- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/Объем: 75 мл. Цвет: 101 Белый
Відмінна фарба! Мені все сподобалось. Перекриває починаючи з другого шару. Перед нанесенням кожного шару, збовтуйте, так краще зафарбовує. На фото те що було, після фарбування стали однакові. Фото доповню ще.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не виявила, за ці гроші та з безкоштовною доставкою їх бути не може!
Дякуємо вам за чудовий відгук! Дуже приємно, що фарба-ліквід Walkin Active допомогла оновити ваше спортивне взуття та виправдала очікування. Ви правильно підмітили важливий момент — добре збовтувати перед нанесенням для кращого покриття.
Раді, що результат вас задовольнив і взуття виглядає як новеньке. Дякуємо за довіру та корисні поради для інших покупців!
- ГалинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/Объем: 75 мл. Цвет: 101 Белый
Трошки освіжає взуття, легко змивається. Можливо на пористій підошві буде триматись довше
Дякуємо за ваш відгук! Дійсно, на різних поверхнях стійкість може відрізнятися.
- Юлія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/Объем: 75 мл. Цвет: 101 Белый
Дещо треба призвичаїтись, щоб не згущувалася фарба при завершенні нанесення.
- Достоинства:
- За декілька шарів зафарбовує великі дефекти в кольорі
- Недостатки:
- Рідка
Дякуємо за відгук! Так, при першому використанні може знадобитися трохи практики, але з часом фарба наноситься рівномірніше та дає бажаний результат.
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/Объем: 75 мл. Цвет: 101 Белый
Не купляйте. Хоч і зафарбовує непогано, але якщо ви потрапити під дощ або намочите взуття вся фарба змиється.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не стійка, не тримається при намоканні
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом! Нам шкода, що фарба-ліквід не виправдала Ваших очікувань у випадку намокання. Засіб призначений передусім для косметичного догляду та оновлення зовнішнього вигляду взуття, тому не є водостійким.
- Виктор М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/Объем: 75 мл. Цвет: 101 Белый
Фарба досить якісна.
- Достоинства:
- Фарба дуже добре пофарбувала взуття.
- Недостатки:
- Светлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/Объем: 75 мл. Цвет: 101 Белый
Не знаю,як буде після носіння взуття,ще не випробувала,але зафарбувала на відмінно.
Дякуємо за Ваш відгук, Світлано!
Раді, що фарба добре зафарбовує.
Якщо будете мати змогу протестувати після носіння-будемо вдячні за оновлений відгук.
Гарного дня та вдалого використання!
- Олена Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/Объем: 75 мл. Цвет: 101 Белый
Дуже сподобилась.Дякую.
- Достоинства:
- Зручно та дешево.
- Недостатки:
Дуже дякуємо за ваш відгук, Олено!
Раді, що фарба для спортивного взуття вам сподобалась.
Гарного дня, та вдалих продажів!
- Каревский Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/Объем: 75 мл. Цвет: 101 Белый
Насадку можно было бы интересный придумать.
Дякуємо за Ваш відгук!
Щодо насадки — ми обов’язково передамо Вашу пропозицію виробнику!
- ГаннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/Объем: 75 мл. Цвет: 101 Белый
Шикарно!
Єфект видно на фото для порівняння) - Марія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/Объем: 75 мл. Цвет: 101 Белый
Рекомендую
Супер крем для білої підошви
Взуття стає як нове
Легко наноситься, швидко сохне- Представник постачальника
Дякуємо за вашу рекомендацію! Дуже раді, що фарба-ліквід Walkin Active допомогла повернути білизну підошві та зробила ваші кросівки як нові. Приємно чути, що засіб легко наноситься та швидко сохне.Нехай ваші улюблені кросівки надалі виглядають бездоганно!
- Олена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/Объем: 75 мл. Цвет: 101 Белый
Хороший крем!
Дякуємо за високу оцінку фарби-ліквід Walkin!Рекомендуємо спробувати інші товари серії Walkin,які встигли зарекомендувати себе на ринку позитивно!
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/Объем: 75 мл. Цвет: 101 Белый
Норм красить
- Достоинства:
Олеже, дякуємо що залишили свій відгук на сайті.