- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: NataTextil
Кілька разів користувався. Все працює добре. Для приготування в сковороді або в каструлі на кілька порцій якраз підходить. Відрами і казанами готувати не вдасться. Метал не товстий. Після використання швидко остигає, що зручно і можна її спакувати. Зразу 10 балонів газу в комплекті також зручно. Не бігаєш купувати по одному - два. І вселяє надію, що плита проробить як мінімум поки не закінчаться всі 10 балонів.
Зіпсув настрій і враження кейс, який зроблений з тоненької пластмаси і прийшов зразу розтрощений.- Достоинства:
- Плита
- Недостатки:
- Кейс
- Продавец NataTextil
Доброго дня. Нам прикро, що кейс прийшов пошкодженим. На жаль, під час транспортування перевізник інколи може пошкодити упаковку або комплектуючі. У такому випадку рекомендуємо перевіряти товар на пошті та одразу оформляти акт/скаргу про пошкодження. Також ви могли звернутися до нас після отримання — ми б допомогли вирішити ситуацію. Дякуємо за відгук і раді, що сама плита працює добре та вас влаштовує.
- Олександр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: NataTextil
Все чудово, як обіцяно, вигідна пропозиція
- Достоинства:
- Все чудово
- Євгеній М***Отзыв от покупателя. Продавец: NataTextil
Майже кожне використання це рандом чи рване. По суті використовували маленькими заходами, кіп"ятнути воду та одразу виключити. Адже будь-яка секунда після, міг піти вогонь під плитою, або прям на самому балоні ( бо кріплення якось сувалося інколи навіть наче без рухів конфорки). Не кажучи вже як довго відбувався процесс закріплення щоб не було звуку поганого кріплення ( виходив газ бо якось не так закріпилося і є тоненька щілина). Загалом страшний апарат, але хоч яку поміч зробив в страшні часи, тому не так все погано як могло бути
- Достоинства:
- ціна + велика кількість балонів в наборі
- Недостатки:
- дуже нестабільні кріплення
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: NataTextil
Ви кращі
- Руслан А***Отзыв от покупателя. Продавец: NataTextil
Все супер
- Юлия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: NataTextil
Дуже виручила під час відключень світла, бо вдома електроплита. На ній можна не лише розігріти їжу, а й приготувати прості страви — навіть смажила м’ясо. Користуюся з решіткою для гриля — так зручніше ставити сковорідку. Не варто ставити важкий посуд і повністю перекривати верх. Є легкий запах газу під час роботи, але загалом плита свою функцію виконує добре.
- НаташаОтзыв от покупателя. Продавец: NataTextil
Все супер
- Достоинства:
- Зручно сразу отримуєте 10 балонів газу та плиту, все просто супер
- Недостатки:
- Прийшов трохи пошкоджений кейс но це не так важливо все інше якісно і швидко
- Райан Г***Отзыв от покупателя. Продавец: NataTextil
Хорошая штука. Попалась без траблов, о которых писали в отзывах. От большого балона не пробовал, пользуюсь картриджами, все норм. Пламя хорошее. Кто хочет варить кофе в турке или другое что-то в узкой таре - сразу докупите накладку, их полно в эпицентрах, аврорах. Справа прорези для вентиляции балончика, следите, чтоб не оставались под открытым солнечным светом.
Я доволен.- Достоинства:
- Цена - качество
- Гордиенко Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: NataTextil
Отличный товар !! Очень помогает сейчас
- Генріх Т***Отзыв от покупателя. Продавец: NataTextil
Отличное решение для приготовления еды без света, удобно и функционально.
- Максим П***Отзыв от покупателя. Продавец: NataTextil
Плита зручно складається, газу вистачає на довго.
- Сергій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: NataTextil
поки все добре
- В'ячеслав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: NataTextil
Зручно, що плита працює і на маленьких картриджах, і на великому балоні. Компактна й міцна, вдале рішення для наших днів у темноті
- Дмитрий А***Отзыв от покупателя. Продавец: NataTextil
Компактна плита з зручним п’єзозапалюванням і хорошою потужністю. Легко транспортується, хоча валіза могла б бути трохи міцнішою. Загалом, практичне рішення для сьогодення.
- Анна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: NataTextil
Плита огонь, баллоны норм
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: NataTextil
Зручно таскать, газ хорошій, але кейс трохи тугий.
- Поліна К***Отзыв от покупателя. Продавец: NataTextil
Плита отлично работает и не занимает много места, Запаливание с пъезо — прямо как магия, только баллоны иногда не сразу встают идеально.
- Продавец NataTextil
Дякуємо вам і раді бачити ще
- Дарина К***Отзыв от покупателя. Продавец: NataTextil
Плита компактная, запаливание с пъезо срабатывает четко, готовить удобно даже в полевых условиях. Только баллоны таскать тяжеловато — зато котлеты жарить кайф!
