- Алёна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ХаткаЗоо. Вес: 100
Швидко зв'язались і відправили. Товар якісний, зважили точно. Все сподобалось.
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: ХаткаЗоо. Вес: 100
Дякую, що в час блекаутів відправили замовлення, це дуже цінно
- Достоинства:
- Знайшла цей корм тільки в Розетці
- Недостатки:
- Трішки довга достакв
- Лиана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: ХаткаЗоо. Вес: 100
Папуга відмовився їсти цю кашу, брала в інших- то їв з радістю.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: ХаткаЗоо. Вес: 100
Швидка доставка кур'єром! Корм відмінної якості!
- Алина н***Отзыв от покупателя. Продавец: ХаткаЗоо. Вес: 100
Замечательный товар! Брала для попугайчика калита 1 мес. Хорошо набрал вес. Продавец привез домой заказ. Очень благодарна
- Достоинства:
- Отличное качество
- Недостатки:
- Не замечено
- Татьяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: ХаткаЗоо. Вес: 100
Не приємно вражена, замовляла суміш для немовлят папуг 2уп по 100 гр, товар прийшов у пакетику без жодної ідентифікації, ні тобі назви ні терміну придатності про партію та інструкцію взагалі мовчу, навіть роздруківки не вкладено, до того ж відправили лише після другого дзвінка . В описі товару що це розфасовка не було жодного слова
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: ХаткаЗоо. Вес: 100
Не рекомендую. Замовила 200 гр, приїхало в прозорому пакеті. Де термін придатності, де зберігалося, якими руками ви його набирали, а як розвлдити? В мене пташка хвора і потребує особливо харчування, з такою шумішю ще більше хвороб можна назбирати. Попереджати потрібно, що це розфасований продаєте!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Приїхало в прозорому пакеті
- Яна В***Отзыв от покупателя. Продавец: ХаткаЗоо. Вес: 100
Товар дуже сподобався
- Людмила Р***Отзыв от покупателя. Продавец: ХаткаЗоо. Вес: 100
Не рекомендую
- Достоинства:
- Швидкість доставки
- Недостатки:
- Товар прийшов в пакеті без будь-якої ідентифікації. Відсутня інструкція по використанню, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання.
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: ХаткаЗоо. Вес: 100
Все чудово. Рекомендую
- Мокроусова Е***Отзыв от покупателя. Продавец: ХаткаЗоо. Вес: 100
Покупала корм для только вылупившихся голубят отказников, птенцы хорошо его едят, набирают в весе, нет никаких проблем у птенцов. Заказываю ещё
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: ХаткаЗоо. Вес: 100
Рекомендую)
- Олександра Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Korman. Количество в упаковке: 1. Вес: 3000
Швидко
Лояльно