Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о USB LED Лампа Фонарь 200 W Светильник Аккумуляторный Ночник с Подвесом Лампочка Светодиодная Беспроводная Кемпинговая Походная Туристическая Аварийная На Батарее

Оценка пользователей 4.4/5
  • Наталья Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop. Цвет корпуса: Белый

Одна жінка написала , що є інструкція . В мене прийшла лампа без інструкції . Скажіть магазин , там входить інструкція , дуже цікаво ?

• Продавец  VilliniShop

Доброго дня . Дякую за відгук , звісно кругом є в комплекті . Але вся інструкція також і розписана в картці товару . Товар доволі простий , ви можете отримати інформацію з картки товару . Дякую

• Алекс

"звісно кругом є в комплекті" (с) VilliniShop

підкажіть інструкція на укр. мові??

• Вячеслав Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop. Цвет корпуса: Белый

Заряжаю только проводом который был в комплекте и от павербанка, пока что работает. Упаковка была новая и чистая и лампа тоже.

Достоинства:
    Работает
    Недостатки:
    По данному товару недостатков нет, пусть светит. Недостаток по розетка паковали больше суток и недостаток по новой почте посылка с Киева в Киев шла сутки - ужасный сервис, догнали и перегнали укрпочту
  • Пиляк Е***

Лампа отличная

Дякую вам

• Ярославна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop. Цвет корпуса: Белый

Дуже вдячна за лампу! Справді чудово світить, велика, саме те що треба під час відключення світла. Легко заряджати, є підвіс. Дякую продавцю !

• Алексей К***

Качество и цена ок

Достоинства:
    Светит хорошо и долго
  • Станіслав
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop. Цвет корпуса: Белый

Крутой светильник! Рекомендую в блекаут)

Достоинства:
    Цена и заряд
    Недостатки:
    Нету
    • Продавец  VilliniShop

Дякую за покупку та правдивий відгук

• Наталія Д***

Те що треба

Достоинства:
    Яскрава. Довго тримає заряд. Супер!
    Недостатки:
    Гачок ненадійний, але це легко лікується карабіном.
  • Юрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop. Цвет корпуса: Белый

Купив дві лампи, одну собі, іншу батькам)
    Якісь хороша, ємність відповідає заявленій!!
    Рекомендую цю лампу та продавця

Достоинства:
    Ємність акумулятора, індикатор рівня заряду
    Недостатки:
    Усе добре, щоправда хотілося б більш мякішого світла, дуже важко для очей таке біле( 6500к думаю там є
  • Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop. Цвет корпуса: Белый

Шикарна лампа. Один мінус це ціна.
    Для тих хто пише, що вона погано і не яскраво світить, відповідь проста - ви не розібралися в її налаштуванні. Спробуйте увімкнути її і потім зажати кнопку, вона підніме яскравість. За дисплей зарядки окрема вдячність. Коли заряджена індикатор перестає "бігати". Загальне враження я в захваті.

Достоинства:
    Вага, час роботи.
    Недостатки:
    ціна, шнур зарядки з поганого матеріалу.
    • Олександр

Олександр, підкажіть скільки лампа тримає (хвилин, годин) максимальне світло на повному заряді? Дякую.

• Продавец  VilliniShop

Дякуємо за відгук

• Світлана П***

Освітлює з легкістю 25 кв і працює більше 6-ти годин. Зроблена якісно

Достоинства:
    Освітлює легко 25 кв
    • Олександр

6 годин - це солідний показник. А яскравість протягом цих 6 годин стабільна? Чи через 2–3 години вона починає помітно тьмяніти? Просто цікаво, чи це "чесні" 6 годин яскравого світла, чи загальний час роботи до повного вимкнення

• Роман Б***

Все ок

• Діана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop. Цвет корпуса: Белый

Лампа просто чудо чи знахідка , думайте як хочете . Працює ну просто дуже довго . Чоловік іі розбирав - там купа діодів та дійсно батарея 3600 маг . Він сказав що ще такого не бачив . Продавець дійсно молодець вклав гроші в розробку такого товару так як аналогів ми не знайшли . Ця лампа коштує кожну сплачену за неї копійку. Вдячні за оперативність та за якість

Достоинства:
    Я не могла повірити вона працює на максимумі більше 6-ти годин
    • Олександр

Діана, у описі товару зазначено 4800 маг, то мабуть ви купували інший світильник.

"Чоловік іі розбирав - там купа діодів та дійсно батарея 3600 маг "

• стас к***

Хорошая лампа.

• Татьяна З***

Працює

• Продавец  VilliniShop

То добре ) дякую вам за відгук і вашу покупку

• Тетяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop. Цвет корпуса: Белый

Під відключення світла прямо те що потрібно . Працює довго і освітлює всю кімнату

Достоинства:
    Довго світить
    • Олександр

Підкажіть, будь ласка, на який приблизно час вам вистачає цієї лампи на одному заряді?

