- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Хороший товар. Рекомендую))
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Чудесна кігтеточка, неймовірно якісно виконана, без проблем складається, має стильний дизайн і зручна для котів у використанні: люблять там спати і гратись)
- Достоинства:
- Стійка, не хитається; зроблена з якісних матеріалів, стильно виглядає; зручна для підйому на верхню лежанку; котики обожнюють лежати в будиночку та на лежанках, по колонах лазять як по дереву
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Кіт не давав складати, відбирав підпорки і бавився, - прийшлось застосувати ше одну людину, шоб розтягнути. Перший поверх у нього для гри в хованки, другий - дичіє, як тарзан, третій в нього для чілу. Тепер в нього є місце щоб зверху дивитись зверхньо.
Відправили швидко, запакували добре, доставили ціленьким.
Дяка, 5 хвостів з 5ти.
П.С.: Котяка на фотці великий.- Достоинства:
- Надійна. Хороші матеріали. Проста у збірці.
- Недостатки:
- Нєа, нема.
- Продавец Your Comfort
Доброго дня. Щиро дякуємо вам за детальний відгук. Ми раді, що ви і котик залишилися задоволені покупкою. Приємного користування вам. Приходьте ще до нас)
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Замечательный домик, лучший из тех что я брала. Жаль только, что сверху не висит дразнилка как на оригинальных фото. Нижняя кошечкам очень понравилась
- Игорь З***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
С момента установки кошечка полюбила лежать на среднем и нижнем этажах, играется со шнурком. На верхний этаж пока не вылазила, но всё время посматривает на верхнюю полку.
- Достоинства:
- Качество, практичность
- Недостатки:
- Не обнаружено
- Продавец Your Comfort
Дякуємо вам за відгук. Ми раді, що ви і киця залишилися задоволені покупкою. Приємного користування вам і мирного дня!
- Игорь З***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Кошка играет более часа с момента установки игрушки. Сколько ещё проиграется не знаю, но это первая игрушка, которая ей так понравилась
- Достоинства:
- Кошке понравилась
- Недостатки:
- Не обнаружено
- Дария Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Рекомендую! Котики взахваті!
- Достоинства:
- Супер якість
- ігор р***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Дуже якісне . Моїм 2 котам супер , місця більше ніж досить . Все як на фото . Збирати легко.
Рекомендую :)- Продавец Your Comfort
Дякуємо за замовлення і відгук. Ми раді, що ви і котики задоволені. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.
- НатаОтзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Дякую! Дуже приємний подарунок котикам! Легко збирається, міцний! Швидко відправили! Гарних клієнтів!
- Достоинства:
- Вче зроблено якісно
- Продавец Your Comfort
Дякуємо за замовлення і докладний відгук. Ми раді, що ви і котики задоволені. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.
- Дмитрий З***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Матеріали супер, якість на висоті, швидка збірка (10 хвилин), збирати потрібно починати зверху, котам сподобалося.
- Достоинства:
- Матеріали супер, якість на висоті
- Продавец Your Comfort
Дякуємо за замовлення і відгук. Ми раді, що ви задоволені. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Гарний будиночок, просторий, міцний. Котам подобається. Збирається достатньо легко, вся інформація вказана на деталях.
- Достоинства:
- Не хитається, міцна основа, багато кігтєточок
- Продавец Your Comfort
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Прекрасный домик! Качественные материалы, индивидуально подбирают цвет под интерьер . Учитывают пожелания по изделию ,вежливый менеджер. Быстрая отправка!Спасибо
- Продавец Your Comfort
Доброго дня. Дякуємо вам за відгук. Ми раді, що ви і котики залишилися задоволені покупкою. Приємного користування вам і гарного дня!
- Олександра Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Стійка до запригувань і швидких зіскоків. Якісна, зручні лежаки. Мої двоє котів з неї не злазять і часто на ній ночують. Її легко зібрати, все зрозуміло інтуїтивно. Не потрібно інструментів крім викрутки, щоб викрутити і вкрутити 3 шурупи. Супер!
- Достоинства:
- Стійка і якісна
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Кішці сподобалося, конструкція надійна та стійка, відправили вчасно.
- Продавец Your Comfort
Дякуємо за замовлення. Ми раді, що ви і котик задоволені. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.
- Андрей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Очень качественно сделано.
ЗЫ
Собирать сверху- Достоинства:
- Продуманно до мелочей.
- Марина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Когтеточка действительно сделана на совесть: бичевка хорошо и туго проклеена, обивка ровная и из качественной плотной такни. Единственный минус, если придираться, нет инструкции по сборке, а когтеточку нужно собирать сверху вниз, что не интуитивно. Но мы справились)
Прекрасный продавец, девушка приятная в общении, я провтыкала вовремя оплатить заказ и его отправили наложеным платежом, но как только я переслала деньги продавцу, наложеный платеж сменили на "товар оплачен". Как говорится, мелочь - а приятно)- Достоинства:
- Качество, размер, коты довольны
- Недостатки:
- Приходится пару раз в неделю чистить обивку липким роликом, но так с любой когтеточкой, я полагаю
- Леся Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Чудова кігтеточка. Котику сподобалась і нам теж. Швидка відправка і приємне обслуговування. Рекомендую.
- Достоинства:
- Чудовий виріб. Велика і зручна .
- Аделіна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Чудова велика дряпка, з хорошим діаметром стовбців. Котам сподобалось. Нам теж. Збирати неважко, якість хороша. Коштує своїх грошей
- Достоинства:
- Діаметр стовбців, великі лежаки, зручна для котів
- Недостатки:
- Без інструкції, збирали по фото з розетки
- Продавец Your Comfort
Дякуємо за замовлення і відгук. Ми раді, що ви і котики задоволені. Приємного користування вам.
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Дуже класна ріст. За габаритами більша ніж звичайні полички, те що треба. Товар вартий своїх коштів.Товар відправили швидко, рекомендую.
- Достоинства:
- Якісний матеріал, зроблено з любов'ю до котів
- Недостатки:
- Не виявлено.
- Продавец Your Comfort
Дуже дякуємо за докладний відгук і довірудонас. Ми раді, що ви і котик задоволені. Дійсно робимо все з любов'ю
Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.
- Светлана Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Чудовий будиночок ) гарно виглядає та дуже міцний! Нашому малечі ще ранувато усі поверхи освоювати, але вже вподобав.
Продавець дуже ввічливий та зацікавлений у клієнтах. Точно рекомендую будиночки брати тут. Цені- якість на відмінно! Порівнювала візуально з подібними у магазинах. Зовсім різні речі )- Достоинства:
- Якість, колір, розміри )
- Недостатки:
- Поки не знайшли
- Продавец Your Comfort
Дякуємо за замовлення і докладний відгук. Ми дуже раді, що ви і котик задоволені. Гарного дня вам і мирного неба!