- Марія ПайонкОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серебристый с оранжевым
Не виправдав моїх очікувань
- Достоинства:
- Недостатки:
- Поганий напір, погано стягує воду, не відпирає, часто треба наливати воду.
Не сподобався, не коштує таких грошей і не виконує своїх функцій
- Достоинства:
- Недостатки:
- Напору нема, погано втягує воду, не відпирає
- Людмила ДарморостОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серебристый с оранжевым
Хотіла саме такий пилесос.Сьогодні протестувала на м'якому куточку.такоі брудної води я не очікувала.незамінний помічник у домі.
- Достоинства:
- Потужний,довгий електрошнур,простий у використанні
- Недостатки:
- Не скручується шнур
- Тодорян ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серебристый с оранжевым
Купував собі для чистки матраців, диванів і автомобільних крісел. Повністю виправдані сподівання. Єдине, що я не звернув уваги, що в комплекті немає насадок для миття підлоги, а лише для меблів(у більшості конкурентів в комплекті насадки на всі випадки життя). Мені продавець підказав, що можна докупити і зараз маю повноцінний пилосос. Як для домашнього користування - просто прекрасний варіант.
- Достоинства:
- Якість вимивання
- Недостатки:
- Немає в комплекті насадок для миття підлоги, як в більшості інших пилососів
- Людмила Дарморост
А де ви докупляли насадку для підлоги?
- Ілля КучурянОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серебристый с оранжевым
Відмінний пилосос.
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серебристый с оранжевым
Якщо потрібно для різних задач то краще взяти дорожчу модель Thomas Prestige20S, бо там комплектація багатша. Цей тільки для того щоб мити мʼякі меблі, салон авто або невеликі килими.
- Достоинства:
- Вологе прибирання.
- Недостатки:
- Ніжний пластик самого баку. Але при акуратному використанні не є недоліком.