- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: SaleGo
Брала дитині на школу на 3й клас, скажу чесно,на вигляд красивий рюкзак,і набір, але ж після місяця носки став розлазиться,плюс постійно сдавала в ремонт,підшивать ременці,які постійно відривались,не рекомендую,намучились з ним та ледве виходили.Плюс він не держе форму,звисав дуже низько,в дитини боліла спина.Із плюсів сумка -шопер гарна.
- Достоинства:
- Сумка -шопер
- Недостатки:
- Бистро розлазитись почав,відривались постійно ремінці
- Олександр Н***Отзыв от покупателя. Продавец: SaleGo
Все норм
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: SaleGo
Купували 30-го серпня. Пенал порвався в перший день, медведик не прийшов. Рюкзак ще тримається, але біля замка уже почав лізти. Шопер поки норм,але його використовуємо раз на тиждень .
- Алена С***Отзыв от покупателя. Продавец: SaleGo
Все пришло целое без пятен. Быстро доставили. Все в комплекте пришло одно но не пришли значки.
- Достоинства:
- Быстрая доставка
- Недостатки:
- Нет в комплекте значков
- Ліза Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: SaleGo
Дуже гарно в меститильний
- Достоинства:
- Гарно
- Недостатки:
- Не такий як на фото
- Галина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: SaleGo
Купила набор в подарок внучке, ей очень понравился набор. Фиолетовый ее любимый цвет
- Достоинства:
- Цвет
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: SaleGo
За такі кошти не поганий набір.
Чи витримають такі пластмасові кріплення вагу шкільних речей, питання відкрите.
Але відсутні значки, порвана іграшка. На сумці на білому чорна нитка, як чорна пляма, на видному місці. Звісно що серветками витерти її не можна. Дитина засмучена.- Продавец SaleGo
Вітаю. Дякуємо за замовлення та відгук! Наш менеджер зв'язався з вами для вирішення даного питання. Вибачте за незручності.
- Оксана
Дякуємо за швидкий зв'язок. Все вирішили)
- Вікторія С***Отзыв от покупателя. Продавец: SaleGo
Были разводы рыжего цвета,но салфеткой все вытерлось.Спасибо за быструю доставку.
- Достоинства:
- Многиеарманов
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: SaleGo
Доброго дня, замовлення отримала швидко,якість рюкзака гарна,все влаштовує, співвідношення "ціна-якість". Дякую!
- Дар'я Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SaleGo
Дуже крутий рюкзак мені сподобався
Дякую за швидку доставку - Олександр З***Отзыв от покупателя. Продавец: SaleGo
Все супер, навіть не сподівався що дитині так сподобається. Іграшка та значки 4 шт в комплекті.
- Мар'яна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: SaleGo
Все сподобалось,товар відподає опису.
- Достоинства:
- Швидка доставка