Отзывы покупателей о Мобільний телефон Sigma X-treme PR68 Black-Red

Оценка пользователей 3.74/5
  • Богдан
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Як телефон був нормальний, великі кнопки і хороший звук, що є добре для стареньких. Але технічних проблем з ним було не мало. Спочатку зарядка здохла, а за 2 роки вже і динамік теж

Достоинства:
    Великий, хороша батарея і звук
    Недостатки:
    Технічно поганий, вмирає швидко
  • Едуард Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dimmo. Цвет: Black

Гарний і надійний гаджет.

• Лариса Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Red

Не працюють кнопки середнього ряду - 2, 5, 8. Звісно будемо звертатися для обміну, але Свято ЗСУ для чоловіка зіпсовано! Сподіваюсь не потрібно пояснювати, що не завжди є можливість передавати туди сюди із сервісного центру після ремонту або обміну. Просто немає слів, просто жах і розпач від ситуації

Достоинства:
    Ніяких
    Недостатки:
    Не працюють кнопки середнього ряду, користування неможливе
  • Олексій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Red

Купували для ділуся бо старий вже зовсім погано працював.
    Телефон ніби не поганий, все ніби підходе, але в квартирі біля вікна зв'язок ловить, а вже в середині квартири приймає тільки екстрені дзвінки.

Достоинства:
    Батарея, захист
    Недостатки:
    Всі переваги нівелює погана антена яка не може зловити мережу в квартирі
  • Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

купив батькам додатковий телефон але через 3 міцяці динамік почав тріщати але сказали нехай буде бо на гучномовці чути нормально .........Але пройшов ще рік і телефон почав сам виключатися без ніяких причин розчарований покупкою просто необяснити наскільки вже роблять певне відправлю назад нехай сервіс дивиться але будуть рік ремонтувати!!!

Достоинства:
    мав надію що були!!!
    Недостатки:
    продавець невказав що телефон навіть гарантійний термін невідпрацюе

Олександре.
      Термін гарантійного обслуговування - 18 місяців. Невідомо і незрозуміло навіщо використовувати несправний телефон та ще й тягнути до кінця гарантійного терміну. Рекомендую відправити телефон безпосередньо до нашого СЦ (якщо хочете ремонт за 5-7 днів) ссылка
      За необхідності можна скориствуатись послугами Нової пошти, при гарантійних ремонтах-за наш рахунок.

• Олександр К***

Навіщо тягнути???!!!ти там читати невміеш ти грубіяни там сидять???там написано на гучномовці працював нормально тай батько вирішив невідправляти!!!ДОЙШЛО???а те що зарар почав сам по собі відключатися без причини стало головною причиною чи по іншому проблемою!!!!...я не як ти пишеш що в кінці гарантійного терміну

• Микола С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Операційна система дно, збірка в середині жахлива

Достоинства:
    Не знаю які
    Недостатки:
    Конструкція динаміка така собі, швидко забився в порівнянні з іншими телефонами
  • Владислава А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Red

Купила її знову через два роки.
    Тобто зараз. Після року користування відклеїлися гумові вставки збоку на старій Сігма. Я підозрюю що через підвищену вологу в приміщенні.
    За два роки не підводила. Працює справно і нова і старіша мобілка. Поставила я карту пам'яті на 128 ГБ. Попередньо відформатувавши на іншому телефоні. Ця не бачила її.
    Завантажила гру гта. Куди без цього і 3 ГБ музики.
    Працює супер і не думає тормозити. Надійна звонилка. Гучна і мікро і динамік. Екран нормальний, скло міцне, читаємий.
    А от блютуз навушники підключає і відключає одразу така мабуть прошивка.
    Дротові працюють добре і якісно звучать.
    Позаду щось ледь чутно цоркає- це камера я так припускаю. Це у всіх цієї моделі таке є. Акумулятор так тримає. Що за два тижні я не заряджала ще. Одна поділка таки вмерла. Хоча я користуюсь часто, а музику слухаю дай Боже. Це річ. Міцна і плавала часто. Працює нічого. Падала старіша мобілка ой часто да.

Достоинства:
    Звук, міцний екран, акумулятор, міцний корпус.
    Недостатки:
    Нема докстанції, це печально.

• Валерій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Red

Телефон виконаний дуже якісно. Покупкою дуже задоволений.

