Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Шлифмашина орбитальная Mächtz MOS-500 VS, эксцентриковая 125мм

Оценка пользователей 4.7/5
  • Виталий
    Отзыв от покупателя. Продавец: PS.tools

Доставка досить швидко, Окремо дякую за запропоновані шліфувальні круги, не довелось окремо купляти. За якість самого виробу ( окрім того що достатньо прийнятна для домашнього ужитку, подальша експлуатація покаже) багато сказати не можу оскільки до цього користувався один єдиний раз подібним професійним приладом більш іменитого виробника то великої різниці не помітив, окрім можливо потужності. Але для моїх потреб цілком влаштовує. Дуже приємно було мати справу з таким продавцем. Дякую

Достоинства:
    Ціна-якість
    Недостатки:
    Поки не виявлені
    • Продавец  PS.tools

Доброго дня! Дякуємо за ваш детальний відгук та довіру до нашого магазину.

Нам дуже приємно, що ви відзначили швидку доставку та консультацію щодо шліфувальних кругів — ми завжди намагаємося подбати про всі деталі, щоб ви могли одразу розпочати роботу без зайвих клопотів. Також раді, що орбітальна шліфмашина Mächtz MOS-500 VS чудово справляється з вашими побутовими завданнями та демонструє гідний результат.

Бажаємо легкої експлуатації та успішного втілення всіх запланованих проєктів! Завжди раді бачити вас знову.

• Микола П***

Працює на відмінно.

Достоинства:
    Дуже гарно лежить в руках.
    Недостатки:
    Поки ще невиявлені.
    • Продавец  PS.tools

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку.

• Александр Т***

Дуже зручна штука

Дякуємо за ваш відгук!

• Марія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PS.tools

Швидка доставка ,привітна і ввічлива продавчиня!

Недостатки:
    Поки що нема
    • Продавец  PS.tools

Вітаємо! Дякуємо, що знайшли час поділитися враженнями від покупки. Ми дуже цінуємо, що ви відзначили роботу нашої команди та швидкість відправки.

• Андрій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PS.tools

Це мій перша машинка, то порівнювати нема з чим. Якість гарна ,зручно тримати, плавно регулюються оберти. Свої задачі виконує на 100%.
    Мені сподобалась .

Достоинства:
    Якість , плавно регулюються оберти.
    Недостатки:
    Для себе не знайшов.
    • Продавец  PS.tools

Вітаємо! Дякуємо за чудовий відгук. Раді, що ваша перша шліфмашина Mächtz MOS-500 VS виправдала очікування і чудово виконує свою роботу. Плавне регулювання та зручність — це дійсно запорука якісного результату.

Приємного користування та лише успішних проєктів! Будемо раді бачити вас знову за новими покупками!

• Володимир К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PS.tools

При дотику до поверхні моторчик зупиняється, працювати з ним неможливо. Якщо включити максимальні оберти і не натискати, то злегка щось воно гладить, але не шліфує, бо як тільки трішки прижати то одразу зупиняється. Одним словом нерекомендую

Достоинства:
    Єдина перевага це ціна, але як би знав що воно настільки неякісне, то б дивився на інші моделі
    Недостатки:
    Неможливо ним працювати
    • Продавец  PS.tools

Вітаємо! Нам дуже прикро, що ви зіткнулися з такою проблемою. Ситуація, яку ви описуєте (зупинка двигуна при мінімальному натисканні на потужності 500 Вт), абсолютно не є нормою. Це може вказувати на заводський дефект.

Також хочемо зазначити, що ексцентрикові шліфмашини працюють за рахунок високих обертів та амплітуди коливань, тому сильного натискання вони не потребують — інструмент має шліфувати під власною вагою. Проте повна зупинка двигуна неприпустима.

На всю техніку Mächtz діє офіційна гарантія. Будь ласка, зверніться до нашого сервісного центру або в особисті повідомлення для діагностики та заміни/ремонту інструменту. Ми обов'язково допоможемо вирішити це питання!

