без жодних проблем. Ваша порада щодо встановлення ущільнювача буде корисною для інших покупців. Якщо у вас виникнуть додаткові питання чи потребуватимете консультації – завжди раді допомогти!
- Павел В***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black
Карман робочий, продавець консультує, якщо виникають питання.
- Александр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black
Быстрая доставка, товар соответствует описанию, хороший карман для жёстких дисков и SSD. Рекомендую.
- Достоинства:
- Доставка, цена, качество.
- Продавец Кошик Тех
- Віталій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black
Чудово
Дякуємо за відгук!
Раді, що корпус для SSD/HDD вам сподобався. Нехай працює стабільно та безвідмовно!
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black
- Алексей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black
Все працює ! Супер !
- Продавец Кошик Тех
Дякуємо вам за відгук. Ми тішимось, що корпус працює стабільно і повністю виправдав ваші очікування. Якщо з’являться додаткові питання — із задоволенням допоможемо.
- Віталій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black
Працює
- Продавец Кошик Тех
Дякуємо вам за відгук. Ми тішимось, що корпус працює коректно і виконує свою функцію. Якщо виникнуть додаткові питання — завжди готові допомогти.
- Микола Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black
Кишеня працює, все супер. Дякую!
- Достоинства:
- Свої функції виконує на всі 100%
- Продавец Кошик Тех
Дякуємо, Миколо! Радий чути, що кишеня працює справно та виправдала очікування. Нехай слугує надійно! Якщо щось — завжди на зв’язку.
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black
- Продавец Кошик Тех
Дякуємо, Володимире! Дуже приємно отримувати такі короткі, але впевнені відгуки Нехай користування приносить лише позитив!
- Вадя З***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black
Ще не купив диск до нього, не тестив але підключив до Sequoia 15.6, індикація загорилась в кишені, наче працює. Як не працюватиме - буде біда і безцензурщина ))
- Достоинства:
- Вчора скажу
- Недостатки:
- Досить скромна мікронаноПлатка всередині, сподіваюсь це маленька з'єднає диск з макбуком ))
- Продавец Кошик Тех
Дякуємо за креативний відгук! Сподіваємось, що після встановлення диска корпус покаже себе з найкращого боку й безцензурщина вам точно не знадобиться Якщо раптом щось піде не так — обов’язково звертайтесь, ми завжди на зв’язку й допоможемо розрулити ситуацію.
- Александр А***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black
Карман підійшов без проблем. Працює без нарікань . Сподобалося що вхід type c .
- Достоинства:
- За свої гроші дуже гарне рішення
- Недостатки:
- Не знайшов
- Продавец Кошик Тех
Вітаємо, Олександре!
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Раді чути, що корпус підійшов і працює стабільно, а роз’єм Type-C виявився зручним у використанні. Нехай служить вам довго та безвідмовно.
- ВолодимирПродавец: Кошик Тех. Цвет: Black
Була трохи затримка з доставкою з боку Розетки .
- Достоинства:
- Диск входить плотно , нетреба ніякої додаткової фіксації .
- Недостатки:
- Ще не виявив .
- Продавец Кошик Тех
Вітаємо, Володимире!
Дякуємо за ваш відгук! Радий чути, що корпус Shuole надійно утримує диск без додаткової фіксації — це важлива перевага для стабільної роботи.
Щодо затримки доставки — шкода, що виникла така ситуація. Ми зі свого боку завжди намагаємось відправляти в найкоротші терміни, щоб ви якнайшвидше отримували свої замовлення.
Бажаємо надійної роботи пристрою!
- Таня Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black
Хороша якість, у мене все добре працює проблем не було
Вітаємо, Тетяно
Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що корпус Shuole USB 3.1 відповідає Вашим очікуванням і працює без нарікань. Бажаємо надійної роботи техніки і будемо раді новим замовленням.
- Ростислав О***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black
Хороший карман для HDD
- Богдан Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black
Хороший корпус/карман для жорсткого диску. Вставив з ноутбука жорсткий диск - підійшов, як рідненький. Навіть не знадобився ущільнювач, котрий є в комплекті. Все працює як треба. Приємно, що є індикатор, котрий світиться, коли диск підʼєднано до комп’ютера, і мигає, коли щось записується чи зчитується з диска. Для зберігання даних підходить.
Єдиний мінус знайшов - слабенько тримається кришка. Якщо носити в рюкзаку - може легко відкритися.- Достоинства:
- Зручний, компактний. Розʼєм Type-C. Кабель та ущільнювач в комплекті.
- Недостатки:
- Відсутність надійного замикання кришки.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black
- Денис В***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black
Працює. Швидкість обміну інформацією норм, я задоволений.
- Игорь Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black
Дякую. Все супер. Рекомендую
- Продавец Кошик Тех
Дякуємо Вам за позитивний відгук.
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black
Працює з першої спроби.
- Продавец Кошик Тех
Дякуємо Вам за позитивний відгук!!!
- Олег Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black
Працює. Швидкість приблизно відповідає заявленій.
- Достоинства:
- Все працює Ціна /якість
- Ярослава С***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black
Підключила все добре все працює, дякую продавцю за консультацію!
Вітаємо, Ярославо!
Дякуємо за довіру та теплі слова. Радий, що все підключилось без проблем і пристрій працює як слід. Гарного користування!
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black
Кишеня ціна якість.... працює як із SSD так і HDD 2.5.
Окремо хочу подякувати представникам магазину за блискавичне вирішення проблеми. - Павел К***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black
Непоганий карман, легкий, збирається за хвилину
- Достоинства:
- Легкий, юсб тип С
- Недостатки:
- Тонкий корпус на двох зацепах, без гвинтів чи защіпок
- Юрий Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black
Всё подошло. Информацию на диск записал. Насчет скорости ничего не скажу... нужно ещё поюзать