Достоинства:
    Якісний товар

• Світлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Red

За півроку користування декілька разів в ремонті, зараз вже 3-й раз. Проблема завжди однакова - нічого не чутно.

Достоинства:
    Гучний виклик
    Недостатки:
    Неякісний мікрофон
    • Rom R***

поганий слуховий динамик111

• Дмитрий Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

4 місяць користування і вже в сервісі, але то таке, може мені не пощастило. Виглядає наче достойно, але реально завеликий. Перше й головне що несподобалось - це ПЗ. Таке враження що його мисав студент після пар. Все дуже незручне. Якісь незрозумілі кроки треба робити для налаштувань й додавання контактів. Імпорт контактів на межі безодні. Приймає тіко по одному! Не підтримує стандарти візитної карти, якщо є якісь поля окрім ім'я й номеру телефону додає тільки ім'я й на цьому фініш. Великі смс розібрані по частинам не збирає. Пам'ять всього на 22 смс здається. Кнопка ліхтарика взагалі залізобетонна, хоч двома руками зажимай. Мелодії - зе бедест фром зе бед. Батарея здається трохи не по розміру, бо треба витягати чимось підваживши.

Достоинства:
    Доволі симпатичний. IP 68. Дуже гучний динамік
    Недостатки:
    ПЗ, ПЗ, і ще раз ПЗ. З такою батареєю повинен був працювати в рази довше.

Дякуємо за Ваш критичний коментар. Корисні конкретні пропозиції щодо покращень наших пристроїв збираємо через службу підтримки користувачів - там більше можливостей для спілкування та обміну інформацією ссылка

• Guravel

Вам вирішувати чи подобається гаджет, але хочу зауважити, що "залізобетонна" кнопка ліхтарика, то є велике благо, а не вада. На моєму старому "Сигмі" (та модель вже знята з виробництва), ліхтар вмикався від того, що міцно візьмеш телефон рукою, а іноді і просто в кишені. Скінчилося тим, що я опцію ліхтарика приніс у жертву, та заблокував ту кнопку герметиком. Виробникам до уваги: вважаю, що ліхтарик у телефоні це зручно, але навіщо його робити таким потужним, наче живлення від автомобільного акумулятора? Зазвичай телефоном не користуються як повноцінним ліхтарем. Його задача підсвітити у під"їзді, щоб сходинки побачити, та вхідні двері до квартири, щоб ключем у замок влучити. Для таких використань достатньо пустити через світлодіод струм 15 - 25 мА. Буде не зайвим залишити механічну кнопку увімкнення ліхтаря, а налаштування яскравості, починаючи з 5 - 10 мА, винести у меню. Також, дуже зручно буде отримати в нових моделях механічну кнопку, яка вмикає запис розмови під час розмови.

• Ігор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Red

За свої кошти, топчик. Як запасний телефон для зв'язку те що треба.

Достоинства:
    Флешка, радіо працює без гарнітури, ліхтарик, батарея.
    Недостатки:
    Тайп сі напевно не заряджає, ще не розібрався. Звичайні заряджає
  • Богдан С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Телефон брав для роботи. Працює добре. Мережу ловить гарно навіть в місцях де покриття не дуже, що для мене було надважливо. Батарея реально тримає тиждень. За свої кошти топ.

Дякуємо за Ваш відгук

• Віктор Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Red

Телефон великий і дуже зручний. Локалізований для України. Купив для себе. Рекомендую для практичних і активних людей. Якщо Вам не потрібен мобільний інтернет, то це саме для Вас.

Достоинства:
    Тривалість роботи, швидкість доступу до функцій; великиі шрифт, екран, клавіші.
    Недостатки:
    Потрібно конвертувати стороннє відео для перегляду.

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Сам телефон непоганий ,але пройшло 3 місяці і почав рипіти!!!Батько щоб нормально чути вкл Динамік

Достоинства:
    Великий заряд батереї
    Недостатки:
    через 3 місяці почав рипіти

Дякуємо за Ваш відгук.
      Олександре, візьміть до уваги. що в вологозахищених телефонах динаміки і мікрофон закриті спеціальною мембраною. При використанні телефона в період пониження температури може спостерігатись погіршення якості передавання звуку. Спробуйте короткочасно відкривати заглушку відсіку роз'ємів, це призведе до вирівнювання тиску всередині телефону і покращить роботу динаміка. Якщо це не допоможе - необхідна буде діагностика в СЦ (нагадаю, що термін гарантійного обслуговування - 18 місяців). Звертайтесь безпосередньо до нашого СЦ ссылка