• Григорій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop. Цвет корпуса: Белый

Лампа топ якості - працює відмінно , саме так як продавець описав. Новенька в плівочках - брендована і без жодної подряпинки. Працює більше 6-ти годин

Достоинства:
    Відмінна якість
    • Олександр

Григорій, підкажіть, будь ласка, що саме ви маєте на увазі під «брендована»: логотип є на самій лампі чи лише на коробці? Дякую.

• Анастасія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop. Цвет корпуса: Белый

Лампа супер - світить як сонечко

Достоинства:
    Відповідає опису
    • Ніна

Анастасіє, cкільки приблизно часу працює на максимальному світлі? Дякую

• Юрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop. Цвет корпуса: Белый

Дуже чудова лампа. Довго тримає заряд і чудово освітлює.

• Дар'я Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop. Цвет корпуса: Белый

Яскраво світить досить довго, не засікала, але десь 4 години, потім трохи тьмяніше години 2, а потім то вже не стерпно для очей, але світить )) Дуже велика, прям ціла люстра тому гарно освітлює всю кімнату (вішаю її на люстру, коли не має світла)

• Олександр

Дарʼя, підкажіть, будь ласка, а скільки приблизно часу вона у вас заряджається до повного заряду? Дякую.

• Валентина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop. Цвет корпуса: Белый

Лампа з легкістю освітлює 30 квМ і дає можливість всій сімї займатися своїми справами в момент відсутності світла . Працює довго та світить яскраво

Достоинства:
    Світило та батарея
  • Юрій А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop. Цвет корпуса: Белый

якісна річ , коштує своїх грошей. Працює більше 5-ти годин . Світить потужно) Всім раджу

Достоинства:
    Довго працює
  • Эдуард О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop. Цвет корпуса: Белый

Замовив дві лампи .Прийшли без затримок , без пошкоджень . Дійсно відповідають характеристиці . Дякую.

Достоинства:
    Чотири години видержали без підзарядки
    • Продавец  VilliniShop

Дякую за покупку та за ваш неупереджений відгук

• Станислав Р***

Гарна лампа!

• Продавец  VilliniShop

Дякуємо за вашу покупку та правдивий відгук .

• Максим О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop. Цвет корпуса: Белый

Працює більше 5-ти годин та освітлює 20-кв кімнату з легкістю. Якісна річ . Раджу

Достоинства:
    Довгий час роботи
    • Олександр

Максиме, підкажіть, будь ласка, це загальний час роботи до повної розрядки, чи мова саме про яскравий режим?
      Хочу правильно зрозуміти з вашого досвіду. Дякую.

• Мунтян Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop. Цвет корпуса: Белый

Отличная лампа, 4 часа светит без проблем. Заряжается около 1,5 часов. Освещает комнату 20 кв.м хорошо.

• Марина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop. Цвет корпуса: Белый

Двойственное впечатление: товар пришёл явно после возврата предыдущим покупателем - в коробке был чек прошлой покупки. Что не устроило - пока непонятно, фонарь работает хорошо, хватает минимального освещения на 16-метровую комнату. Не очень ярко, конечно, но книгу читать можно.
    Жаль, что нет тёплого тона света.
    Думаю, предыдущий покупатель не понял (как и я сначала), что заявленные 6-8 часов работы - это максимальный режим. А на минимальном порядка 20-24 часов, приятный бонус. Почти неделю использую по вечерам часа три и пока не заряжала. Индикатор показывает два деления из четырёх.

Достоинства:
    Длительно работает, яркий.
    Недостатки:
    Пока не обнаружила.
  • Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop. Цвет корпуса: Белый

Влітку того року брала. Лампа супер. Хочу замовити ще і немає в наявності. Коли буде в наявності?

Дякуэмо за відгук . Лампа в наявності

• Марія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop. Цвет корпуса: Белый

Напевне, одна з найкращих покупок під час відключень світла.
    Є два режими роботи. Я завжди користуюсь першим на максимальній яскравості і мені спокійно вистачає його на годин 6. Якщо використовувати економно, то можна і набагато більше.
    Єдиний нюанс - довга зарядка. І зверніть увагу, що не можна заряджати на швидкій зарядці.
    В описі вказано, що час зарядки - 2-4 год, але в цей час не вкладалась. Годин 6 ближче до правди.

