- Влад Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: CyberStaff
Гарна підставка.
- Елена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: CyberStaff
Корисна річ
- Іван Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: CyberStaff
Легка у збірці,швидка доставка і дуже ввічливі продавці
- Продавец CyberStaff
Дякуємо за відгук! Раді, що підставка підійшла і сервіс залишив приємне враження. Ми намагаємось робити відправки в той же день до 13:00, тому вона так швидко приїхала до вас. Користуйтеся із задоволенням!
- Татьяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: CyberStaff
Всё хорошо, но так как женщине пришлось собирать, тяжело было дырочки для колёс делать.
- Достоинства:
- Цена хорошая.
- Недостатки:
- Дырочки для колёс не сделали.
- Продавец CyberStaff
Вітаємо! Дякуємо за зворотний зв'язок. Ми оперативно врахували ваше зауваження: у всіх нових партіях підставок отвори для коліс уже просвердлені на виробництві. Це дозволяє зібрати виріб за лічені хвилини. Дякуємо за вибір нашої продукції!
- Игорь В***Отзыв от покупателя. Продавец: CyberStaff
Отличная подставка под системник. Никаких дефектов. Отличный цвет (брал под системник, стол, да и все в общем то, поэтому прям огонь получилось).
Цена лучшая! Дешевле нет смысла искать. Комплект отличный, имеется все для сборки, а соберается буквально за 10 минут (если руки из правильного места)- Достоинства:
- Отличный цвет, удобно, много места
- Недостатки:
- Не обнаружил.
- Продавец CyberStaff_old3
Дякуємо за відгук
- Юрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: CyberStaff
Все згідно опису
- Джекі Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: CyberStaff
Гарна, надійна, всі саморізі в комплекті є і навіть 2шт запасні, це мене здивувало на нинішній час, бо багато хто на будь, що впритик тільки кладуть болти або саморізі, а тут аж 2 в запасі, хай йому грець !
- Достоинства:
- Топ за свої кошти
- Вадим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: CyberStaff
Залишу розгорнути відгук.
Брав під корпус be quiet! Pure Base 500DX White (BGW38).
1. Стало ідеально. Переживав, що болти бокової стінки корпусу не стануть через бокові кріплення полички, але вони знаходяться вище, тому все стало ідеально.
2. У мене основна поличка мала дефект (вм'ятина на торцьовій панелі). Але я просто розвернув цю сторону до стіни і нічого не видно. Плюс вона супер маленька. Думаю, що Нова Пошта десь коцнула при транспортуванні.
3. Якщо виробник побачить коментар, то маю прохання. Маленькі прорізи для кріплення колесиків є, але їх би зробити трохи ширшими - було б ідеально. Бо треба або шурупокрут, або зручну викритку і сильні руки:)
Чудовий білий колір, гарно їздить, доволі тихо. Супер зручно для прибирання у кімнаті, або коли треба часто діставати ПК з-під столу.
Підставка довша за корпус, але для мене це плюс. Ставлю щільно до стіни і цей зазор ідеально підходить для всього кабель-менеджменту позаду ПК.- Достоинства:
- Колір, форма, висота бортів, ціна, зручність
- Недостатки:
- Якість колесиків і отворів, але краще за такі гроші не реально (280грн по акції)
- Продавец CyberStaff
Дякуємо за відгук. Оглядайте товар під час отримання. Якщо він ударений, відмовтеся, напишіть нам, ми надішлемо новий. Пошта нам компенсує збитки. Постараємося зробити отвори глибшими / ширшими.
- Віктор К***
Доброго дня, в мене точно такий же корпус як у вас, скажіть будь ласка чи не тиснуть стінки на нього, точно вміщається добре?
- Бєлозерцева Л***Отзыв от покупателя. Продавец: CyberStaff
Зручна,стильна ,трошки задовга 50 см,а системний блок 41см(
- Достоинства:
- Зручна,стильна