Отзывы покупателей о Беззерновой сухой корм Farmina N&D, для собак мелких пород, ягненок с тыквой и черникой, 800 г
- Татьяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 2.5 кг
Отличный корм! Спасибо)
- Людмила М***Отзыв от покупателя. Продавец: PawsPalace. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 7 кг
Дякую. В наших умовах все виконано на найвищому рівні.
- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 2.5 кг
Це не оригінал! Собачі погано від цього корму! Хоча завжди норм все було, один раз мені попався не оригігал і песику було погано. І ось знову! Собака відмовляється його їсти! Не рекомендую, бережіть своїх песиків!
Представник постачальникаНам дуже шкода, що у вас виникли сумніви стосовно якості нащої продукції, проте ми хотіли б запевнити вас, що якість продукції ніяким чином не змінилась, і офіційний постачальник в Україні один. Всі наші продукти проходять ретельне тестування та аналіз у нашій внутрішній лабораторії, перш ніж потрапити на ринок; це гарантує їх відповідність суворим хіміко-харчовим стандартам. Проблеми з травленням у домашніх тварин можуть виникати через різні фактори, такі як пошкодження пакета, потрапляння сторонніх предметів, харчова непереносимість, неправильна кількість годування та стрес. Ми завжди рекомендуємо ретельно дотримуватися наданих рекомендацій щодо годування, оскільки харчування є вирішальним для благополуччя домашніх тварин; Також, перш ніж пояснювати проблеми зі здоров'ям домашнього улюбленця продуктом, важливо дослідити інші фактори, такі як супутні захворювання, вік, харчові звички, умови зберігання та цілісність пакета тощо.
Все супер
- Інна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 7 кг
Корм чудовий. Мої йорки чекають з нетерпінням щоб його покуштувати.
- Алевтина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 7 кг
Гарний корм. Собаки їдять з задоволенням. Купую його вже майже два роки. Наріканій немає
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 800 г
Перевела двух дуже капризних в їжі Той тер'єровна цей корм.
Нам підійшов.- Достоинства:
- Дуже довільна тім ,що тварини самі едят и все добре .Дякую !
- Недостатки:
- Одну зірку зняла -курячий корм чомусь то краще зайшов .
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 2.5 кг
Відмінний корм чіхуашка гарно їсть дуже подобається собаченьке
- Недостатки:
- Любов В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 2.5 кг
купую цей корм постійно. у мене старенький йорк старше 15 років. Цей корм підходить ідеально!!! й песик його їсть із великим задоволенням!
- Олена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: BussinessCat. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 7 кг
Чудовий корм.
Буду замовляти ще - Світлана Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 2.5 кг
Дякуємо дуже гарний корм....песик їсть із задоволенням
- Недостатки:
- Світлана Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 800 г
Дякую корм супер, ціна теж.... наш вибагливий йорк їсть нарешті із задоволенням
- Миколайчук І***Отзыв от покупателя. Продавец: BussinessCat. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 2.5 кг
Зверніть увагу склад вказаний некоректно: на пачці в складі пише , що є курячий жир, хоча на сайті цього не вказано:( Спеціально шукали корм, де в складі немає нічого курячого, оскільки в песика течуть очі.
- Продавец BussinessCat
Дякуємо за звернення, перевірили інформацію на офіційнимому сайті і вона збігається з інформацією яка вказана у нас, чому по факту виявилась різниця будемо зясовувати і обовязково Вам відпишемо
- Продавец BussinessCat
Відповідь представника Фарміна. "Добрий день, дякуюємо за зауваження. Я передам, щоб змінили на свйті, та вказали вид тваринного жиру.
Якщо цікавлять без курячого жиру позиції, то це лінійки океанічної риби(як низькозернові, так і беззернові), або лініки з кіноа для стану шкіри та шерсті(на монопротенії для собак качки, перепілки, оленини, а котів лише перепілки)"
Ми в свою чергу також змінемо опис, приносимо вибачення за незручності.
- Олександр В***Отзыв от покупателя. Продавец: ХрумБум. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 2.5 кг
Ціна якість, собачка їсть з задоволенням
- Достоинства:
- Якісний склад корму
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 7 кг
Чудовий корм
- Олександр В***Отзыв от покупателя. Продавец: FIDOpetshop. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 800 г
Відмічаю також оперативність і якість обслуговування магазину
- Фаріда С***Отзыв от покупателя. Продавец: 2petsGo. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 2.5 кг
Все добре.
- Недостатки:
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 800 г
Такса 6 років їсть з задоволенням....у порівнянні з іншими виробниками здається пеесику сподобалось найбільше. Дякую продавцю
- Достоинства:
- ціна/якість
- Недостатки:
- не виявив
- Неля П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 800 г
Корм средний, хоть и указано для мелких пород...
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 800 г
Класний корм с чудовим складом, підходить для алергічних собак. Але нам не підійшов, собака з надмірною вагою після стерилізації почала набирати ще більше на ньому. Переходимо на корм з нижчим вмістом калорій.
- Достоинства:
- Якісний, гарне травлення
- Недостатки:
- Не для пухких песиків
- Ігор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 7 кг
Хорошее качество. Чихуашка кушает с удовольствием
- Галіна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 2.5 кг
Корм сподобався нашому Йорку.
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: PawsPalace. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 7 кг
Постійно замовляємо цей корм , все супер
Дякуємо за швидку доставку- Продавец PawsPalace
Дуже дякуємо Вам за покупку та за високу оцінку роботи нашого магазину!
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 800 г
Хороший корм собачка їсть з задоволенням
- Недостатки:
- Алена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 2.5 кг
Мій тойчик їсть з задоволенням, йому 10 років, добре почувається, жвавий, немає ніяких скарг
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: ZooLis. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 7 кг
Дуже хороший корм, нашому французу підходить.
Дякую магазину, швидко відправили )- Недостатки:
- Вера С***Отзыв от покупателя. Продавец: FIDOpetshop. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 800 г
Отличный состав корма, собака ест с удовольствием
- Достоинства:
- Состав
- Недостатки:
- Лана Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 7 кг
Малому дуже сподобався. Дякую
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 7 кг
Дякую, корм швидко прийшов, по терміну діі все добре, ще й на знижку натрапили.
Ідеально - Владислав Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 800 г
Хороший, сбалансированный корм,собачка кушает с удовольствием!
- Достоинства:
- Многокомпонентность
- Недостатки:
- Нет,аллергии не обнаружено
- Таня Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 800 г
Гарний корм. Собачці подобається.
- Татьяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: ХрумБум. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 2.5 кг
Все гарно
- Богдана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 2.5 кг
Товар прийшов в пошкодженому пакуванні. Повернуто
- Юлія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 800 г
Привезли товар у пошкодженій упаковці засліплену скотчем
Шкода не сфотографувала- Дана
відмовились?
- Леся С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 7 кг
Корм хороший. Але в великому мішку 7 кг немає застібки. Брала до того 800 г і 2,5 кг там були.
- Достоинства:
- Якісний корм
- Недостатки:
- Немає застібки.
- Анастасия Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 800 г
Замовляю в другий раз, даємо як смаколики на вулиці, дуже гарний корм) підходить улюбленцю)
- Достоинства:
- Не пучить, гарний состав