- Лена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: WMM. Объём памяти: 64 ГБ. Цвет: Silver
Флешка не працює. Купила до роботи, почала корґпвюватм документи, вона в процесі заґкпиниласт, комп'ютер її не бачить. Відновити, відформатуватм неможливо. Не раджу
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не працює
- Продавец WMM
Просимо повернути в точку видачі, де отримували
- Галина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: WMM. Объём памяти: 64 ГБ. Цвет: Silver
Все сподобалось все працює флешки зручні
- Продавец WMM
Вдячні за відгук та замовлення
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: WMM. Объём памяти: 64 ГБ. Цвет: Silver
флешку необхідно тримати в окремих карманах, але так то флешка багатофункціональна і дуже зручна у користуванні
- Достоинства:
- можливість одночасного підключення до компʼютера та телефону
- Недостатки:
- може легко сама флешка від корпусу відстати
- Продавец WMM
Вдячні за відгук та замовлення
- Ніна К***Отзыв от покупателя. Продавец: WMM. Объём памяти: 64 ГБ. Цвет: Silver
Памяти 58.5гб, записывает не быстро. Для тех, кто никуда не спешит в самый раз.
- Продавец WMM
Дублюємо частину опису, який, схоже не мали бажання читати:
Технічні характеристики
Ємність - 64ГБ (Ємкість накопичувача в двійковій системі обчислення: + - 58-60Gb
Так відбувається тому, що дані на SSD і HDD накопичувачах комп'ютера вимірюються в двійковій системі обчислення, у вигляді одиниць та нулів, а не в десятирічній, як ми звикли. Вся різниця виникає, коли виробник дисків для зручності вказує розмір у десятирічній системі.
Через те, що в 1 Кб (кілобайт) = 1024 байт і виникає ця різниця)
Швидкість обміну – до 12Mb-18Mb/S при читанні та 4-6 Mb/S при записі
Все влаштувало.
- Достоинства:
- ВСЕ ВЛАШТУВАЛО.
- Карина К***Отзыв от покупателя. Продавец: ADTM. Объём памяти: 128 ГБ. Цвет: Silver
В описі задано 128гб пам’яті, з яких наявні 31,9гб. Це нормально??? Ви просто мене підставили на роботі, через що я на на межі звільнення.
- Достоинства:
- Жодних
- Недостатки:
- Зовсім не відповідає дійсності