- Евгений С***Отзыв от покупателя. Продавец: INT. Размер: S. Цвет: Черный
Класс
- Алексей И***Отзыв от покупателя. Продавец: INT. Размер: L. Цвет: Черный
Брюки отличные, проверены под дождём - не промокают. Но учтите, маломерки, смело берите на размер больше, в поясе тоже узковаты. Тёплые Спасибо продавцу за быструю отправку!
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: INT. Размер: XL. Цвет: Хаки
Загалом хороші штани нормальної якості. Трохи дивний крій, але це справа звички і смаку.
- Достоинства:
- Хороші штани.
- Недостатки:
- Відсутність розмірної сітки. Штани досить малорозмірні взяв ХL( як завжди беру) виявилися замалими, довелося міняти(поміняли швидко) - 2ХL підійшли.
- Едуард Л***Отзыв от покупателя. Продавец: MetroCarryStyle. Размер: XL. Цвет: Черный
Штани топ, ношу з задоволенням!
- Достоинства:
- Зручні
Соответствует
- Олег М***Отзыв от покупателя. Продавец: MetroCarryStyle. Размер: XL. Цвет: Черный
Штани дійсно якісні. Шви охайні, після прання колір не потьмянів.
- Достоинства:
- Стильні, зручні
Соответствует
- Гайдукова С***Отзыв от покупателя. Продавец: MetroCarryStyle. Размер: 2XL. Цвет: Черный
Штани якісні, хоч кишені не дуже зручно розташовані але завдяки ним штани мають дуже стильний вигляд. Рекомендую.
- Достоинства:
- Надійна, якісна, стильні
- Сергій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: INT. Размер: L. Цвет: Хаки
Чудові брюки.
- Достоинства:
- Всі шви рівненькі.тканина суперова.
- Недостатки:
- Бокові кишені не зовсім бокові. Вонимна колінах. І якщо щось покласти,то не зовсім зручно. Але то фігня. Брюки - суперові. Рекомендую.
- Ростислав Р***
Де взяти розмірну таблицю?
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: MetroCarryStyle. Размер: XL. Цвет: Черный
Дуже якісні штани, купувала зятю - сподобались, думаю і чоловіку взяти.
- Достоинства:
- Якісні, теплі
- Недостатки:
- ----
Соответствует
- Сергій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: MetroCarryStyle. Размер: XL. Цвет: Черный
Штани гарної якості, не кошлатяться та зберігають колір після прання.
- Достоинства:
- Теплі, якісні
- Недостатки:
- ----
Соответствует
- Павло Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: MetroCarryStyle. Размер: XL. Цвет: Черный
Штани зручні та практичні, ідеально підходять для прохолодної погоди. Рекомендую.
- Достоинства:
- Зручні, теплі
- Недостатки:
- ----
Соответствует
- Діана Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: MetroCarryStyle. Размер: M. Цвет: Хаки
Штани суперзручні. Матеріал якісний, добре зберігає тепло й не кошлатиться.
- Достоинства:
- Зручні, якісні
- Недостатки:
- ----
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: RAZA. Размер: XL. Цвет: Черный
Ошибся в размере, обменяли быстро.
- Достоинства:
- Удобные, немаркие, теплые
- Виталий У***Отзыв от покупателя. Продавец: RAZA. Размер: L. Цвет: Черный
Штани сподобались, але приїхали малі(
Як можу обміняти на більші?Соответствие размерной сетке
Маломерит
- Дмитро М***Продавец: INT. Размер: XL. Цвет: Черный
Брав на свій 50 розмір і зріст 180 розмір XL. Підійшов нормально.
Тканина норм, утеплення є. Але крій геть не зручний. З-за того, що кишені знаходяться на колінах, а не по боках, присідати не зручно, на колінах тканина не тягнеться. А про те, щоб покласти у ці кишені щось взагалі мова не йде. Короче, задум непоганий а реалізація як завжди. - Віталій С***Продавец: INT. Размер: L. Цвет: Черный
Відсутня таблиця розмірів. Відсутні бірки про країну виробництва, штрих-код, матеріали, способи догляду та прання, що натякає на підвальне виробництво товару. В мене весь одяг М розміру, але тут замовляв L і враження ніби це якась S або XS. Примірочна в Розетці вкрай не зручно зроблена. Ціна дорожча за аналоги в магазині одягу
- Достоинства:
- Недостатки:
- Відсутня таблиця розмірів, незрозумілі формати розмірів, відсутні бірки