• Максим Б***

Працює добре

• Сергій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PS.tools

Купляв цей інструмент по отзивам розетки та доступною ціною як для інструмента побутового рівня. Перші враження приемні, гарна ергономіка, можно працювати тривали чам, є контейнер для пилесбору. Машинка свою роботу виконує. Для бита можно пробувати купляти та працювати, але може виникнути неприємний нюанс як це трапилося в моєму випадку. Може мені попався просто брак.

Достоинства:
    Ціна, гарна ергономіка.
    Недостатки:
    На перших міжкімнатних дверях почав покидати чат підшипник плошадки на яку кріпеться наждачний папір. Відправив на сервіс, все поміняли.
    • Продавец  PS.tools

Дякуємо за детальний фідбек. MOS-500 VS розрахована на фінішне шліфування в умовах домашньої майстерні, де ергономіка важливіша за тривале навантаження. Для серійних робіт, як-от перешліфування масиву дверей, вузол підшипника може перегріватися. Раді, що сервіс оперативно виправив ситуацію — для побутового сегмента це оптимальний вибір під періодичні задачі.

• Анатолій Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PS.tools

Дуже зручний прилад для виконання робіт в домашніх умовах

Достоинства:
    Недостатки:
    Поки немає
    • Продавец  PS.tools

Добрий день! Дякуємо за відгук!

• Роман В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PS.tools

Ось справжні продавці. По - перше послуги з доставки НП, взяли на себе, по - друге заздалегідь приготували фірмовий пакет для транспортування товару після отримання, і взагалі- документи на гарантію оформлені, щей положили ручку та маленький записник. І головне- машинка працює аж гай шумить!! Дякую продавцю. Були б такі усі!

Достоинства:
    Ціна, якість обслуговування
    Недостатки:
    Не знайшов
    • Продавец  PS.tools

Добрий день! Щиро вдячні Вам за відгук! Бажаємо успішної експлуатації на довгий час!

• Алексей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PS.tools

Неплохая вещь своих денег стоит. Рекамендую. Один минус контейнер для пыли славбенко держится, на работу не влияет. Вообщем

• Продавец  PS.tools

Дякуємо за відгук. Модель MOS-500 VS з двигуном на 500 Вт та регулюванням обертів добре підходить для шліфування дерева чи зняття лаку в умовах домашньої майстерні. Щодо контейнера: при інтенсивній вібрації на високих обертах кріплення може послаблюватися, тому для тривалих чистових робіт логічніше підключати пилотяг. Це надійний інструмент для періодичних задач, але не для щоденної багатогодинної експлуатації в цеху.

• Анастасія Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PS.tools

Дякую за товар і обслуговування, все на вищому рівні)

• Продавец  PS.tools

Дорий день! Дякуємо за високу оцінку нашого магазину!

• Вадим П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PS.tools

Спасибо большое!!! Пришло быстро, упаковка цельная, надёжная, товар качественный и работает! Надеюсь, что со временем ничего не изменится и я смогу Вас рекомендовать смело!!!

Достоинства:
    Качество товара и скорость доставки
    • Продавец  PS.tools

• Василь
    Отзыв от покупателя. Продавец: PS.tools

Зателефонували для підтвердження, швидко відправили. На вигляд шліфмашинка якісна, пластик приємний. Запускається. Далі по роботі буде видно. Судячи з того, що гарантія 24 міс, має працювати. Приємно, що доставка безкоштовна та ще й поклали презент: брендований пакет, ручку та стікери, дрібнички, а дуже приємно, коли коробку несеш не перед собою, а в зручному пакеті. І тепер є де і чим робити нотатки. Щиро вдячний. Приємно, що є продавці, які цінують кожного клієнта незалежно від вартості замовлення.

• Анатолий Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PS.tools

Машинка дуже сподобалось, прекрасно виконує свою роботу. Брав для побутових задач. З мінусів тільки те, що через пил дуже важко знімається та закладається пластиковий мішок для мусору

• Василь Г***

Все згідно опису

• Денис М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PS.tools

Досить гарно шліфує як метал так і дерево, для дому те що треба!

• Продавец  PS.tools

Добрий день! Ми вдячні Вам за придбання шліфмашинки та залишений відгук з фото. Раді, що ви задоволені своїм вибором. Бажаємо успішної експлуатації на довгий час!

• Татьяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PS.tools

Дякую продавцю за швидку відправку.
    На перший погляд все сподобалось.
    Приємно було бачити, що навіть гарантійний оформлений.
    (що зараз рідкість )
    Сподіваюсь на довготривалу працю шліфмашинки, яку я обрала для домашнього користування.

• Продавец  PS.tools

Дорий день! Дякуємо за високу оцінку нашої роботи!

• Александр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PS.tools

Выглядит аккуратно. Работает нормально. Не знаю сколько прослужит но первое впечатление положительное. Тем более за такую цену.

• Ростислав К***

Дуже гарний інструмент

• Алексей В***

Отлично работает

Достоинства:
    Цена /качество
    Недостатки:
    Требует доработки пылесборника
    • Сергей К***

Какой доработки ? Пыль совсем не всасывает ? Для меня очень актуально т.к. квартира жилая и хочеться работать без пыли

• Олександр К***

Все добре.

• Валентин М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PS.tools

Після трьох спроб шліфувати деревину висунулась і все((

Достоинства:
    Недостатки:
    Не вмикається
    • Продавец  PS.tools

Добрий день! Нам шкода. що ви зіткнулися з такою проблемою. Ми зв'яжемося з вами найближчим часом для вирішення питання. На продукцію Machtz надається два роки гарантії. Ви також можете самостійно звернутися до сервісного центру. Контакти сервісного центру можна знайти в гарантійному талоні або на офіційному сайті бренду.

• Сергей И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PS.tools

Дизайн як у професійний та дорого інструменту. Пробував один раз все дтбре машинка працює гарно

Достоинства:
    Досить зручна шліфувальна машинка! Купив для себе в подарунок на новий рік!
    Недостатки:
    За таку ціну немає
    • Продавец  PS.tools

• Светлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: PS.tools

Доставили швидко,все перевiрили ,машинка легка у користуваннi. Я аматор- початкiвець,мене все влаштовуе.Добре шлiфуе меблi,пiдлогу

Достоинства:
    Доставили швидко,все перевирили,е гарантiйний талон
    Недостатки:
    немае
    • Продавец  PS.tools

• Ситник Р***

Продавець супер , товар теж відмінний . Рекомендую

Достоинства:
    Відправили швидко , ціна актуальна маються скидки .
    • Продавец  PS.tools

• Никита С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PS.tools

Покупал для дома, отшливофал им штуки 3 шкафа, пол в доме и еще по мелочи, все работает исправно, за эти деньги то что-надо!

Достоинства:
    Цена, качесство
    Недостатки:
    Пылезборник хрупоковат, треснул у основания но все равно держится
    • Продавец  PS.tools

• Микола Ч***

Працює!!!

Достоинства:
    Ціна.
    Недостатки:
    Ціна.
    • Продавец  PS.tools

• Юрий
    Отзыв от покупателя. Продавец: PS.tools

Доставили вчасно. Прийшла в повній комплектації. Зручно тримати в руці та робити нею. Був приємно вражений під час роботи

Достоинства:
    Зручна ручка, не важка як для мене
    Недостатки:
    Пока ще не виявив
    • Продавец  PS.tools

Добрий день! Дякуємо за вибір продукції бренду Machtz та Ваш відгук!

• Ольга Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PS.tools

Все супер! І товар і обслуговування!

• Виталий С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PS.tools

Все, добре, за свою ціну чудова якість.

• Виктор Д***

Работает на ура, 120 м2 шпаклёвки отработала легко

• Сергей К***

Как справляется с пылью ?

• Володимир В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PS.tools

Чудовий гаджет у своїй ціновій політиці.

Достоинства:
    Потужний, відсутній різкий запах пластику.
    Недостатки:
    Не виявлено.
    • Продавец  PS.tools

• Олександр Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PS.tools

Для моїх домашніх цілей топ інструмент!
    Ручка дозволяє зручно управляти двома руками. Досить потужна: шліфував дерево на 4му режимі, цього було достатньо. Досить потужна, оберти не падають при першому дотику до поверхні.

Достоинства:
    Потужність, можливість регулювати оберти
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  PS.tools

• Євгеній Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PS.tools

Зручна, компактна шліфмашина, надійно лежить в руці, все сподобалося .

Достоинства:
    Гарна якість за доступною ціною.