Достоинства:
    Чудова яскравість, довгий час автономної роботи
    Недостатки:
    Довга зарядка
    • Олександр

Маріє, підкажіть, будь ласка, уточню: ці ~6 годин - це до повного розряду «в нуль»?
      І чи правильно я розумію, що яскравість протягом цього часу поступово зменшується?
      Просто в описі зазначено, що світло тьмяніє пропорційно заряду, тому хочеться правильно зрозуміти, скільки часу лампа світить саме максимально яскраво.

• Вадим
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop. Цвет корпуса: Белый

Доброго дня, лампа подобається, але є питання. Написано, що заряджання йде 2-3 години, але індикатор зарядки блимав всі 6 годин, що вона заряджалась і я не розумів, чи зарядилась лампа. Потім я просто витягнув шнур і лампа була заряджена. Користувався блоком на 2А. Підкажіть, як повинен поводитись індикатор заряду, якщо лампа заряджена?

Дякуємо за відгук
      Villini Official дякує за вашу довіру!
      Гарного користування та будемо раді бачити вас знову
      Індикатор пересатає горіти коли лампа заряджена

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop. Цвет корпуса: Белый

Лампа чудова. Світить ярко, начебто світло і не вимикали). Батареї вистачає десь на 5-6 годин. Використовую з задоволенням). Дякую

• Сашко

Ольга, уточніть, будь ласка: після 5–6 годин роботи лампа вже повністю сідає? Бо в описі зазначено до 24 годин роботи — цікаво зрозуміти, на яких режимах.

• Анастасія
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop. Цвет корпуса: Белый

Лампа дуже хороша. Світить яскраво. Годин 5 на максимальному світлі потім потроху тускніє. Покупкою задоволені.

Достоинства:
    Яскраве світло до 5 годин
    Недостатки:
    Не виявили
    • Сашко

Цікаво порахувати цифри.
      Акумулятор 4800 mAh при ~3,7 В - це близько 17-18 Вт·год енергії.
      Якщо лампа світить ~5 годин на «максимальному» режимі, то середнє споживання виходить приблизно 3-4 Вт і це мабуть нормальне значення для кемпінгової лампи.

• Тетяна С***

Загалом все подобається!

Достоинства:
    Заряджає і від павербанку, і від розетки.
    Світить добре.
    Але у мене питання: як краще для акумулятора? Постійно його підзаряджати чи краще повністю розрядити і лише потім заряджати?
    Недостатки:
    Перше заряджання було дууууже довгим. Більше як 8 годин.
    Вже думала, що товар неналежної якості (бо на сайті пише, що заряджання 2-3 години).
    Але через годин 8 ( -) індикатор перестав блимати!
    • Продавец  VilliniShop

Дякуємо за відгук за те що обрали наш магазин. Так перша зарядка зележить від степені розрядки батареї . Іноді буває і так як ви описуєте тим більше зараз не зрозуміло яка напруга в мережі . Але подальші зарядки мають бути швидше . Стосовно зарядок взагалі , то аккумулятори не люблять глибоких розрядок , тому ліпше його розряжати десь відсотків на 80 а потім заряджати і не тримати його в розрядженному стані ніколи

• Сашко

Villinishop, перепрошую за уточнення, але трохи заплутався.

В інших відповідях ви радите для нормальної роботи спочатку повністю розрядити лампу (Для нормальної роботи, лампу треба спочатку повністю розрядити),
      а тут вже пишете, що глибокі розрядки акумулятору шкідливі.

Підкажіть, будь ласка, яка рекомендація все ж таки правильна.

• Назар П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop. Цвет корпуса: Белый

Кімнату освітлює ліпше ніж звичайна лампа . Працює більше 6-ти годин . Лампа - супер

Достоинства:
    Яскрава і довго працює
    • Артур С***

Назаре, підкажіть, будь ласка
      Що ви маєте на увазі під “звичайною лампою”? Мається на увазі стельова від мережі чи настільна?
      Все ж це акумуляторний кемпінговий ліхтар, цікаво, в яких умовах він у вас освітлює кімнату краще.
      І ще — якою зарядкою та в якому режимі ви користуєтесь, що вона працює понад 6 годин? Дякую!

• Дмитро Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop. Цвет корпуса: Белый

Відмінна річ при відключенні світла.

• Тамара К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop. Цвет корпуса: Белый

Заряджала лампу так, як потрібно простою зарядкою щоб не спалити. Світить дуже потужно і реально довго . Лампу отримала без жодноі подряпини . Освітлює кімнату біля 20-ти к.м. Працює по часу так як заявлено . Загалом дуже задоволена покупкою . Раджу

Достоинства:
    Повністю відповідає характеристикам
  • Аліна
    Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop. Цвет корпуса: Белый

Класна лампа, дуже задоволені нею. Після нас вже декілька наших друзів купили таку саму, бо сподобалась якість)

Достоинства:
    Довго світить, яскрава, має гачок