- Роман Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Kykyshop
Не зрозуміло одне на упаковці російською написано а на льодоступах зроблено в Україні
- Достоинства:
- Легкі, без зайвих обмежень
- Недостатки:
- При -20 лопается резина
- Продавец Kykyshop
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: Kykyshop
норм штука за свою ціну
- Достоинства:
- дешево і працює, виручають, коли скрізь лід і поспішаєш на роботу
- Недостатки:
- трішки жме в підошву і цепляє лише передню частину стопи
- Продавец Kykyshop
Дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар! Слава Україні!!!
- Елена Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Kykyshop
Хорошо справляются со своей работой
- Достоинства:
- Прочные
- Продавец Kykyshop
- Сергій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Kykyshop
- Достоинства:
- Чудово сидять на зимовому взутті. Універсальні підхлдять, як для малих розмірів, так майже і для 50!!!!! Гнучкі, тягнуться добре!!!!! Шипи всі на місці!!!!! Рекомендую!!!!!!!
- Недостатки:
- Не виявлено!!!!
- Продавец Kykyshop
- Ольга Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Kykyshop
Купила впервые и не ошиблась, самые дешёвые, но выручали.
- Достоинства:
- Цена, шипы.. На мой 38сели хорошо, носились не потеряла.
- Ірина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Kykyshop
Заказ прийшов швидко. Дякую.
- Олег П***Отзыв от покупателя. Продавец: Kykyshop
Відмінний
- Зінаїда К***Отзыв от покупателя. Продавец: Kykyshop
Відмінний
- Достоинства:
- Ок
- Олена Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Kykyshop
Дякую велике людям,що працюють та виготовили ці якісні льодоступи. Це вже друга покупка. Ціна дуже приємна та на льоду почувалася впевнено та більш спокійно
- Достоинства:
- Добре одягаються, м'яка резина, підійшли на взуття
- Продавец Kykyshop
- Светлана Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Kykyshop
Звичайні ледоступи. Свою функцію виконують.
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Kykyshop
Выручили во время гололеда в Одессе
- Достоинства:
- Цена со скидкой, все шипы пока на месте
- Недостатки:
- Пока не увидела
- Продавец Kykyshop
- Костянтин М***Отзыв от покупателя. Продавец: Kykyshop
Гарні льодоступи
- Достоинства:
- Красиві і надійні
- Володимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Kykyshop
Товар функціональний...
- Достоинства:
- Ціна----якість
- Недостатки:
- Тестуємо на дорозі
- Продавец Kykyshop
- Світлана З***Отзыв от покупателя. Продавец: Kykyshop
Сподобалось
- Достоинства:
- Зручно
- Продавец Kykyshop
- Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Kykyshop
Хороші льодоходи
- Достоинства:
- Не ковзають
- Недостатки:
- При знятті з взуття випадають шипи але легко ставляться на місце
- Продавец Kykyshop
- Виктория Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Kykyshop
Добрі
- Достоинства:
- Легко пересування
- Ольга Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Kykyshop
Шипы хорошие, в гололёд не заменимы
- Лариса Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Kykyshop
Гарні,ідеш тількі поскрипують,не їдуть те що потрібно.
- Достоинства:
- Гарні на зимову пору року
- Вадим Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Kykyshop
Быстро отправили, все соответствует.
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Kykyshop
Воно таки працює!
- Світлана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Kykyshop
Супер! Я дуже задоволена
Навіть і не надіялася на таку якість!
Спробувала ходити, зручно!
Замовляю ще 2 пари для своїх дітей!!!- Достоинства:
- Зручні, Як на фото. Не пластик ( резина) тягнуться.
На сезон % буде достатньо
На другу зиму напишу - Недостатки:
- Поки немає
- Ольга Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Kykyshop
Дуже гарний девайс на таку погоду.
Замовила ще на всю сім'ю)- Достоинства:
- Приємна ціна
- Недостатки:
- Не побачили
- Продавец Kykyshop
Дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!! P.S. Чим білше буде сила струму, тім сильніше грілка буде гріть.
- Вікторія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Kykyshop
ношу неделю, все нормально
- Достоинства:
- Скидка
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Kykyshop
Зручність, доступність, захист
- Дарья Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Kykyshop
Отличные ледоступы)
- Продавец Kykyshop
Дякуємо за Ваш позитивний відгук! Приємного Вам користування!
- Олена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Kykyshop
Придбала дві пари. На чоловічих черевиках 44 розміру розірвались після першого використання. На розмірі 38 витримали і рятували впродовж всіх ожеледиць цієї зими.
- Достоинства:
- Дійсно допомагають під час ожеледі.
- Недостатки:
- Не підходять на чоловічі розміри черевиків - рвуться.
- Продавец Kykyshop
Дякуємо Вам за вибір нашого магазину!
- Євген Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Kykyshop
Ходив 4 години, не порвались, тримаються.
- Продавец Kykyshop
- лариса Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Kykyshop
користуюсь 2 тижні
просто задоволена
впевнено і на льоду і на бруківці
у мене якісний товар
резина не дубова мяка. одягти треба зусилля
на 39 розмір і на 38 норм
здається можна і на більший
дякую виробнику і продавцю- Продавец Kykyshop
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Kykyshop
Вони тягнуться максимум на 39-40 розмір, а не на ,45 як заявлено. А так нормальні льодоступи.
- Оксана Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Kykyshop
Товар розрахований на дитяче взуття. На розмір 36 розмір підійшов. На взуття 40 р тріснула резина при натяжінні на взуття
- Достоинства:
- По льоду нога ковзає
- Недостатки:
- Резина не тягнеться
- Продавец Kykyshop
Доброго дня! Нам шкода, що Ви залишились не задоволені товаром. Якщо Вам не подобається товар, ми приймаємо його на повернення згідно чинного законодавства. Наділіть будь-ласка додатково фото, щоб ми могли передати Ваш відгук виробнику. Дякуємо, гарного Вам дня!
- Оксана
Чоловік в таких саме (Попрус) на рибалку їздить вже два роки, і хоть би шо, так у нього 44 розмір.
- Вячеслав А***Отзыв от покупателя. Продавец: Kykyshop
Замалі. На 41 розмір не натягнути
- Продавец Kykyshop
Дякуємо за Ваш відгук! Нам прикро, що Ви залишилися незадоволені цим товаром.
- Татьяна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Kykyshop
На який розмір вони розроховані? Це дитячі?
- Достоинства:
- Прийшли швидко
- Недостатки:
- Дуже маленькі
- Продавец Kykyshop
Вітаю, розраховані на 38-46
- Продавец Kykyshop
Вітаю! Дякуємо за Ваш відгук! Нам прикро, що Ви залишилися незадоволені цим товаром.
- Вікторія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Kykyshop
Коментар на фото
- Достоинства:
- Не слизько
- Недостатки:
- Не слизько до тих пір, поки не повипадають детальки. Випадають швидко
- Чернега Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Kykyshop
Це просто жах! Вони одразу порвались на спайке при спробі одягнути на взуття...порвались дві пари третю не чіпали...
- Достоинства:
- Немае
- Недостатки:
- Суцільний недолік
- Продавец Kykyshop
Діана, дякуємо за Ваш відгук! Для вирішення питання написали Вам в особисті повідомлення!
- Олена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Kykyshop
Однієї пари вистачило на тиждень носіння, потім одна шт порвалась, а іншу пару тільки вділа і вона розлізлась - товар не якісний , мабуть гума вже прострочена при розтягуванні рветься. Спробую склеїти гуму, не знаю чи надовго вистачить..
- Продавец Kykyshop