- Катерина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Чудовий килимок, дитина оцінила! Користуємося кожен день!
- Достоинства:
- Без запаху
- Недостатки:
- Прийшов без упаковки!
- Продавец Lemeshop
- Анастасія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Гарні кольори, якісний, вигідна ціна, швидка доставка
- ВалерийОтзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Купляли онучці. Дуже приємний на дотик, гарні кольори. Малеча задоволена
- Василь П***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Замовляв для внука, дітям сподобався килимок, якість гарна
- Достоинства:
- Не втрачає кольорів
- Надія О***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Килимок вже рік у користуванні, як новий, добре миється, малюку подобається ходити по ньому.
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Замовляла для внуків, дітям сподобався килимок, якість гарна
- Вікторія Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Замовляла на подарунок племінниці! Дитина задоволена,дуже подобається складати по різному пазли і ходити по ним.Якість гарна і ціна чудова!!
- Анастасія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Купувала килимок сину. Сподобався, сам знімає шкарпетки і з задоволенням ходить по ньому (сину ось виповнилося 2 роки). Дуже раджу килимок і продавця!
- Достоинства:
- Довговічність, яскравість, практичність
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Купувала на подарунок. Подарунком задоволені.
- Недостатки:
- не має
- Продавец Lemeshop
- Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Супер!
- Лілія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Замовляла 6 шт ковриків, для Синочка щоб ношками ходив . Я у захваті Синові подобається і сама ходю насолоджуюся . Ви супер.
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Килимок супер! Якість чудова!
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Коврик якісний, задоволені замовленням.
Рекомендую- Продавец Lemeshop
Щиро вдячні вам за відгук! Нам приємно знати, що наш товар приніс вам задоволення, і ваші добрі слова надають нам ще більше мотивації вдосконалюватися. Ми прагнемо, щоб кожен наш клієнт отримував саме те, на що сподівається, і ваш відгук підтверджує, що ми йдемо в правильному напрямку. Якщо виникнуть будь-які питання або побажання — ми завжди до ваших послуг! Дякуємо за вашу довіру та вибір нашого магазину!
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Якісний килимок! Дитині сподобався. Швидка доставка.
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Замовлення отримали швидко. Килимок якісний, яскравий.
Дитині дуже сподобався.- Достоинства:
- Яскраві кольори, якісний матеріал
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Швидко оформили та відправили, дитина задоволено бігала по килимку)
- Наталія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Дитині дуже сподобались
- Достоинства:
- Яскраві, м'які, не має запаху
- Продавец Lemeshop
Дуже вдячні за ваш відгук! Ваші добрі слова - це для нас найкращий стимул до подальших зусиль. Ми завжди стараємося перевершити очікування наших клієнтів і забезпечити їх високоякісними товарами та зручним обслуговуванням. Якщо у вас з'являться будь-які питання чи побажання, будь ласка, повідомте нас - ми завжди готові допомогти! Дякуємо за вашу підтримку та лояльність.
- Світлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Коврик отличный! Малышке очень понравился! Яркие цвета привлекают внимание и пупырышки хочется выковырять пальчиками. Пазлы легко сложить как по прямой,так и все вместе или буквой «П». Очень полезный коврик!
- Достоинства:
- Приятный на ощупь. Резина без запаха. Можно мыть.
- Надія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Чудовий килимок. Дитині подобається!
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Якісні килимки, донечці дуже сподобалось ходити по них, класний масаж як для ручок, так і для ніжок
Доставили замовлення швидко- Достоинства:
- Яскраві та якісні килимки для діток і дорослих
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Килимок добре підійшов дитині, для маленьких ніжок те, що треба.
- Достоинства:
- Швидко відправили, хороша якість, легко збирається.
- Продавец Lemeshop
Шановна Тетяна, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Прийшов килимок з трьома однаковими секціями, а повинно бути кожного виду по 2, виходить одній секції немає пари, зате іншої 3. Брали на подарунок,тому клійончате прозоре упакування не розривали, тільки переглянули кількість і кольори(відповідно не побачили цей недолік,при розриві клійонки на подарунок не гарно було б нести)
- Недостатки:
- Продавець на зв'язок не вийшов
- Тетяна К***
Продавець ситуацію виправив, килимок замінив.
- Мэри П***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Якісний , гарний килим . Дитина в 1,5 роки в захваті . Оперативно відправили . Замовлю ще на подарунок.
- Продавец Lemeshop
Добрий день, Шановна Мэри, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Аліна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Отримала замовлення
Синок дуже радий. Матеріал якісний м’який та легенький Цікаво даже для дорослих.- Достоинства:
- Відповідає опису
- Рома М***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Якісний хороший килимок, еластичні елементи. Повністю відповідає опису продавця! Прислали швидко, килимок без дефектів.
- Продавец Lemeshop
Добрий день, Шановний Рома, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Леся Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Купила килимок на подарунок. Дитина зацікавлена, все круто. Дякую!
- Продавец Lemeshop
Добрий день, Шановна Леся, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Андрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Купив дитині, але користуємось всією сім'єю) Дякуємо!
- Продавец Lemeshop
Добрий день, Шановний Андрій, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Аліна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Якісний килимок. В приємному здивуванні, дуже сподобався!
- Продавец Lemeshop
Добрий день, Шановна Аліна , Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Дмитрий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Я очень доволен покупкой. Коврик отличного качества, деткам нравится. Благодарю!
- Олег У***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Отличный массажный коврик. Очень довольны)
- Продавец Lemeshop
Добрий день, Шановний Олег, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Анжеліка Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Прекрасний килимок, якісний. Рекомендую, для діток корисно.
Доставили швидко і ціна адекватна.- Продавец Lemeshop
Добрий день, Шановна Анжеліка, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Федір З***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Крутий килимок, сину подобається ходити по ньому. Скажу що навіть мені цікаво))) Дякую за такий чудовий товар!
- Продавец Lemeshop
Добрий день, Шановний Федір, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Якісний килимок і дитина ходить по ньому із задоволенням. Дякую за швидку доставку.
- Продавец Lemeshop
Добрий день, Шановний Дмитро, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Снежана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Якість чудова. Дитині подобається. Дякую!
- Продавец Lemeshop
Добрий день, Шановна Снежана , Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)