Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Піддон для сушарки в кухонну шафу з фасадом L = 800 мм. 740 х 252 мм. прозорий

• Вікторія С***

Все ціле все підійшло
    Суперл

Достоинства:
    Все як в описі
    Недостатки:
  • Наталья М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DiMLike_UA

Дякую. Товар прийшов швидко та гарно упакований .

Достоинства:
    Швидка доставка. Відповідає опису
    • Продавец  DiMLike_UA

Дякуємо за замовлення та відгук. Звертайтесь ще!

• Володимир Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DiMLike_UA

Все підійшло, прислали швидко, все супер

• Татьяна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DiMLike_UA

Піддон приїхав запакованиц в дві картонки - пакунок був зігнутий. В результаті піддон пом'ятий і тріснутий. І це не вина Нової пошти а відправника, який так погано запакував. На НП розпаковувати було не зручно, до того ж я вже сплатила доставку через застосунок, тому розпакувала вже вдома. Піддон я собі залишу, бо він був потрібен не для кухні, а як підставка під деякий декор. Але так товари не відправляють. Якщо не хочете витрачати час на продаж однієї дешевої одиниці товару, то поставте мінімальну вартість замовлення. А якщо продаєте - то ставтесь з повагою до покупців!

Недостатки:
    Прийшов зламаний через погане пакування
    • Продавец  DiMLike_UA

Ми з повагою ставимося до кожного покупця, тому, пакуємо навіть "дешевий" товар особисто, щоби Ви не переплачували кошти за доупаковку перевізнику. Ми не несемо відповідальності за можливі пошкодження вантажу під час транспортування перевізником. Товар страхується на повну вартість. У разі отримання пошкодженого товару, ОБОВ'ЯЗКО відразу ж у відділенні Нової Пошти складайте АКТ про пошкодження та робіть фотографії пошкоджень меблів, упаковки та фотографію самого Акту для пред'явлення претензій перевізнику.