- Руслан П***Отзыв от покупателя. Продавец: NataTextil
Плита реально крута — швидко розігріває, працює на двох типах балонів, що дуже зручно. Легко переносити, пю чай і їм мівіну)
Дякую вам!
- Анастасия С***Отзыв от покупателя. Продавец: NataTextil
супер
- Продавец NataTextil
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що товар вам сподобався та став у нагоді. Користуйтеся із задоволенням!
- Сергей С***Отзыв от покупателя. Продавец: NataTextil
Користуюсь плитою на протязі 3 днів все ок
- Продавец NataTextil
Дуже дякуємо за відгук! Нам приємно знати, що покупка вам сподобалась. Звертайтесь ще — завжди раді допомогти
- Олена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: NataTextil
Плита компактна і проста в користуванні, підходить для будь-якого виду посуду.
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: NataTextil
Шо сказати, плита реально тягне на всі 2200! Замєчательно, шо можна юзати і великі балони, і картриджи.
- Сара Д***Отзыв от покупателя. Продавец: NataTextil
Плита реально зручна, бо можна використовувати як на маленьких балонах, так і на великому.
- Зоряна Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: NataTextil
Плита простая в использовании, мощность хорошая, огонь равномерный. Валіза конечно мог быть поудобней, но в целом все устраивает
- Олег Г***Отзыв от покупателя. Продавец: NataTextil
все добре,дякую
Дякуємо вам,хай довго служить
- Валентина С***Отзыв от покупателя. Продавец: NataTextil
Дуже гарна річ під час блекаутів, особливо коли в тебе електроплита
- Достоинства:
- Корисний
- Наталья Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: NataTextil
Плита компактна і зручно пакується у валізу, підійде для приготування і підігрівання їжі.
Дякуємо!
- Сара Я***Отзыв от покупателя. Продавец: NataTextil
Удобна плита, отлично подходит для меня
- Орися І***Отзыв от покупателя. Продавец: NataTextil
Готовлю без проблем
Дякуємо!
- Христина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: NataTextil
Плита норм, газ балони теж живі.
Ми раді,дякуємо
- Валентина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: NataTextil
Плита хороша, якісна! Дякую!
- Дмитрий С***Отзыв от покупателя. Продавец: NataTextil
Все супер,працює справно.Це знахідка в такі часи
- Олександр О***Отзыв от покупателя. Продавец: NataTextil
Компактний і зручний комплект. Плита працює стабільно, швидко нагрівається. 10 балонів у кейсі — великий плюс, вистачає надовго. Перехідник у комплекті дуже зручний.
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: NataTextil
Прострочені газові балони, набір з 10 шт,
Ви в курсі що ви продаєте?
Наслідки вас не бентежать?
Вказуйте строки придатності на газових балонах, то ніхто не буде купувати ваш товар, вводите в оману покупців
Ганьба- Недостатки:
- Прострочені газові балони
- Продавец NataTextil
Дякуємо за ваш відгук. Хочемо звернути увагу, що на газових балонах вказується дата виготовлення та рекомендований термін використання виробником, а не «строк придатності» у звичному розумінні, як для продуктів харчування. Балони придатні до використання за умови цілісності та відсутності пошкоджень, що відповідає нормам зберігання.
Разом з тим, нам важливо, щоб ви залишилися задоволені покупкою, тому у разі будь-яких сумнівів ми готові запропонувати обмін товару або повернення коштів. Наш менеджер зв’яжеться з вами для оперативного вирішення питання.
Перепрошуємо за незручності та дякуємо за зворотний зв’язок. - Наталія П***
Дякую за відповідь, Але ж це специфічний товар, наприклад вогнегасники і ті мають термін до використання, це ж не молоток вибачаюсь
Чекаю на вирішення цього питання в найближчий час
Дякую
- ПавлоОтзыв от покупателя. Продавец: NataTextil
Купив три тижні тому, вже під час використання третього балону механізм зламався, не фіксується балон.
Товар не відповідає фото, балони неякісні, залишається близько 20-40мл газу тому, що тиск не достатній для повного використання.- Достоинства:
- Продавец NataTextil
Павле, дякуємо за ваш відгук і що поділилися досвідом користування.
Нам шкода, що у вас виникла така ситуація з плитою. Товар повністю відповідає фото та технічним характеристикам, однак у деяких випадках проблема з фіксацією балона може бути пов’язана з особливостями експлуатації або встановлення.
Щодо залишку газу в балоні — незначна кількість газу може залишатися через недостатній тиск наприкінці використання, що є особливістю портативних газових балонів.
Будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення або зверніться до служби підтримки з номером замовлення — ми обов’язково допоможемо розібратися в ситуації та запропонуємо можливе рішення.