Отзывы покупателей о Гель-лак CND Shellac Arrowhead 7.3 мл

• Яна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Nails&Beauty Forever. Оттенок: Beau Shellac CND. Объем: 7.3 мл

Давно користуюсь цією фірмою бо вона гіпоалергенна. Взяла новий колір дуже ніжний

Достоинства:
    Якість, не алергічна продукція
    • Продавец  Nails&Beauty Forever

Доброго дня. Дякуємо за відгук. Користуйтесь з задоволенням.

• Олена М***

Що це за відтінок?

• Олена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Nails&Beauty Forever. Оттенок: 288 Kiss of Fire Shellac CND. Объем: 7.3 мл

Щаслива що знайшла цього продавця і ці лаки. Просто кайф. Спеціально після фірбування нігтів почекала добу - нічого не свербить, алергії немає. Наноситься гарно, колір вау. (#288). Моєму захвату немає меж.

Достоинства:
    Немає алергії, насичений колір, красиво лягає
    Недостатки:
    Немає, можливо ціна але вони того варті
    • Продавец  Nails&Beauty Forever

Олена, щиро дякуємо Вам за такий детальний і позитивний відгук

Нам дуже приємно чути, що CND SHELLAC подарував лише позитивні враження — від насиченого кольору до комфортного носіння без будь-яких реакцій. Саме якість формули та уважне ставлення до здоров’я нігтів є ключовими принципами бренду CND.

Дякуємо, що довірилися нам і поділилися своїм досвідом. Будемо раді бачити Вас знову.

• Вероника Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Nails&Beauty Forever. Оттенок: Cerulean Sea Shellac CND. Объем: 7.3 мл

На весь гель -лак , що пробувала - алергія . CND - поки що єдиний , на котрий немає алергії. Дуже задоволена покупкою , накупила цілу купу і буду пробувати . Магазин супер - відправили швидко , все бездоганно , дякую

• Продавец  Nails&Beauty Forever

Вероніко, щиро дякуємо за такий теплий і змістовний відгук
      Нам неймовірно приємно чути, що саме CND SHELLAC став для Вас безпечним і комфортним вибором.
      Це професійна формула без HEMA і TPO, яка справді підходить навіть для чутливої шкіри та схильної до алергії.

Раді, що Ви залишилися задоволені сервісом і швидкістю доставки
      Бажаємо яскравих відтінків, натхнення та лише приємних вражень від кожного манікюру!

• Юлия Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Nails&Beauty Forever. Оттенок: Negligee Shellac CND. Объем: 7.3 мл

Мой любимый цвет - покупаю во второй раз, придает розовому нежный лиловый перламутр!

Достоинства:
    Благородный цвет, отличное премиум качество
    • Продавец  Nails&Beauty Forever

Дякуємо за Ваш відгук, Юліє!

Нам надзвичайно приємно знати, що Ви вже вдруге обираєте гель-лак CND Shellac Negligee. Це дійсно витончений і благородний відтінок, який підкреслює природну красу нігтів.
      Ваші слова про якість і колір — найкраща нагорода для нас!

Бажаємо Вам і надалі лише приємних вражень від покупок. Чекаємо знову!

• Анна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Nails&Beauty Forever. Оттенок: Sugarcane Shellac CND. Объем: 7.3 мл

Прекрасний продукт, єдиний, що підходить алергікам.

• Продавец  Nails&Beauty Forever

Анно, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Справді, гель-лак CND Shellac стоїть осібно, адже він є єдиним продуктом на ринку, який за весь час свого існування не викликав жодного зафіксованого випадку алергічної реакції. Більше того, компанія CND неустанно працює над удосконаленням своїх продуктів, адаптуючи їхні формули до вимог Європейського союзу, щоб забезпечити Вам безпеку та високу якість.