• Микола С***

Дуже не зручний телефон
    Все не як у людей
    Розблокування незрозуміле (потрібно тримати довго кнопку *)
    Налаштувань дуже мало (неможна налаштовувати стрілки навігації)
    Набір номера телефону жахливо виглядає
    Також щось бряскотить в середині

Дякуємо за Ваш відгук.
      Яких налаштувань не вистачає? З вдячністю приймаємо УСІ побажання користувачів через службу підтримки ссылка
      Багато користувачів просили саме про такий спосіб розблокування - однією кнопкою. Є у нас телефони з розблокуванням двома кнопками.
      Щодо "налаштування стрілок навігації" Це називається клавіші швидкого доступу, дії налаштовуються в Меню--Телефон--Клавіші швидкого доступу.
      За посиланням ссылка зібрані відповіді на часті питання щодо продукції нашого бренду, в тому числі і опис деяких налаштувань для всіх телефонів

• Ярослав О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Red

Мама подарунком на день народження задоволена

Достоинства:
    Для старших людей те що треба

• михайло
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Red

Телефон працює,але потрібно розбиратися з користувацькими налаштуваннями(мені незрозуміло опції : переважно передача даних - чи переважно дзвінки.Мова про Блютус?)

Достоинства:
    Захищеність, батарея.

Дякуємо за Ваш відгук.
      Залиште "переважно виклики" як було за замовченням. Це не про Bluetooth. Якщо є питання по налаштуванням, можна деякі відповіді знайти в Базі знань ссылка або звертайтесь до Служби підтримки ссылка

• михайло

Дякую за відповідь!

• михайло к***

Дякую!

• Юрий Ю***

Отлично

• Андрій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Red

Купував батькові 78 років. Каже що норм.

Достоинства:
    Довго тримає заряд батареї.

• Вікторія Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Дякую за замовлення, ще не тестили, бо це на подарунок, дякую за подарунок у вигляді стартового пакету

• Володимир Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cartic. Цвет: Black

Чудовий, надійний. Крепкий, для великих пальців зручно, що кнопки не зливаються, кожна окремо.

Достоинства:
    Ємкість АКБ збільшена.
    Недостатки:
    Зарядна док. станція з минулих версій телефона не підходить, кількість номерів в пам'ять телефона обмежена до 500, в об'яві вказано 1000.
  • Віктор М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Купив телефон оплатою частинами. Товар новий, але прийшов з браком, динамік робить не добре як у бочку говориш. Повернув товар назад на розетку, ні слуху ні духу від розетки ні грошей.

Недостатки:
    Не робочий динамік
  • Андрій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Хрипи у гучномовцю і навушнику, мене чують добре. Дуже важко установлюється і знімаєть акумулятор. Друзі такий телефон випробовували: кидали і топили, поки все ок, крім царапин.

Достоинства:
    Кажуть, що протиударний та вологозахищений.
    Недостатки:
    Хрипилі звуки,
  • Виталий Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Red

Взагалі телефон чудовий. Є читач електронних книг але сприймає лише ТХТ і то все в квадратиках, тобто не розпізнає шрифт. Є режим павербанку, і якби був usb type C можна було застосовувати кабель без «костелів». В телефоні немає браузера, та він і не потрібен. В наявності радіо яке працює без навушників. Взагалі таким телефони потрібно ставити 4g модем та wifi модуль щоб можна було роздавати інтернет. Зараз є пакет мегабайтів які я міг би використовувати.

Достоинства:
    Тримає заряд близько 4 неділь
    Недостатки:
    Micro usb. Немає звуків для повідомлень, використовуються такі ж як при дзвінку.

Дякуємо за Ваш відгук.
      TXT файли мають бути збережені з кодуванням UNICODE (про що написано в інструкції на сторінці 19).
      Про USB Type-C. Переводимо ВСІ телефни на такий роз'єм. На даний vомент вже в продажу 4 моделі, одна з яких підтримує функцію Powerbank, До кінця поточного року плануємо ще 5 моделей, серед них будуть і захищені з функцією Powerbank

• Сергій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Доброго дня купив телефон, почав рипіть слуховий динаміка, погано чуть співрозмовника, телефон не падав, чути як він трусиця наче не закріплений?,

Реомендую звернутись до нашого СЦ ссылка для діагностики та можливого ремонту пристрою

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Свою роботу виконує, рекомендую.

Достоинства:
    Не великий, не дуже важкий, зв'язок ловит добре, чути добре
    Недостатки:
    Не виявив

Дякуємо за Ваш відгук та вибір продукції Sigma mobile!

• Сергей З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

По функционалу все хорошо. На экране большие кнопки все видно. От батарее ожидал что будет дольше держать ну и довольно большой.

• Вадим Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Red

Купив батькові телефон,шикарний чесно!Звязок всюди є,батарея тримає довго,радіо без наушників це топчик для старших людей!!!!Рекомендую все супер!!!

Достоинства:
    Батарея,Звязок,Звук
      Представник бренду

Дякуємо за ваш відгук.

• Оксана С***

у мене пиатння до продавця, просто не знайшла як його задати на сайті) чому радіо без навушників всіх так тішить)? а є можливість у цього телефону вмикати навушники? , бо якраз також шукаю телефон для батька, то він без навушників жити не може)

Радіо "без навушників" тішить тому, що у телефона є вбудована антена. В багатьох телефонах для роботи радіо необхідна зовнішня антена, в якості якої використовують саме навушники. ЗВичайно, Ви можете використовувати для прослуховування радіо у цій моделі навушники.

• Ракочий М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Red

Не працює клавіша вправо, прошивка сира.

Достоинства:
    Яркий, голосний
    Недостатки:
    Сігма зовсім просіла, кожен 3й телефон брак

Михайле, з вдячністю приймемо інформацію про:
      - сирість прошивки, в чому саме на Ваш погляд і що треба змінити
      - звідки інформація про такий відстоток браку, СЦ такого не спостерігає
      Чекаємо Вас на зв'язку у комфортний для Вас спосіб: ссылка або ссылка або [email protected]
      Пристрій надсилайте безпосередньо в наш СЦ ссылкаремонтуємо швидко, відправляємо Новою поштою

• Артем Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Вийшов з ладу через два тиждні. Сервісний центр молодці, відремонтували швидко и безкоштовно. Заміна материнської плати.

Достоинства:
    Звук, заряд.
    Недостатки:
    Вийшов з ладу через 2 тиждні
  • Татьяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Нормальный телефон за свои деньги,брала родителям им подошёл,громкий звук,фонарик,крупные клавиши,ударопрочный.

Дякуємо за Ваш відгук

• Сергей Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Red

За такую цену отличный отличный мобильный телефон

Достоинства:
    Долго держит батарею.

Дякуємо за Ваш відгук та вибір продукції Sigma mobile

• Ігор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Red

Телефон цікавий, але виявився при користуванні недолік - не було звуку в динаміку в звичайному режимі. При цьому в режимі гучномовного звязку все працювало. Регулювання та скидання до заводський налаштувать не допомогло. Довелось повернути на другий день.

Недостатки:
    Проблеми з динаміком
  • Вадим С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Red

телефон мне нравится, не толстый, не знаю наверно брак заводской, ни когда такого не было, чтоб кнопка не нажималась после 1 месяца ,как купил телефон

Достоинства:
    ударопрочный,воду не пропускает( не проверял это ,но так написано в характеристиках ),не такой толстый как другие телефоны,батарея большая - долго держит заряд( даже на пустом индикаторе 20 дней держит заряд,и звонить можно ,на 21 день примерно 5-7 часов и все телефон тухнет,надо заряжать,и это хорошо, стоко заряд держится пустой без кубиков )
    Недостатки:
    через 1 месяц кнопка 1 - перестала работать,все бы хорошо, если б не кнопка 1 , подвела кнопка 1

Вадиме, дякуємо за Ваш відгук. Рекомендую надіслати телефон для ремонту (нагадаю, що гарантійний термін - 18 місяців) безпосередньо до нашого СЦ ссылкаРемонтуємо швидко. За необхідності мождива доставка Новою поштою (у випадку гарантійного ремонту - за наш рахунок)

• Иван
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Red

В целом нормальная звонилка, но вместо камеры 0.3 мегапикселя лучше могли поставить более яркий фонарик.

Достоинства:
    Долго держит заряд, водозащита.
    Недостатки:
    Слабый фонарь.
  • Павло
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Red

Супер телефон. Зарядьтримає 3 тижні, зв'язок стабільниц.

Достоинства:
    Ціна, аккумулятор

Дякуємо за Ваш відгук та вибір продукції Sigma mobile